SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

From Dusk Till Dawn Saunallinen Juhlatila

From Dusk Till Dawn on upea, rento Juhlatila Lahdessa. Meiltä löytyy mm. hulppea 8-10 hengen sauna peseytymistiloineen. Tilassa voit järjestää esim. syntymäpäiväjuhlat, työpaikan virkistyspäivän, kavereiden chillausillan, baari-illan etkot tai vaikka treeniporukan saunaillan.

Yön yli vuokraus, sisältäen Olohuoneen, Keittiön, Saunaosaston sekä kahden WCn käytön, on hinnaltaan 749€. Se on mahdollista päivittää Premium Party Pakettiin (999€) jolloin hintaan sisältyy Luhdan vuokrapyyhkeet, suolaista pikkupurtavaa, sekä alkoholittomia juomia koko juhlaväelle.

Nyt saatavilla mahdollisuus myös tilan iltavuokraukseen klo 16.00-00.00 (8h) hintaan 449€. Uutena lisäoptiona löytyy myös kokous-/majoituspuolen vuokraus Juhlatilan yhteyteen (kokonaishinta Yön Yli Vuokraukselle 999€/vrk tai Premium Party Pakettina 1249€/vrk). Lisätiedustelut ensisijaisesti sähköpostilla, kiitos.

 

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen sales@fdtd.fi tai puhelimitse numeroon 0505517791. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.00
Tilan kunto
3.00
Hinta/laatu-suhde
4.00
Varustelu
3.00
Tilan siisteys
3.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 35 osallistujaa.

Tämä tila on saanut selvästi keskimääräistä heikompia arvosanoja. Jos vaatimustaso on korkealla, tämä tila ei ole ehkä oikea valinta, mutta erilaisiin rentoihin tilaisuuksiin tila voi tarjota riittävät puitteet.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
3
35
11/2023

Tilat olivat monipuoliset ja riittävät juhlaseurueellemme. Muutamia pettymyksiä kuitenkin oli, lattiat olivat kauttaaltaan tahmeat tiloihin saapuessamme sekä hanasta tullut vesi oli alkuun ruskeaa, joten emme käyttäneet sitä juomavetenä. Saunan pukuhuoneeseen olisi hyvä saada jonkinlainen ilmanvaihto, sillä kosteus tiivistyi voimakkaasti kattoon ”sataen” sieltä alas saunojien vaatteiden päälle.


Palaute annettu 17.11.2023 21:51:03.

Tilan vastaus:.
Hei, Kiitos palautteesta. Lattiat on sittemmin käsitelty koneellisesti ja tämän jälkeen tuo tahmaisuusongelma katosi. Käyttövesi on pyynnöstämme testattu kiinteistön omistajan toimesta ja raportin mukaan se on juomakelpoista. Tästäkin huolimatta keittiön hanaan, joka oli ainoa ongelmallinen, on hankittu vedensuodatin joka poistaa kaikki myös vanhan talon vanhasta putkistosta johtuvat mahdolliset esteettiset haitat. Tämän jälkeen ongelmaa ei ole havaittu. Olemme nyt remontin yhteydessä tutkineet ilmanvaihtoasiaa ja siihen on myös tulossa tehostusta. Suosittelemme kuitenkin pitämään muutoinkin suihkuhuoneen lasisen välioven kiinni saunottaessa, koska suuri sauna sekä 3 suihkua aiheuttavat samanaikaisessa, pitkään kestävässä käytössä väistämättä paljon vesihöyryä ja oven ollessa auki sen kulkeutumista pukuhuoneen puolelle on mahdotonta täysin estää. Suihkuhuoneesta sekä pukuhuoneesta on myös mahdollista avata ikkunoita tuuletusasentoon ilmanvaihdon parantamiseksi. Parhain Terveisin, Team FDTD

 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 39 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja SB Cleaning Oy
Tilan osoite Sopenkorvenkatu 9, 2krs
15800 Lahti

Sijainti kartalla