SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Villa Kalliorinne

  • Lohitie E 42, 21130 Naantali

Pidempään vuokraukseen; ma-to 400€ ja pe-su 500€, koko viikko 690€. "Päivähinnat" siis kattavat koko ma-to tai pe-su pätkän vaikka teknisesti näyttää kalenterissa yhtä päivää. Jos olet kiinnostunut viikkovuokrauksesta tai lyhyemmästä (minimi 2 vrk) jaksosta kysy hinta erikseen.

Hyvin varusteltu, tyylikäs ja persoonallinen 2000-luvun alun hirsimökki.

Sopii 4 henkilölle, ja maksimissa 6 henkilön tarpeeseen kun pihan vierasmajan laskee mukaan. Lähiympäristössä olevat mökkinaapurit huomioiden täällä ei järjestetä polttareita, bileitä tai muuta kovaäänistä toimintaa. Täällä nautit luonnonrauhasta esimerkiksi mökkireissun, kokouksen, virkistystilaisuuden, tiimipalaverin, perheloman, golf-loman tai kalastusreissun merkeissä. Nautitaan siis rauhasta - ja annetaan muidenkin nauttia. Mökistä löytyy keittiö-olohuone, yhdistetty WC + pesuhuone + puusauna, sekä yläkerta jossa 160x200 parisänky, 90x200 sänky sekä pieni parveke. Vierasmökistä löytyy niinikään 160x200 parisänky. Molemmissa mökeissä on ilmalämpöpumppu. Varavuode löytyy kuudennelle henkilölle.

Suuri terassialue pihakalustein, sekä oma grillikota ja savustuspönttö. Noin 200 metrin päässä alhaalla rannassa löytyy yhteislaituri sekä grillikota. Mökillä on oma laituripaikka, jossa pieni perämoottorivene jota mahdollista käyttää lisämaksusta. Rannassa myös veneenlaskupaikka mikäli tuotte oman veneen mukananne.

Mökki on täysin varusteltu joten mukaan tarvitsette vain pyyhkeet ja vuodevaatteet - tai voitte vuokrata ne meiltä hintaan 10€/hlö. Varustelu: ilmalämpöpumppu, takka, jääkaappi pakastinlokerolla ("jenkkikaappi"), sähköliesi/uuni, astianpesukone, puusauna, suihku, WC, 2 x TV, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiastot ja keittiövälineet. Takka- ja grillauspuut sisältyy vuokraan.

Kohde sijaitsee vain 30 min ajomatkan päässä Turun keskustasta, Naantalin Rymättylässä. Autotie tulee kahden sillan yli perille asti, eikä lauttoja siis tarvita. Erinomaiset kalavedet sekä useita golf-kenttiä käden ulottuvilla; Kultaranta Golf 12km, Aurinko Golf 18km, Kankaisten Golf 27km, Aura Golf 31km.

Huom. Ei siis bileporukoille tai kovaääniseen käyttöön pääosin yksityiskäytössä olevan naapuruston vuoksi. Pääsääntöisesti ei lemmikeitä, mutta tapauskohtaisesti voitte kysyä mahdollisuutta. Ei tupakointia sisällä, ja kerääthän tumpit myös ulkona siisteyden ja metsäpalovaaran vuoksi. Loppusiivouksen voitte ostaa meiltä tai suorittaa sen itse. Jätelajittelu löytyy alueelta.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Loppusiivous
Siivoamme puolestanne. Mikäli ette ota loppusiivousta, tulee teidän lähtiessä imuroida, mopata lattia, laittaa tiskit koneeseen ja pesuohjelma päälle/pestä astiat ja viedä roskat poistuessanne alueen alussa olevaan kierrätyspisteeseen.
80,00 €/kpl
Pyyhe ja petivaatevuokra
Pyyhkeet ja lakanat odottamassa teitä. Halutessanne voitte myös tuoda omat.
12,00 €/kpl
Veneen vuokraus
Voitte vuokrata pienen soutu- ja perämoottoriveneen käyttöönne loman ajaksi. Vuokraus sisältää kanisterin polttoainetta. Tämä mahdollisuus voimassa touko-syyskuun.
80,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 6 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Pikkukiulu
Tilan osoite Lohitie E 42
21130 Naantali

Sijainti kartalla