SaunatFI Albert

  • Albertinkatu 27, 00180 Helsinki

Sauna Albert on viihtyisä suurella kattoterassilla varustettu sauna- ja kokoustila, aivan Helsingin ydinkeskustan sykkeessä. Edustustilat mahdollistavat noin 15 henkilön tilaisuudet ja soveltuvat hyvin saunailtoihin, kokoustamiseen sekä rentoihin ystäväporukoiden illanviettoihin.

Saunat.fi Albert sijaitsee osoitteessa Albertinkatu 27B.

Sauna- ja suihkutilat
Löylyhuoneeseen mahtuu jopa kuusi henkilöä kerralla saunomaan. Vuokraan sisältyvät pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Suihkutiloissa olevat shampoot ja vartalonpesuaineet ovat vapaasti käytettävissä. Kiuas on hetilämmitteinen.

Tilaratkaisut
Tiloista löytyy avoin ja näppärä oleskelutila, joka toimii sekä ruokailuun, että kokoustamiseen. Tila on varustettu pyöreällä pöydällä, jonka ympärillä istumapaikat 4:lle ja lisätuolit 3:lle, sekä viihtyisä kulmasohva rentoon oleskeluun. Avaran oleskelutilan lisäksi tiloista löytyy sauna, pesu- ja pukeutumistilat.

Tilat on varusteltu 65″ -taulutelevisiolla″ tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Televisiossa on HDMI-lähtö. Muistathan ottaa mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit.

Saunat.fi Albert tilaussaunaan voit halutessasi tuoda omat juomat ja ruoat tai tilata herkulliset tarjoilut kauttamme. Lisää tietoa catering-tarjoiluista ja tilaukset hoituu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme!

Saunat.fi Albertin saunatilojen lähettyville pääsee kätevästi raitiovaunuilla 3 ja 6. Tilat on myös helppo saavuttaa kävellen saapumalla metrolla sekä bussilla joko Kamppiin tai Rautatientorille.

Normaali loppusiivous

Tilan vuokraan sisältyy normaali loppusiivous. Asiakkaan tehtäväksi jää illan päätteeksi jättää tila siistiin kuntoon niin, että pyyhkeet on kerätty niille tarkoitettuihin koreihin, astiat on kerätty astianpesukoneeseen, roskat roskiksiin ja pullot sekä tölkit niille tarkoitettuihin astioihin. Kaikkien huonekalujen tulee olla alkuperäisillä paikoillaan ja omat tavarat vietyinä tiloista tilaisuuden päätteeksi. Huomaattehan, että tiskien määrä otetaan huomioon loppusiivouksessa. Mikäli tiskiä kertyy paljon, suosittelemme tiskaamaan astioita tilaisuutenne aikana, jotta vältytte ylimääräisiltä lisäsiivouskuluilta.

Lisäpalvelut
-Pyyhe- ja laudeliina -setti 5 €/kpl
-Lisäsiivoukset 55 €/h

Tilojen soveltuvuus
-Löylyhuone 4-6 henkilölle
-Juhlat 15 henkilölle
-Kokoukset 7 henkilölle pöydän ääressä

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Saunat.fi / T4T Ventures Oy
Tilan osoite Albertinkatu 27
00180 Helsinki

Sijainti kartalla