SaunaOnline Taloyhtiö
 • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Itärannan Sauna

Monipuoliset puitteet erilaisiin virkistystilaisuuksiin ja juhliin aivan meren äärellä Kotkassa ympäri vuoden. Upeat ulkoilumaastot merimaisemissa. Pinta-ala 140m2 / noin 35 henkilöä. Iso tupa, keittiö, astiasto. Saunaan mahtuu 10-15 henkilöä.

Itärannan saunalla kokoontuu ja virkistyy isompikin porukka merimaisemissa - olipa vuodenaika mikä tahansa:

 • Tilat noin 35 hengelle
 • Keittiö, tupa, avotakka, terassi, pukuhuone, suihkuhuone ja sauna merinäköalalla
 • Kokouspöydät 10 + 10 henkilöä
 • 65" UHDTV (HDMI), nopea langaton internet, ääntä korjaava karaokelaitteisto, äänentoisto,
 • Saunaan mahtuu kerralla 10+ henkeä
 • Iso terassi, pöydät 24 hengelle
 • Lisätilauksesta terassiin upotettu palju 8 hengelle (lämmitettynä, toimii automaattisesti)
 • Upeat ulkoilumaastot merimaisemissa
 • Pyyhkeet lisätilauksesta
 • Puhdistettu kaivovesi (käänteisosmoosi)

Tilan varaajan tulee olla vähintään 24 vuotta täyttänyt. Mikäli varaaja on nuorempi, varaus voidaan jättää hyväksymättä ja peruuttaa.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Pyyhkeet.
6,99 €/kpl
Grilli
Grilli, 6-poltinta, sivukeitin.
34,99 €/kpl
Palju
Palju kylpyvalmiina klo 16- (sisältää täytön, lämmityksen, tyhjennyksen sekä pesut ennen ja jälkeen).
Todella kylmällä säällä emme voi täysin taata pajun onnistumista. Me kuitenkin kannamme tästä riskin. Mikäli tilaat paljun, mutta paljua ei saada lämmitettyä, hyvitämme paljun hinnan sinulle.
268,99 €/kpl
Siivous
Siivous talon toimesta. Kattaa normaalin perussiivouksen. Ilkivaltaisesta sotkemisesta, ylimääräisestä sotkusta, eritteistä, yms., laskutetaan erikseen toteutuneen mukaisesti.
169,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilaajan tulee huolehtia oikeiden laskutustietojen antamisesta.

Tilan varaajan tulee olla vähintään 24 vuotta täyttänyt. Mikäli varaaja on nuorempi, varaus voidaan jättää hyväksymättä ja peruuttaa.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, irtaimistolle, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta. Asiakkaan tulee lukita tila lähtiessä. Asiakas on vastuussa, mikäli tila jää lukitsematta, ja tilalle aiheutuu vahinkoa. Vastuu koskee myös anastettua omaisuutta.

4. JÄRJESTYS JA SIIVOUS
Tilat tulee jättää perussiistiin kuntoon vuokra-ajan päättyessä ellei muusta ole sovittu tai asiakas ole tilannut lisäpalveluna siivousta. Siivous lisäpalveluna kattaa normaalin perussiivouksen. Ilkivaltaisesta sotkemisesta, normaalin peruskäytön ylittävästä siivosta, eritteistä, yms, laskutetaan erikseen. Mikäli tilaa ei ole siivottu, varauksen tekijää laskutetaan lisäsiivouksesta toteutuneiden kustannusten mukaan.

Seiniin ei saa kiinnittää nauloilla, niitein, tai teipillä mitään ilman erillistä lupaa.

Sähköauton lataaminen saunalla on kielletty, ilman erillistä lupaa.

Omat tavarat tulee ottaa mukaan.

Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan 35 henkilöä, ellei muusta ole sovittu. Asiakkaan tulee myös tilauksessaan ilmoittaa oma korkein henkilömäärä tilavaraukselle. Mikäli tilassa on enemmän ihmisiä kuin on tilan maksimimäärä tai enemmän kuin on ilmoitettu, tai ei ole ilmoitettua henkilömäärää laisinkaan, tai juhlinta riistäytyy käsistä, talonmiehellä / vartijalla on oikeus poistaa ylimääräiset henkilöt tilasta tai tyhjentää koko tila kesken varauksen. Tilavuokraa ei tällöin hyvitetä ja asiakas on vastuussa vahingoista 3. kohdan mukaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Kiinteistölle ei saa turvallisuussyistä johtuen tuoda omaa paljua.

Tulen saa tehdä vain sille tarkoitettuun paikkaan. Sisällä on takka, jota saa polttaa. Sisällä saa polttaa myös kynttilöitä ja ulkona saa polttaa ulkotulia, kunhan se tapahtuu turvallisesti. Ulkotulia ei saa polttaa puuterassin päällä, eikä rakennuksen vieressä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen saunaitaranta@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0505680287. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.40
Tilan kunto
4.53
Hinta/laatu-suhde
4.40
Varustelu
4.53
Tilan siisteys
4.60
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 30 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 633 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 30 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 3
<< Edellinen 1 | 2 | 3

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
3
10
04/2024

Sauna oli hieno näkymineen merelle. Keittiön kaappien päällä havaittiin hiiriä juoksevan, mutta se ei meidän illanviettoa haitannut. Jatkoa ajatellen kuitenkin rakojen tukkiminen ulos ja tuholaistorjunta paikallaan?


Palaute annettu 2.5.2024 09:07:58.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
50
03/2024

Mökki ja sen puitteet olivat pääosin hyvässä kunnossa sekä hinta/laatu-suhde melko kohdillaan. Ainut miinus tuli tilavarauksen/lisäpalvelujen suhteen. Siivous ja palju meinasi jäädä saamatta varauslinkin puuttuessa mutta onneksi tilan omistaja paikkasi hyvin ja teki tilauksen suhteen poikkeuksen ja saimme kaiken tarvittavan. Ehkä keittiössä voisi olla selkeämmin enemmän ja samanlaisia astioita tarjolla, (tarjoilut, ruokien valmistaminen ja esillepano) vaikka selvisimme melko hyvin nykyiselläkin varustelulla. Jäi kuitenkin hyvin positiivinen fiilis ja voisin varata myös uudestaan.


Palaute annettu 25.3.2024 10:48:59 nimellä JP.

Tilan vastaus:.
Hei! Kiitos palautteesta! Varausjärjestelmälle emme saunatilana voi tehdä mitään. Mitään erillistä lisäpalveluiden varauslinkkiä ei kai olekaan, vaan asiakas tilaa lisäpalvelut sivulta erikseen. Olemalla suorassa yhteydessä meihin, pyrimme tietenkin toteuttamaan lisäpalvelut mikäli vain mahdollista. Paras keino on siis olla meihin yhteydessä, juuri kuten teittekin. Astiastoa pyritään hieman aika-ajoin täydentämään. Mukavaa, että viihdyitte ja tervetuloa uudelleen!

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
34
11/2023

Erittäin siisti, tilava ja kaikin puolin toimiva paikka. Riittävästi parkkitilaa. Haluamme ehdottomasti tulla uudestaan käymään.


Palaute annettu 20.11.2023 10:35:00 nimellä Laura.

Tilan vastaus:.
Hei! Kiitos palautteesta! Pahoittelut myöhäisestä vastauksesta. Loppusyksystä teimme isot pihatyöt, tarkoituksena saada piha toimivammaksi asiakkaille, enemmän parkkitilaa, ja muun muassa helpottaa lumitöiden hoitamista. Ikävä, että varauksen kanssa oli ongelmaa. Varausjärjestelmälle emme voi tehdä mitään. Tietysti satunnaisia häiriöitä voi olla, tai kyse voi olla monestakin viasta. Lasku on käytössä rajoitetusti ja siellä on sen käyttöön lisäehtoja. Mukavaa, että viihdyitte ja tervetuloa toistamiseen!

 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
2
Varustelu
4
Siisteys
4
15
12/2022

Oikein sopiva tila perhejuhlaan tms.Kaikkea mitä tarvittiin,löytyi tiloista.Erinomainen sauna ja hyvät ulkoilumaastot.Kauniit näkymät ja kodikas ympäristö.
Olimme tiloissa parin lapsiperheen voimin ja hinnoittelu olisi voinut sisältää myös sen vaihtoehdon ettei paikalla olla yötä myöten.Tilojen keittiö on aika lailla jo kulahtanut, mikä asia voisi vähän myös vaikuttaa hintaan.
Mutta muuten ihan ok . Kiitos


Palaute annettu 2.1.2023 11:00:08 nimellä Maija.
 

Kokous

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
5
10/2022

Wlan ei toiminut tai ei löydetty oikeaan salasanaa


Palaute annettu 10.10.2022 06:02:24.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
-
08/2022

Tila ja ympäristö olivat miellyttävät. Keittiössä erinomaisessa kunnossa olevat veitset yllättivät tomaattia pilkkovan henkilön, ja peukalon viiltohaavaa paikatessamme havaitsimme EA-välineistön olevan hyvin puutteellista: emme löytäneet EA-kaappia, ja keittiössä olleessa Deleten EA-pakkauksessakin oli vain pari pientä (vanhentunutta) laastaria.


Palaute annettu 5.9.2022 08:51:26.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
4
30
06/2022

Tilat olivat erittäin toimivat ylioppilasjuhlien järjestämiseen. Vierailta tuli hyvää palautetta esim. maisemasta ja tilojen väljyydestä ja monikäyttöisyydestä (esim terassi).


Palaute annettu 6.6.2022 14:23:20 nimellä Toni.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
30
05/2022

Paikka oli todella hieno, toimiva tarkoitukseemme. Maisema oli upea. Ihana palju ja sauna. Terassi pöytäryhmineen tosi hyvä. Myös sisätilat olivat tosi hyvän kokoiset ja toimivat.


Palaute annettu 30.5.2022 05:55:39 nimellä Anu Kuusenoksa.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
3
35
11/2021

Mukava paikka


Palaute annettu 24.11.2021 08:53:31.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteesta! Pahoittelemme kohdallenne sattuneita ongelmia. Kiinteistön koko vesijärjestelmä on uusittu kesällä 2021, ja uusi tekniikka on ajoittain aiheuttanut joitakin toimintaongelmia. Nyt järjestelmän luotettavuus on saavutettu. Todella harmi, että näin ei ollut teidän tilaisuudessa.

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
-
11/2021

Tila oli käytännöllinen ja riittävän kokoinen, mutta keittiö kaipaisi jo päivitystä. Palju oli hyvän kokoinen ja saunaan mahtui hyvin porukkaa. Upea maisema merelle, kun oli vielä valoisaa.


Palaute annettu 8.11.2021 17:48:17 nimellä Synttärijuhlat.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteesta! Tarkistetaan kuvat ja astiatiedot.

 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 3
<< Edellinen 1 | 2 | 3

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 35 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Itärannan Sauna Oy
Tilan osoite Äijäkäntie 92
48901 Kotka

Sijainti kartalla