SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Sauna Lutakon Huippu

Saunailtapakettimme sisältää tilan käyttöön klo 16-24, pyyhkeet 25:lle hengelle, sekä saunan lämpimäksi 4h ajaksi valitsemaasi kellonaikaan. Saunaillan hinta on 450e /alv.0

Tilassa perusvarustuksena on langaton tietoliikenneyhteys WLAN, LED/LCD -näyttö, fläppitaulu sekä äänentoistojärjestelmä.

Tilassa on yksi sauna ja pukuhuone, neuvotteluhuone 10:lle henkilölle, oleskelutila nojatuoleilla (9 kpl), iso katettu terassi sekä keittiö astioineen 20 hlölle.

Lisäksi tilaan on saatavissa myös kokoustarjoiluja, assistentti- ja tulostuspalveluja ja kannettava tietokone.

Iltakäyttöön saunaosastolle saa tilattua tarjoilut ravintolastamme tai tuoda itse, juomat saa tuoda mukanaan. Tilavuokraan kuuluu pyyhkeet, pesuaineet, peffletit ja tilan normaali siivous.

Terassilta löytyy 2 erillistä sohvaryhmää, pöydät ja tuolit 20 hlölle sekä baaripöytä.

Näyttö

Kosketusnäyttö

Diplomaatti: 20

Huom! Avaimet noudetaan Kielon asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa ennen varausta (eli ma-pe klo 15 mennessä) aulasta.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@kielotoimitilat.fi tai puhelimitse numeroon 0468700231. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 5.00
Tilan kunto
5.00
Hinta/laatu-suhde
4.50
Varustelu
3.50
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 2 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 40 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 2 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
2
Siisteys
5
15
09/2023

Hei, Ihmettelin kovasti terassin ilmalämpöpumppujen asetuksia sillä toinen puhalsi viileää, jopa kylmää, ja toinen lämmintä, eikä säätömahdollisuuksia löytynyt mistään. Ilta onnistui mutta mukavuus olisi ollut toinen paremmilla säädöillä. Roskiksia olisi saanut olla enemmän ja sohvaryhmät sopisivat terassille pöytiä paremmin.


Palaute annettu 25.9.2023 10:20:09.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
25
06/2023

Kaikki meni todella hyvin,. Ehkä ainoa vaikeus oli että saimme vain yhden avaimen. Synttärisankari piti saada täysin yllätettyä ja se tuotti vähän vaikeuksia, mutta saatiin toimimaan. Hyvä kaikin puolin.


Palaute annettu 19.6.2023 13:18:31.
 

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Kielo Office Solutions Oy
Tilan osoite Piippukatu 11
40100 Jyväskylä
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla