SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Avantin Löyly

Tyylikäs juuri valmistunut sauna-/neuvottelutila Liedon Avantissa, Turun kupeessa. Avantin Löylystä löytyy hyvin varusteltu ja ajatuksella sisustettu oleskelutila sekä tunnelmallinen sauna, jonka lauteille mahtuu helposti 8 henkeä. Saunan yhteydessä on kolmella suihkulla varustettu pesuhuone sekä iso pukuhuone. Tilat kruunaa kaksi erillistä WC-tilaa sekä ulkoterassi. 

Oleskelutilan mukavuuksiin kuuluvat suuri kokous-/ruokapöytä (tuolit 11 hengelle), tyylikäs iso sohvaryhmä, 2x taulu-tv ja bluetooth-kaiutin. Lisäksi tilassa on täysin varusteltu keittiö, jossa mm. jää-/pakastinkaappi, uuni, mikro, kahvinkeitin, astianpesukone ja liesi. Astiat löytyy 20 hengelle ja laseista löytyy viinilasit valko- ja punaviinille sekä kuoharilasit. Myös ruuanlaittoastiat löytyy. On sää sitten kylmä tai kuuma, ilmalämpöpumppu tasaa sisätilojen lämmön juuri sopivaksi.

Pihalla odottaa aurinkoinen ja viihtyisä terassi. Saunomisen lomassa voit vilvoitella terassilla tai kesäaikaan nauttia auringonpaisteesta iltaan asti. 

Meille on mahdollista tuoda sekä omat ruuat että juomat. Tarvittaessa autamme myös järjestelyissä. Pyyhkeet on mahdollista vuokrata erikseen.

Avantin Löylyssä järjestyy hauskojen saunailtojen lisäksi tärkeät kokoukset, kokkauskerhot, synttärit tai polttaritkin. Meillä ei tarvitse kellosta paljon piitata, sillä tilaisuuksia on mahdollista jatkaa pitkälle yöhön. Lisätunnit klo 00 jälkeen varattavissa lisäpalvelut-kohdassa. Aidattua pysäköintitilaa löytyy pihalta runsaasti ja tiloihin pääsee kätevästi koodilla. 

Tervetuloa!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisätunnit 00-06
Jos haluat jatkaa tilaisuutta 00 jälkeen valitse tästä lisätunti hintaan 40€/ tunti.
40,00 €/kpl
Pyyhevuokra
3,00 €/hlö

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, asiakasta voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.

Asiakas sitoutuu olemaan aiheuttamatta haittaa tai häiriötä ympäristölle tai ulkopuolisille ja ymmärtää myös, että Avantin Löylyn henkilökunta voi missä tahansa kohtaa keskeyttää tilaisuuden, mikäli asiakkaan tilaisuus aiheuttaa häiriötä. Keskeytetystä tilaisuudesta Avantin Löyly ei palauta maksuja eikä maksa korvauksia.


4. JÄRJESTYS
Asiakas sitoutuu käyttämään tiloja vain vuokra-aikansa puitteissa ja vain sovitun/sallitun henkilömäärän puitteissa. Kiinteistön pihalla ei saa oleilla muualla, kuin vuokratilojen terassilla ja sen välittömässä läheisyydessä. Myös autojen pysäköinti on tehtävä merkityille paikoille niin, ettei muille kiinteistössä asioiville aiheudu haittaa. Kiinteistön piha-alueilla on kameravalvonta.

Huomaathan, että Avantin Löyly on kengätön tila eli kengät on riisuttava ovelle.

Tupakointi on kiellettyä sisätiloissa ja ulko-ovien läheisyydessä. Tupakan tumpit pitää laittaa niille osoitettuihin astioihin ulkona. Mikäli tiloissamme on tupakoitu sisällä, veloitamme asiakkaalta puhdistuskulut (minimi 400€). Saunan kiukaalle ei saa laittaa mitään muuta kuin vettä. Tiloissamme on kiellettyä polttaa kynttilöitä. Viherkasveihin ei saa koskea eikä niiden juurelle saa kaataa mitään.

Tilat tulee jättää siistiin kuntoon vuokra-ajan päättyessä. Roskat siivotaan roskikseen, pöydät pyyhitään, pullot ja tölkit ovat roskasäkeissä tai niille tarkoitetuissa astioissa ja tiskit ovat astianpesukoneessa. Mahdolliset vuokrapyyhkeet ovat pyykkikorissa. Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä, ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, asiakasta voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan (60€/h).

Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Asiakas vastaa tilojen lukitsemisesta ja valojen sammuttamisesta vuokra-ajan päättyessä.

5. MUUT ASIAT
Avantin Löylyn tiloihin pääsee ovikoodilla. Ovikoodi toimitetaan asiakkaalle viimeistään 24 tuntia ennen vuokra-ajan alkamista ja se alkaa toimia 30 minuuttia ennen varattua aikaa. Ovikoodi lakkaa toimimasta 30 minuuttia vuokra-ajan päättymisen jälkeen. Sama koodi toimii myös kiinteistön pihaportteihin. Käynti kiinteistölle tapahtuu myös jalkaisin porttien kautta, eli asiakkaan tulee ottaa 30 minuutin aikaraja huomioon tullessaan ja lähtiessään.

Jos vuokra-aika ylittyy eikä asiakas enää ovikoodien vanhenemisesta johtuen pääse tiloihin, perimme ovien ja porttien avaamisesta lisämaksun 30€.

Mikäli asiakas haluaa illan aikana jatkaa vuokrausta yli sovitun vuokra-ajan, tulee siitä ilmoittaa kirjallisesti vähintään 60 minuuttia ennen vuokra-ajan päättymistä numeroon 0400281509. Asiakas sitoutuu tällöin maksamaan lisätunneista hinnaston mukaisen maksun.

Asiakas sitoutuu olemaan aiheuttamatta haittaa tai häiriötä ympäristölle tai ulkopuolisille ja ymmärtää myös, että Avantin Löylyn henkilökunta voi missä tahansa kohtaa keskeyttää tilaisuuden, mikäli asiakkaan tilaisuus aiheuttaa häiriötä. Keskeytetystä tilaisuudesta Avantin Löyly ei palauta maksuja eikä maksa korvauksia.

5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen avantin.loyly@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0400281509. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.00
Tilan kunto
4.00
Hinta/laatu-suhde
4.00
Varustelu
4.00
Tilan siisteys
4.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 13 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
13
04/2024

Tila oli siisti ja toimiva.
Antennia ei ilmeisesti ole kun emme saaneet telkkareista edes tavallisia kanavia näkymään.
Pyyhkeet olivat liian pieniä raksa ukoille.


Palaute annettu 29.4.2024 09:37:21 nimellä Jessi.

Tilan vastaus:.
Kiitos kun kävitte meillä Löylyssä ja kiitos paljon palautteestanne. Kiva kuulla, että tila oli mielestänne siisti ja toimiva. Telkkarit toimivat tosiaan tällä hetkellä näyttöinä, eli kännykästä tai tietokoneelta voi peilata haluamansa sisällön niihin. Koitamme ratkaista asian pikimmiten myös tuon telkkarikuvan suhteen. Pyyhkeemme ovat tavallisia 70x140 kylpypyyhkeitä eli eivät jättikokoisia, harmillista jos eivät olleet tarkoitukseensa sopivia.

 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Avantin Löyly
Tilan osoite Länsi-Avantintie 5
21420 Lieto

Sijainti kartalla