SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

M/S Happy Days

  • Satamakatu 7, 15140 Lahti

M/S HAPPY DAYS LAHDEN MATKUSTAJASATAMASSA

Vietä työporukan saunailta, kokous tai henkilökunnan virkistyspäivä Vesijärvellä!

Risteily: 220 € / tunti, sis. alv 10% (hinta sisältää saunan ja kahden hengen miehistön)
Henkilömäärä: 12
Tarjoilut: Suunnitellaan toiveiden mukaan. Esim. lohisoppa, ruisleipä ja kahvi 17 €/henkilö (+ alv. 14%).
Juomat: Joko läpilaskutuksella tai omat juomat.

 

Lisätietoja antaa Esa Mykkänen 0500-429454 tai esa.mykkanen@phnet.fi

 

Tämä rautalaiva laitettiin aikoinaan kasaan Ruotsin puolella, Robert Sjöströmin konepajalla Gävlessä. Alus työskenteli vuodesta 1886 paikallisen sahan käytössä. Omistaja laittoi Nils-hinaajansa myyntiin 1920 ja ostaja löytyi Suomesta. Liikemies Julius Stenroos Viipurista oli laivan uusi omistaja.

1920– luvun puolivälissä perustettu sahayhtiö Repola Wood Ltd kasvatti voimakkaasti toimintaansa ja hankki myös hinauskalustoa. Vanha Nils ostettiin myös ja nimettiin REPOLA I:ksi, alus vietiin Pieliselle. Keväällä 1945 REPOLA I laitettiin puolustuslaitoksen varauslistalle ja kuljetettiin Lappeenrannan Rapasaaresta rautateitse Haminaan. Alus toimi rannikolla miinanraivaustehtävissä kolme kesää. Keväällä 1948 se oli jälleen takaisin Lieksassa.

Sitten tultiin 1960-luvulle, höyryhinaajien viimeiselle vuosikymmenelle. Rauma Repola oli jo edellisellä vuosikymmenellä ryhtynyt rakentamaan uusia tehokkaita Sulka-luokan moottorihinaajia. Nämä korvasivat suuret ja kömpelöt höyryhinaajat, jotka kaikki kerättiin Pääskyniemeen odottamaan kohtaloaan. Parhaimmat muutettiin dieselaluksiksi, vanhimmat myytiin kilotavarana romuttajille. Muutama vanha hinaaja jätettiin laituriin odottamaan kohtaloaan, näiden joukossa oli REPOLA I. Yhtiö ei kuitenkaan löytänyt sille enää käyttöä.

Alus laitettiin myyntiin ja sen osti 1970-luvulla lappeenrantalainen Yrjö Lindholm. Hän ei alusta enää käyttänyt, vaan myi sen lahtelaisille kaveruksille, jotka poistivat siitä höyryvarustuksen ja laittoivat tilalle dieselmoottorin. Laivan nimeksi laitettiin RETU 2 ja sillä tehtiin Saimaalla tilausristeilyjä. Kun se lopulta tuotiin Päijänteelle, jatkettiin sillä samanlaisia ajoja. Nimi vain vaihtui Happy Daysiksi. Alusta varten perustettiin 1993 Ruorilinja-niminen yhtiö, joka alkoi markkinoida yritysristeilyjä Lahdesta koko Päijänteen alueelle. Lahtelainen Pentti Kettunen osti sittemmin muiden osuudet aluksesta. 2011 keväällä Esa Mykkänen osti laivan Pentiltä ja jatkaa sillä risteilytoimintaa.

Lähde: Isoisän Laivat, Wirrankoski

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruu tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu (12 henkilöä).

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen esa@happydayslaiva.fi tai puhelimitse numeroon +358500429454. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 12 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja T:mi Risteilyt Mykkänen
Tilan osoite Satamakatu 7
15140 Lahti

Sijainti kartalla