Villa Kuunari

Vietä luonnon helmassa erilaiset juhlat, kokoukset ja saunaillat. Villa Kuunari sijaitsee aivan meren rannalla Helsingin Jollaksessa. Upea Villa luo oikean tunnelman moniin tilaisuuksiin kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin ja yritysten koulutus- työhyvinvointi- tai ideointopäiviin.

Edustusvillassa on yhteensä tilaa 188 m2. Villasta löytyy juhlasali (alakerta), aula, saunaosasto, terassit, paviljonki ja WC-tilat. Lisäksi yläkerrassa on erillinen lounge ja oleskeluhuone. Myös viihtyisä piha-alue on käytettävissä.

Villa soveltuu aina pienistä tilaisuuksista jopa 50 hengen juhliin tai edustustilaisuuksiin. Kaksi erillistä salia, keittiö sekä kauniit oleskelutilat tarjoavat monipuoliset puitteet tapahtumille. Nautinnolliset löylyt ja takkatuli varmistavat vieraiden viihtymisen merenranta Villassa.

Kokous- ja viihdevarustelun osalta tiloista löytyy taulutelevisio, ilmainen WiFi-yhteys ja äänentoistojärjestelmä, johon voit kytkeä myös oman soittimen.

Saunaosastoille mahtuu saunomaan samanaikaisesti 6-10 saunojaa. Saunomisen lomassa voit pulahtaa mereen vilvoittelemaan.

Tiloihin saa tuoda omat ruoat ja juomat. Tiloissa oleva 50 hengen astiasto sisältää viinilasit, kuohuviinilasit, coctail- sekä grogilasit, ruokailulautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Siivous on sovittavissa erikseen.  Ei sisälly tilavuokraan. Veloitamme 248 euroa sis.alv:n 24 % loppusiivouksesta.

Pyyhevuokra 5 euroa per pyyhe (ilmoitettava määrä montako pyyhettä otetaan)

Catering tarjoukset voit kysyä Base Catering myynti@basecatering.fi puh.nro 010-5248210

Matka onnistuneeseen tilaisuuteen ei ole pitkä. Villa Kuunari sijaitsee vain 15 kilometrin ja 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Tervetuloa viihtymään!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
5,00 €/kpl
Kaasugrilli
Varaa käyttöösi kaasugrilli.
99,99 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 2.00
Tilan kunto
3.00
Hinta/laatu-suhde
2.00
Varustelu
2.00
Tilan siisteys
3.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 35 osallistujaa.

Tämä tila on saanut selvästi keskimääräistä heikompia arvosanoja. Jos vaatimustaso on korkealla, tämä tila ei ole ehkä oikea valinta, mutta erilaisiin rentoihin tilaisuuksiin tila voi tarjota riittävät puitteet.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
2
Varustelu
2
Siisteys
3
35
11/2018

Tyylikkäät tilat, rannalla


Palaute annettu 27.11.2018 15:05:46 nimellä Timo Holmström.

Tilan vastaus:.
Hei Olemme pahoillamme tapahtuneesta! Elikkä saunan osalta ajastin oli mennyt rikki ja remontin takia lämmöt pielessä Talonmiehen oli pitänyt tarkistaa kyseiset laitteet! Tarjoamme Teille uuden tilaisuuden järjestää juhlat Villa Kuunarissa vaikka kevätjuhlat! Te Olitte meidän ensimmäinen asiakas ja me opitaan virheistä mitä oli jäänyt huomiomatta. Ystävällisin terveisin Satu Koivisto Villa Kuunari

 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Konewatt Oy
Tilan osoite Kuunarinpolku 6
00850 Helsinki

Sijainti kartalla