SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Kaitaistentien Sauna

Viihtyisä ja hyvin varusteltu jopa 30 hengen tilaisuuksiin sopiva sauna- ja kokoustila rauhallisella paikalla Maskussa. Tila sopii hyvin esimerkiksi saunailtoihin, kokouksiin, synttäreihin, virkistyspäiviin ja vaikka perhejuhliin.

Suuresta oleskelutilasta löytyy iso ruokapöytä ja mukavat nojatuolit. Kokous- ja viihdevarustukseen sisältyy kotiteatterilaitteisto ja iso televisio, biljardipöytä sekä pingispöytä. Pukuhuoneessa on jääkaappi, veden- ja kahvinkeitin sekä mikroaaltouuni. Käytössänne on tarvittaessa myös kotitalous-keittiö, jossa onnistuu tarvittaessa myös ruoan laittaminen (joitain astioita)

Hyvät löylyt antavaan saunaan mahtuu kerralla hyvin 6 saunojaa. Pukuhuoneessa on lisäksi oma wc-tila ja jääkaappi. Kiukaan saa kerrallaan neljäksi tunniksi päälle pukuhuoneen paneelista.

Kokoustilan yhteydestä löytyy kaksi erillistä wc-tilaa.

Katetulla terassilla on mukava vilvoitella ja lämpimään aikaan viettää myös juhlaa. Terassi on varustettu myös terassipöydällä ja tuoleilla.

Tila sijaitsee noin 25 minuutin ajomatkan päässä esimerkiksi Turusta, Raisiosta ja Naantalista. Tilaan on helppo saapua myös omalla autolla.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
1,24 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen kaitaistentie8@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0504911269. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.00
Tilan kunto
4.50
Hinta/laatu-suhde
4.50
Varustelu
5.00
Tilan siisteys
3.50
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 2 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 26 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 2 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
13
05/2023

Good place inside, was funny! Kitchen and toilets and sauna in good condition! Connections to projector not easy! Outside areas need more attention, but in total good place for party with many friends!


Palaute annettu 8.5.2023 17:09:13 nimellä Michael .
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
2
13
12/2020

Siisti paikka, hyvät aktiviteetit


Palaute annettu 26.12.2020 11:56:12 nimellä EM.
 

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 30 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja KOy Kaitaistentie 8
Tilan osoite Kaitaistentie 8
21230 Masku

Sijainti kartalla