SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Woimasauna

Järjestä tehokas kokous tai vietä rentoa saunailtaa moderneissa tiloissa Kuopion Kellonimessä. Sauna- ja kokoustilan viereltä, tien toiselta puolelta löytyvät Kelloniemen palvelut (baari & kauppa). Pihalta löytyy runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Tila koostuu viihtyisästä ja tilavasta kokoushuoneesta, oleskelutilasta, keittiöstä, sekä saunaosastosta. Kokoushuoneessa on 16 istumapaikkaa, iso 75" televisio, sekä fläppitaulu. Oleskelutilasta löytyy runsaasti vapaata tilaa, iso sohvaryhmä, säkkituoleja, kaiutin musiikin toistamiseen, sekä iso 85" televisio. Tilassa ilmainen wifi yhteys. Keittiö on varusteltu kattavasti ja sieltä löytyvät kahvi- ja vedenkeittimet, tilava jääkaappipakastin, jääpalakone, induktioliesi, hella ja astioita.

Tilaviin saunatiloihin mahtuu kerralla suurempikin porukka. Saunatilat koostuvat pukuhuoneesta, suihkutilasta ja saunasta. Pukuhuoneesta löytyvät kylmäkaappi juomille, pefletit, sekä hiustenkuivaaja. Suihkutiloissa on perusvalikoima pesuaineita.

Sauna- ja kokoustila Woimasaunaa suositellaan noin 30 henkilölle, mutta isot 175 neliömetrin tilat mahdollistavat myös isomman henkilömäärän tilaisuudet.

Tervetuloa viettämään onnistunut tilaisuus!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Loppusiivous
Perussiivous kuuluu vuokraushintaan, mutta lisäsiivouksesta veloitetaan 60€/tunti.
60,00 €
Pyyhevuokra
5,00 €/kpl
Lisätunti 00-01
50,00 €/kpl
Lisätunti 01-02
50,00 €/kpl
Lisätunti 02-03
50,00 €/kpl
Lisätunti 8-9
50,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen ja tilan varaaja vastaa tilojen sääntöjen mukaisesta käytöstä .

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.


Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa ja/tai varausvaiheessa ilmoitettu. Tila mahdollistaa myös isomman henkilömäärän, joka on erikseen sovittavissa.

Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Tupakoinnista veloitetaan lisähintaa kokopäivän vuokrahinta + aiheutuneet siivouskulut.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta ja valojen sammuttamisesta vuokra-ajan päättyessä. Mikäli tilassa on palavia kynttilöitä, tulee nämä huolehtia turvallisesti sammuksiin. Mikäli tilasta poistutaan kesken varauksen, tulee myös tässä tapauksessa ovet lukita huolella.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen woimasauna@gmail.com tai puhelimitse numeroon 044 304 3532. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

6. YLEISET SÄÄNNÖT
Varaaja on vastuussa tilojen, laitteiden ja kaluston asianmukaisesta käytöstä. Kiukaalle ei saa heittää muuta kuin vettä.

Tilan perussiivous kuuluu hintaan, kun tila on jätetty yleisilmeeltään siistiin kuntoon. Tilasta poistuessa tölkit ja pullot tulee olla kerättynä jätesäkkeihin tai vastaaviin pusseihin, tiskit tiskipöydällä tai koneessa sekä roskat roskiksissa.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 5.00
Tilan kunto
5.00
Hinta/laatu-suhde
4.80
Varustelu
5.00
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 5 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 60 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 5 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 5. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
20
06/2024

Järjestettiin Woimasaunalla pojan valmistujaisjuhlat ja illanvietto, Tila yllätti erittäin positiivisesti. Kuvista ei käy kunnolla ilmi, että miten isot tilat ovat ja miten hyvin se on varusteltu (äänentoisto, kylmäkaapit yms).


Palaute annettu 17.6.2024 17:10:16 nimellä Jari.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
12
04/2024

Todella hyvä paikka isommalle porukalle, hyvät astiat ja jääkaapit.


Palaute annettu 21.4.2024 10:09:09 nimellä Reijo.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
-
12/2023

Puitteet olivat hyvät ja tilana toimi täydellisesti ylioppilasjuhlissa. Saatiin hyvät pirskeet!


Palaute annettu 10.12.2023 12:18:04 nimellä Tami.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
-
12/2023

Tilat olivat toimivat, siistit ja sopivankokoiset n. 30 hengen porukalle. Suosittelen!


Palaute annettu 4.12.2023 09:34:20.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
28
10/2023

Huiput ja siistit tilat isommallekin porukalle!


Palaute annettu 24.10.2023 09:34:32.

Tilan vastaus:.
Kiitoksia palautteesta ja mahtavaa että viihdyitte.

 

Näytetään tulokset 1 - 5. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 30 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Dynamite Holdings Oy
Tilan osoite Kellokuja 1
70460 Kuopio

Sijainti kartalla