SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Hakalan Sauna

JÄRJESTÄ KOKOUS TAI JUHLAT HAKALAN SAUNALLA!

Yläkaupungin saunaseura ry:n Hakalan sauna yksityistilaisuuksia varten. Voit liittyä myös seuran jäseneksi tilaussaunan varauksen yhteydessä.

Sauna on varattavissa yksityistilaisuuksia varten 4–20 hengen ryhmille:

  • Maanantai, Tiistai ja perjantai 12 - 16 ja sunnuntai 12-21 100€
  • Maanantai, Tiistai 16-21 160€
  • Perjantai 16-21 200€
  • Lauantai 12-15.30 100€

Yksityistilaisuuden kesto on 2,5 tuntia ja se sisältää puulämmitteisen saunan, ulkoporealtaan ja saunan keittiön, grillin ja pukuhuoneiden käytön.

Lisätuntien hinta on 20 €.

Järjestä kaveriporukan tai työyhteisön kesken hauskat juhlat tai mieleenpainuva kokous Hakalan saunalla! Lauantai-iltapäivät sopivat erityisesti lastenjuhlille.

Historiallinen sauna


Hakalan sauna on historiallinen yleinen sauna Jyväskylän Halssilassa. Sauna rakennettiin vuonna vuonna 1951 Halssilan kivilouhimon työntekijöiden käyttöön ja pian myös paikalliset asukkaat ottivat Hakalan saunan omakseen. Jyväskylän kaupunki pyöritti tiloissa yleistä saunaa aina vuoteen 1991, minkä jälkeen tontti siirtyi yksityisomistukseen.

Vuonna 2018 Yläkaupungin saunaseura ry. osti Hakalan saunan tontin ja päätti herättää rapistuneen saunarakennuksen eloon. Jyväskylä kaipasi kipeästi yleistä saunaa, joten saunarakennuksen remonttiin löytyi mukavasti ammattitaitoista vapaaehtoisväkeä ja hyviä sponsoreita. Vähitellen saunarakennus palasi loistoonsa ja ensimmäiset löylyt uudistuneessa Hakalan saunassa heitettiin elokuussa 2019.

Remontoitu Hakalan sauna on säilyttänyt perinteisen ilmeensä ja tunnelmansa mutta saanut samalla hieman nykyaikaisia mausteita. Saunan tiloihin on muun muassa asennettu mukava lattialämmitys ja huippumodernit suihkut. Tilavan saunahuoneen sydän on Harvian Legend-kiuas ja turvallisuutta ja tunnelmaa luovat seinäpuihin upotetut led-valot. Lisäluksusta saunakokemukseen tuo ylellinen, lämmin ulkoporeallas.

 

Tradition And Modern Luxury In The Same Sauna Experience

Hakalan sauna is a traditional Finnish sauna at Halssila suburb in Jyväskylä, Finland. The sauna was originally built in 1951 for stone workers who used to mine paving blocks at a nearby quarry. Besides sweaty and gritty workmen, also their families and Halssila residents enjoyed Hakala’s steamy baths over the course of four decades.
In the early 1990’s Hakalan sauna was sold to a private owner and so the public sauna activity stopped. In 2018 Jyväskylä’s sauna society Yläkaupungin Saunaseura ry bought the facilities and decided to bring Hakalan sauna back to life. A lot of work had to be done to renovate the worn out and old fashioned premises, but thanks to many donations and volunteer workers, the project was completed in one year. After a long while, the first scoop of water was finally thrown onto Hakalan sauna’s massive, wood-burning stove in August 2019.

Bathe and Enjoy!

Since then Hakalan sauna has been a place for relaxation and good times not only for locals but for tourists as well. The traditional sauna has a modern twist with cosy led-lights and high-tech showers in the bathroom. There’s also a luxury outdoor hot tub where you can relax and watch the beautiful, clear Finnish sky and the view over Jyväsjärvi lake.
Please come and enjoy Hakalan sauna’s gentle atmosphere during our opening hours! You’re also welcome to enjoy our special events like gentle yoga in the sauna or a pampering peat sauna experience. Hakalan sauna can also be rented for private occasions such as a revitalizing evening with friends or coworkers. Contact us and we’ll tell you more!

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen ylakaupunginsauna@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0400478960. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.75
Tilan kunto
4.25
Hinta/laatu-suhde
4.75
Varustelu
5.00
Tilan siisteys
4.75
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 4 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 31 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 4 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 4. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
4
9
08/2022

Hei, paikkana todella viihdyttävä. Poreamme haisi todella pahalta ja grilli ei toiminut. Näistä asioista ehkä pientä miinusta.


Palaute annettu 28.8.2022 09:39:04 nimellä Sara Hoffren.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
8
03/2022

Huippu tilat !


Palaute annettu 14.3.2022 07:27:58 nimellä Saunamies.
 

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
09/2021

Puitteet yllättivät positiivisesti ja kaikki oli tehty todella helpoksi! Palvelu oli hyvää ja ystävällistä ja tilat olivat siistit. Varaus oli helppo ja kätevä tehdä, ainut miinus oli ehkä se,että tuli tosi monia sähköposteja k.o tilausta varten, esim. Tilanne on tehty uusi varaus, varauksesi, varauksen vahvistus ja kuitti.
Oli vähän sekaisin,että mitä missäkin on.


Palaute annettu 20.9.2021 04:35:25 nimellä Lisa.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta!! s-postit taitavat tulla saunaolinen kautta. Tervetuloa uudelleen!!

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
4
06/2021

Loistavat puitteet lähietäisyydellä!


Palaute annettu 28.6.2021 06:08:32 nimellä Kaisa.
 

Näytetään tulokset 1 - 4. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 12 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Yläkaupunginsauna Saunaseura Ry
Tilan osoite Kärpänkuja 16
40400 Jyväskylä

Sijainti kartalla