SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

From Dusk Till Dawn Saunallinen Juhlatila

  • Sopenkorvenkatu 9, 2krs, 15800 Lahti

From Dusk Till Dawn on upea, rento Juhlatila Lahdessa. Meiltä löytyy mm. hulppea 8-10 hengen sauna peseytymistiloineen. Tilassa voit järjestää esim. syntymäpäiväjuhlat, työpaikan virkistyspäivän, kavereiden chillausillan, baari-illan etkot tai vaikka treeniporukan saunaillan. Yön yli vuokraus (699€) on mahdollista päivittää Premium Party Pakettiin (999€) jolloin hintaan sisältyy Luhdan vuokrapyyhkeet, suolaista pikkupurtavaa, sekä alkoholittomia juomia koko juhlaväelle. Su-to välillä mahdollisuus myös tilan iltavuokraukseen klo 16.00-23.00 (7h) hintaan 249€. Lisätiedustelut ensisijaisesti sähköpostilla, kiitos.

 

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 39 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja SB Cleaning Oy
Tilan osoite Sopenkorvenkatu 9, 2krs
15800 Lahti

Sijainti kartalla