Vanhan Ortopedian Sauna

  • Vaasankatu 2 B-rappu LH 2, 40100 Jyväskylä

Uusi uniikki saunatila Jyväskylän keskustassa historiallisessa rakennuksessa Vanha Ortopedia. Kiinteistö on saneerattu asuntokäyttöön 2018 ja samalla ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva saunaosasto koki totaalisen uudistuksen. Tila sopii isommallekin porukalle ja saunan lauteille mahtuu kerralla enemmänkin väkeä. Suihkuja pesuhuoneessa on 4 kpl. 

Erillinen pukeutumistila ja avara oleskelutila, jossa vesipiste sekä jääkaappi ja pöytätilaa sekä ruokailuryhmä.

Tila sijaitsee kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa aivan sisäänkäynnin vieressä. Omat juomat sallittu ja myös pientä purtavaa voi tuoda tilaan mukanaan. Tilassa on ruolailuastiat (lautaset, lasit ja aterimet) 18 hengelle. 

Mahdollisuus ruokatilaukseen yhteistyökumppanin kautta. Valittavana 2 valmista saunamenuuta, mutta myös oman menun suunnittelu on mahdollista erillisestä tilauksesta. Mahdollisuus myös ruokailuun yhteistyökumppanimme tiloissa naapurikorttelissa Toivolan Vanhalla pihalla. Kauttamme saat räätälöityä porukallesi saunaillan lisäksi myös omanlaisen ruokailukokemuksen. Kysy lisää sähköpostitse toimisto@garantiarakennus.fi 

Ei pyyhevuokrausta, omat pyyhkeet mukaan. 

Loppusiivous sisältyy aina hintaan. Jokainen käyttäjä kerää itse roskat roskakoriin sekä tyhjät tölkit ja vastaavat jätesäkkiin roskakorin viereen (tai vie mennessään pois). Lasipullot eivät ole sallittuja viedä saunaan / pesutilaan. 

Mahdollisuus myös kalustetun ja täysin varustetun asunnon vuokraukseen samasta rapusta, asunto B5. Lyhytaikaista majoitusta (min. 2 vrk). Kysy lisää meiltä!

 

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Saunamenu 1
Saunamenu 1
Yrtti-versosalaattia ja pikkelöityjä juureksia (Maidoton / Gluteeniton)
Perunasalaattia ja rapeaa parmankinkkua
(Maidoton / Gluteeniton)
Lajitelma raakamakkaroita, jyväsinappimajoneesia ja aiolia
(Laktoositon / Gluteeniton)
Talon leipää ja levite
(Laktoositon)
24,80 €/hlö
Saunamenu 2
saunamenu 2
Yrtti-versosalaattia ja pikkelöityjä juureksia
(Maidoton / Gluteeniton)
Perunasalaattia ja rapeaa parmankinkkua
(Laktoositon / Gluteeniton)
Marinoituja kasviksia ja buffalomozzarellaa (Laktoositon / Gluteeniton)
Glaseerattua häränrintaa, paahdettua rosmariiniperunaa ja juureksia
(Laktoositon / Gluteeniton)
Talon leipää ja levite
(Laktoositon)
33,48 €/hlö

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 18 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Garantia Rakennus Oy
Tilan osoite Vaasankatu 2 B-rappu LH 2
40100 Jyväskylä

Sijainti kartalla