SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Mäntsälän Jäähalli & Keilahallin Sauna

  • Veteraanitie 4, 04600 Mäntsälä

Mäntsälän Jäähalli & Keilahallin sauna sijaitsee reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä aivan Mäntsälän keskustan välittömässä läheisyydessä. Jäähalli ja keilahalli neuvottelutiloineen mahdollistavat urheilullisen saunaillan tai vaikkapa tiimipäivän monenlaisine aktiviteetteineen.

Saunan lisäksi voit varata meiltä käyttöösi myös jääkiekkokaukalon curling-välineineen, kuusi rataisen keilahallin, jumppasalin, kuntosalin ja neuvottelutilat 10-60 hengelle.

Mahdollisuudet urheilulliseen tapahtumaan eivät rajoitu vain jäähalliin.
Mäntsälän jäähallin välittömässä läheisyydessä sijaitsee kunnan ylläpitämä urheilupuisto josta löydät koripallokentän, keinonurmikentän sekä yleisurheilukentän.

Saunakabinetissa on oma juomakaappi. Juomakaapista löydät virvoitusjuomia, olutta, siideriä sekä lonkeroa. Juomat laskutetaan kulutuksen mukaan. Tilauksesta saunalle on mahdollista saada myös muita juomia sekä ruokaa. Omat juomat tai ruuat eivät ole sallittuja. Tila on anniskelualue.

Mäntsälän jäähalli & Keilahallin tilaussauna ja kabinetti soveltuu jopa 20 hengen kokouksiin ja illanviettoihin. Tilassa on 48" TV:n  sekä videotykki esitysten katselua varten. 

Saunavuokraan sisältyvät suihkusaippua sekä pefletit. Pyyhkeet lisämaksusta.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Loppusiivous
70,00 €/kpl
Pyyhevuokra
5,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen mjhoy@mantsalanjaahalli.fi tai puhelimitse numeroon 0400739030. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Mäntsälän Jäähalli Oy
Tilan osoite Veteraanitie 4
04600 Mäntsälä

Sijainti kartalla