SaunaOnline Taloyhtiö
 

SaunatFI Viides linja

  • Viides linja 2, 00530 Helsinki

Saunat.fi Viides linja on viihtyisä sauna- ja kokoustila, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden lähettyvillä. Tila sijaitsee kiinteistön alimmassa kerroksessa ja siellä on mahdollista oleilla kello 23 saakka. Sauna- ja kokoustiloihin mahtuu 20 henkilöä ja lauteilla on tilaa neljälle saunojalle. Paikalle pääsee kätevästi julkisilla, mutta myös auton saa halutessaan parkkiin kadulle. Tila soveltuu niin saunailtojen, syntymäpäiväjuhlien, kuin kokoustenkin järjestämiseen. 

 

Tilaratkaisut

Viidennen linjan saunatila koostuu oleskelutiloista, löyly- ja pesutiloista, sekä pienestä keittiöstä. Oleskelutiloista löytyy mukavat sohvat, sekä pitkä pöytä tuoleineen, jossa voi erinomaisesti pitää kokouksia. Pöydän ympärille mahtuu kokoustamaan 12 henkeä. 

Pienessä keittiössä on astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni ja astiasto 20 hengelle, johon sisältyy viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, lautaset, aterimet, sekä tarjoiluastioita.  Lisäksi keittiön varusteluun kuuluu kylmäsäilytystilaa. Tiloihin on sallittua tuoda omat ruoat ja juomat. 

 

Sauna- ja suihkutilat

Saunaan mahtuu kerrallaan neljä henkeä. Lisäksi tiloista löytyy suihku, pyyhkeitä ja laudeliinoja. Suihkusta löytyy vartalonpesuaineet, sekä shampoot, joten niitä ei tarvitse tuoda mukana. Ohjeet kiukaan käynnistämisestä tulevat tulo-ohjeiden mukana. 

 

Tilavuokran hintaan sisältyy normaali loppusiivous ja pyyhkeet, sekä laudeliinat 10 hengelle. Lisäpyyhesetit 5€/kpl. Huomaattehan, että asiakkaan vastuulla on illan päätteeksi jättää tilat siistiin kuntoon.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@saunat.fi tai puhelimitse numeroon 0449893454. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Saunat.fi / T4T Ventures Oy
Tilan osoite Viides linja 2
00530 Helsinki

Sijainti kartalla