Kallavesi-sauna

  • Rauhankatu 3, 70700 Kuopio

Kesän 2018 aikana Rauhalahteen valmistunut Kallavesi-sauna on nykyaikainen, ympärivuotinen saunatila lämmitetyllä ulkoporealtaalla. Kallaveden rannalla vapaa-ajan matkailijoille, kaveriporukoille, saunailtoihin, polttareihin, hemmotteluun tai pienkokouksiin. Nauti mahtavista löylyistä ja lämpimistä poreista järvimaisemassa vain 6 km Kuopion keskustasta. Talvella avannossa pulahdus kruunaa kokemuksen.


Sauna 8-10 hengelle, pesutilat, wc sekä oleskelu-/pukutila keittiöllä ja jääkaapilla omien ruokien ja juomien varalta. Bluetooth-kaiutinjärjestelmä, televisio saunassa ja oleskelutilassa. Iso n.160m² kalustettu terassi, jossa yksi markkinoiden parhaista ulkoporeammeista 9 hengelle ja kesäkeittiö grillaamiseen. Tilavuokraan sisältyy Nuottakota (jos kodalla ei muita varauksia), jossa istumapaikat n. 25 hengelle, tulisija ja järvelle joka suuntaan avattavat seinät. Kallavesi-saunaan voi tilata myös valmiin saunamenun Kesäravintola Rauhalahdesta.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 16 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Suomi Camping Oy / Matkailukeskus Rauhalahti
Tilan osoite Rauhankatu 3
70700 Kuopio

Sijainti kartalla