SaunaOnline Taloyhtiö
 

SaunaBoat®-risteily

Vietä rentouttava pienen työ- tai kaveriporukan saunailta, synttärit, polttarit tai muu virkistystilaisuus tyylikkäissä puitteissa merellä! 

SaunaBoat®-risteily  tarjoaa unohtumattoman elämyksen, jossa yhdistyy saunominen, uinti ja risteily Helsingin edustalla. 

Pehmeät ja hyvät löylyt takaa Harvia Legendin puukiuas, jossa on 120kg kiviä. Löylyjen yhteydessä suuresta ikkunasta voi ihailla Helsingin kauniita maisemia. Saunan lauteet ovat varsin tilavat. Lautan ollessa ankkurissa on mahdollisuus hypätä etukannelta uimaan ja nousta uimaportaita pitkin ylös. SaunaBoat®:n varustukseen sisältyy jääkaappi (40l), TV,  BlueTooth-kaiutin.  Sisätiloissa on oleskelutila, mahdollisuus vaatteidenvaihtoon yhdistettynä WC-tilaan, sekä lämmin makeavesisuihku saunatilassa. Oleskelutilassa on neljän istuttava penkki, ja 10 avolokeroa omille tavaroille.

Saunalautan koko on 11,20 m x 3,7 m. Lautalla on tilava etuterassi, jossa sijaitsee kuusi lepotuolia.

SaunaBoati®:lle voitte vapaasti tuoda omia ruoka- ja juomatarjoiluja. Kuljettajamme voi halutessanne myös grillata esim. makkaroita seurueellenne (ankkurissa ollessamme).  Pöytätasolle mahtuu laittamaan juomat, syömiset tai muualta tilatun ruokatarjoilun esille. Voitte myös varauksen yhteydessä tilata lisäpalveluista kertakäyttöiset astiat ja ruokailuvälineet koko seurueelle. 

Varausajan alkaessa puusaunan lämpötila on n. 60 astetta ja saunominen voi alkaa heti SaunaBoat®:n irtauduttua laiturista. Matkan aikana voitte itse lisätä klapeja kiukaan pesään halutun lämpötilan mukaan. 

Toivomme saunojien saapuvan ajoissa  n.10 min ennen paikalle (käymme varaajan kanssa aluksen tilat ja turvallisuusasiat ennen matkaa läpi). Varaamanne saunamatka alkaa ja päättyy varatun ajan puitteissa. Lisäaikaa voi varata/maksaa vielä lautalla, jos muita varauksia ei ole heti varauksenne jälkeen tulossa. Tilojen- ja laitteidenkäytön lisäksi vuokrahintaan sisältyy saunapyyhkeen ja laudeliinan käyttö, aluksen polttoaine, saunan polttopuut, perussiivous sekä ammattitaitoinen kuljettaja, joka vastaa, että risteily sujuu turvallisesti. Kaikille asiakkaille löytyy lautaltamme pelastusliivit.

Saunalautta on CE-hyväksytty ja rekisteröity (max. 13 hlö) vuokraveneeksi. Saunalautta kuitenkin soveltuu parhaiten max.10 henkilön ryhmille.

Asiakkaiden nouto ja palautus tapahtuu Sillilaiturista (Vartiovene 55:n edestä). Siirtyminen SaunaBoat®lle tapahtuu siitä helposti ja turvallisesti. Erikseen sovittaessa voimme noutaa asiakkaat eri paikasta / palauttaa eri paikkaan (siirtomaksu neuvoteltava erikseen etäisyydestä riippuen).

Tapahtumaan suosittelemme varaamaan min. 1,5-2h, koska silloin ehtii ankkurissa pidempään uida, Tunnin varauksella uimaan myös pääsee pulahtamaan moottoreiden ollessa käynnissä.. 

Peruutusehdot:

Peruutukset 0-2 pv ennen risteilyä = 100% risteilyn hinnasta

Peruutukset 3-7 pv ennen risteilyä = 50% risteilyn hinnasta

Pidätämme oikeuden peruuttaa tai keskeyttää risteily sääolosuhteiden niin vaatiessa. Silloin on mahdollista saunoa Hietalahdenrannassa puoleen hintaan ilman uinti- ja risteilymahdollisuutta. SaunaBoat® ei vastaa asiakkaiden hukkuneista / hävinneistä tavaroista.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisähenkilömaksu (Yli 6 henkilöä)/h
Valitse tästä jos henkilömäärä on 7-10 henkilöä. Lisäveloitus on 90,00€/tunti. Jos henkiöitä on 7-10 ja varaus on esim. 2h, täytyy valita lisäpalvelu kaksikertaa
90,00 €/kpl
Saunatyyny
Lapuan Kankureiden pellavainen saunatyyny
5,00 €/kpl
Uima-asu miehet
5,00 €/kpl
Uima-asu naiset
5,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä (perheen ollessa kyseessä alaikäiset ovat tervetulleita).

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen saunaboatit@gmail.com tai puhelimitse numeroon 040 747 4694. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.46
Tilan kunto
4.36
Hinta/laatu-suhde
4.11
Varustelu
4.14
Tilan siisteys
4.54
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 28 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 170 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 28 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 3
<< Edellinen 1 | 2 | 3

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
8
09/2020

Huikea elämys! Tykkäsimme kaikki kovasti. Paatti oli siisti; pieni mutta siellä oli kaikki tarpeellinen. Tosi rentoa ja uiskentelu kaupungin edustalla oli huikeeta. Hyvät löylyt!


Palaute annettu 7.9.2020 07:36:37 nimellä Pipsa.
 

Polttarit

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
6
08/2020

Toimiva setti polttareihin, mukava kapteeni lautalla


Palaute annettu 24.8.2020 16:03:44.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
5
08/2020

Saunalautta oli äärimmäisen tyylikäs ja siisti. Lautalla oli kaikki mitä tarvitsimme, hyvä äänentoisto, pyyhkeet ja muut tarvikkeet saunomista varten ja iso kylmälaukku täytettynä jäällä odottamassa juomiamme. Iso suositus kenelle vain, kuka haluaa viettää unohtumattoman päivän helsingin vesillä!


Palaute annettu 17.8.2020 08:23:57 nimellä PJ.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
6
06/2020

Kokonaisuus toimi erittäin hyvin ja tilan omistaja oli hyvin asiantunteva sekä yhteistyöhalukas. Tilaamme saunan varmuudella uudestaan.


Palaute annettu 29.6.2020 14:30:22 nimellä Jon.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
6
06/2020

Todella hauska ja laadukas kokemus. Hieno sauna, ystävällinen henkilökunta ja erittäin toimiva kokonaisuus. Iso suositus!


Palaute annettu 14.6.2020 09:25:37.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta, on ilo palvella hyviä asiakkaita ja ensivuonna toivottavasti tavataan taas😎👍🏻

 

Polttarit

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
8
08/2019

Lautta oli mitä mainioin saunomiseen ja polttareiden toiminnaksi. Ainoana miinuksena oli kuulemma edellisen asiakkaan jäljiltä rikkoutunut wc.


Palaute annettu 11.11.2019 08:37:30 nimellä AR.
 

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
6
07/2019

Ainutlaatuinen kokemus!


Palaute annettu 8.11.2019 15:51:12.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
7
07/2019

Mahtava ilta, miehistö ja puitteet kohdallaan. Iso käsi!


Palaute annettu 6.11.2019 06:13:55 nimellä Kai.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
6
06/2019

Oli kyllä loistava kokonaisuus! Mukava saunoa hienosti rakennetussa saunapaatissa! Ja vaikka oli kylmä keli niin silti pulahdettiin uimaan monessa paikassa kun pääsi heti takas kunnon löylyihin.
Suosittelen!


Palaute annettu 2.11.2019 21:03:06 nimellä Kari.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
4
09/2018

Loistava kokemus!


Palaute annettu 10.9.2018 19:45:51.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 3
<< Edellinen 1 | 2 | 3

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Hojaki Oy
Tilan osoite Hietalahdenranta
00180 Helsinki

Sijainti kartalla