SaunaOnline Taloyhtiö
 

Salpausselkä Park Sauna & Lounge

  • Hämeenlinnantie 59, 15800 Lahti

Salpausselkä Park SAUNA & LOUNGE sopii täydellisesti sinulle, joka etsit modernia tilaa juhlille, kokoukselle, yritystapahtumalle, polttareille tai muille 20-30 henkilön tilaisuuksille. Sauna on tilava ja sinne sopeutuu kerrallaan 10-15 ihmistä löylyihin. Löylyistä pääset vilvoittelemaan loungen terassille. Loungetilasta löytyy keittiö, screeni ja äänentoisto. Tiloissa on anniskeluoikeudet ja catering mahdollisuus.

.
Salpausselkä Parkin SAUNA & LOUNGE tilat sijaitsevat aivan Salpausselän harjujen kupeessa mahtavalla sijainnilla. Salpausselkä Park tarjoaa useita aktiviteetteja, joista löytyy jokaiselle jotakin: PADEL, CROSSFIT, SÄHKÖMAASTOPYÖRÄILY, SUP-LAUTAILU, MURTOMAAHIIHTO, SALPAUSSELÄN LENKKEILYREITIT, HIERONTA & FYSIOTERAPIA.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Billebeino Padel Lahti Oy
Tilan osoite Hämeenlinnantie 59
15800 Lahti

Sijainti kartalla