SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Tilaussauna Kataja

  • Katajatie 2, 36200 Kangasala

Tilaussauna Katajan leppoisat katajantuoksuiset löylyt ovat mukavan rentouttavat. Kylmävesialtaassa kastautuminen löylyjen välissä saa veren kiertämään. Saunatiloihin mahtuu kerrallaan noin 10 henkeä. 

Tilaussauna Kataja sijaitsee Kangasalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Ilmaista parkkitilaa on sekä liikuntakeskuksen edessä että takana. Tampereen kaupunkiliikenteen bussit kulkevat Kangasalantietä aivan liikuntakeskuksen ohi.

Saunatiloihin kuuluu myös kokoustila, jossa noin 25  henkeä voi nauttia illanvietosta. Voitte myös pitää kokousta tai koulutusta rauhassa kokoustilassa ennen saunan lämpöihin astumista.

Hyvin varustellun keittiön varusteisiin kuuluu jääkaappi, liesi, mikro, kahvinkeitin, astianpesukone, sekä erilaiset kulhot ja astiat. 

Otathan yhteyttä toimistoomme ennen varauksen tekemistä sähköpostitse info@malmareena.fi. 

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Reune Oy
Tilan osoite Katajatie 2
36200 Kangasala

Sijainti kartalla