SaunaOnline Taloyhtiö
 

Villa Kuunari

Vietä luonnon helmassa erilaiset juhlat, kokoukset ja saunaillat. Villa Kuunari sijaitsee aivan meren rannalla Helsingin Jollaksessa. Upea Villa luo oikean tunnelman moniin tilaisuuksiin kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin ja yritysten koulutus- työhyvinvointi- tai ideointopäiviin.

Edustusvillassa on yhteensä tilaa 188 m2. Villasta löytyy juhlasali (alakerta), aula, saunaosasto, terassit, paviljonki ja WC-tilat. Lisäksi yläkerrassa on erillinen lounge ja oleskeluhuone. Myös viihtyisä piha-alue on käytettävissä.

Villa soveltuu aina pienistä tilaisuuksista jopa 50 hengen juhliin tai edustustilaisuuksiin 40 henkeä mahtuu alakertaan ja 10 henkeä yläkertaan.  Kaksi erillistä salia, keittiö sekä kauniit oleskelutilat tarjoavat monipuoliset puitteet tapahtumille. Nautinnolliset löylyt ja takkatuli varmistavat vieraiden viihtymisen merenranta Villassa.

Kokous- ja viihdevarustelun osalta tiloista löytyy televisio, ilmainen WiFi-yhteys ja äänentoistojärjestelmä, johon voit kytkeä myös oman soittimen.

Saunaosastoille mahtuu saunomaan samanaikaisesti 6-10 saunojaa. Saunomisen lomassa voit pulahtaa mereen vilvoittelemaan.

Tiloihin saa tuoda omat ruoat ja juomat. Tiloissa oleva 50 hengen astiasto sisältää viinilasit, kuohuviinilasit, coctail- sekä grogilasit, ruokailulautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Siivous on sovittavissa erikseen.  Ei sisälly tilavuokraan. Veloitamme 300 euroa sis.alv:n 24 % loppusiivouksesta.

Pyyhevuokra 5 euroa per pyyhe (ilmoitettava määrä montako pyyhettä otetaan)

Mikäli siirrät irtokalusteita palauta kalusteet oikeaan kerrokseen / huoneeseen. Kalusteiden uudelleen järjestelystä veloitamme 150 euroa. Salin pöydät saa sijoitella itse miten haluaa.

Catering tarjoukset voit kysyä Base Catering myynti@basecatering.fi puh.nro 010-5248210

Matka onnistuneeseen tilaisuuteen ei ole pitkä. Villa Kuunari sijaitsee vain 15 kilometrin ja 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Ajo-ohje  Kuunaritie ja Rannikkolaivurintien risteyksestä lähtee Kuunarikuja josta tullaan Kuunaripolulle jota ajetaa n. 0.5 km hiekkatietä pitkin jolloin tullaan Villa Kuunarin pihalle tie päättyy.  Ajotietokone ohjaa väärään paikkaan.

HUOM ! Älä tilaa nouto kuljetusta Kuunaritien ja Rannikkolaivuritien varrelle, koska on asutusalue asukkaat häiriintyvät melusta.

Tilaa taksi Kuunarin pihalle !

Hiekkatiellä ajonopeus on 10 km/h aja varovasti tiellä ulkoilijoita pikku lapsia ! Aja varovasti !

Vuokraajan ikäraja 24 vuotta.

 

 

Tervetuloa viihtymään!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
5,00 €/kpl
Kaasugrilli
Varaa käyttöösi kaasugrilli.
100,01 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS

Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@kuunari.fi tai puhelimitse numeroon 0405753311. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.25
Tilan kunto
4.25
Hinta/laatu-suhde
4.25
Varustelu
4.25
Tilan siisteys
4.25
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 4 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 115 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 4 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 4. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
20
11/2022

Tila oli hyvän kokoinen yhteiselle ruokailulle ja monenlaisille aktiviteeteille. Sijainti on tunnelmallinen, kun se on hiukan syrjemmässä kaupungin hälystä. Kulkeminen Villalle tuotti takseille hiukan haastetta, mutta tämä on pieni miinus. Käytännön puitteet on hoidettu hyvin, emme jääneet kaipaamaan mitään.


Palaute annettu 28.11.2022 13:14:49.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
4
20
06/2022

Keli ei suosinu tällä kertaa niin oltiin sisätiloissa. Saatiin talo nopeasti lämpimäksi ja takkatulet päälle. Meitä oli vain 13 joten tilaa oli varsin riittävästi. Taloata löytyi kaikki tarpeellinen!


Palaute annettu 4.6.2022 10:07:14 nimellä Tommi.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
25
09/2021

Kaikki toimii hyvin ja tila oli erittäin tunnelmallinen


Palaute annettu 5.10.2021 08:42:34.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
50
02/2020

Loistava tila juhlien järjestämiseen. Hulppeat puitteet ja paikan päältä löytyi kaikki tarvittava onnistuneen juhlien pitämistä varten


Palaute annettu 24.2.2020 09:07:56.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta. Hienoa että olivat onnistuneet juhlat! T. Satu Villa Kuunari

 

Näytetään tulokset 1 - 4. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Konewatt Oy
Tilan osoite Kuunaripolku 6
00850 Helsinki

Sijainti kartalla