Sepänkadun sauna- ja kokoustila

  • Sepänkatu 1, 70100 Kuopio

Kevään 2019 aikana valmistunut Sepänkadun sauna- ja kokoustila tarjoaa upeat puitteet tapahtumasi järjestämiseen vain kivenheiton päästä Kuopion Väinölänniemeltä. Sauna- ja kokoustilat soveltuvat niin yritys- kuin ystäväporukoille esimerkiksi kokouksiin, tiimipäiviin, saunailtoihin ja muihin illanviettoihin.

Kokoustila koostuu loungesta, 8-10 hengen kokoustilasta ja pienestä 2-3 hengen ryhmätilasta. Kokousvarusteluina tilassa on videoprojektori, valkokangas ja fläppitaulu. Lisäksi tiloista löytyy äänentoistolaitteet, jotka ovat yhteensopivia esimerkiksi iPhonen/Padin kanssa.

Saunaosasto koostuu viihtyisästä pukuhuoneesta sekä saunatiloista, jossa on kaksi suihkua sekä tunnelmallinen sauna, johon mahtuu kerralla saunomaan 5-6 henkilöä. Vuokrahinta sisältää pyyhkeet 8 hengelle, laudeliinat, peseytymistarvikkeet ja perussiivouksen.

Tiloihin voi tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut. 

Tila on vuokrattavissa ma-la klo 7:30-22:00.

Lämpimästi tervetuloa viettämään onnistunut tilaisuus upeisiin tiloihin Väinölänniemelle!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisäpyyhe
Sauna- ja kokoustilan vuokra sisältää kylpypyyhkeet 8 hengelle.
9,99 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Auto Rent Oy
Tilan osoite Sepänkatu 1
70100 Kuopio

Sijainti kartalla