SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Villa Lilla Sauna Paapuuri

  • Lounatuuli, 21100 Naantali

Tervetuloa saunomaan uuteen ja upeaan Villa Lilla Saunaan! Uniikki saunarivitalo on yksi Naantalin asuntomessujen 2022 kiinnostavimmista kohteista, ja nyt sen tilat ovat vuokrattavissa. Vietä viihtyisä ilta perheesi, ystäviesi tai vaikka työkavereidesi kanssa saunoen ja uiden rauhallisessa miljöössä. Paikan päältä löytyy parkkipaikka niin autolle kuin veneellekin.

Hinta sisältää mahtavien puukiukaan löylyjen lisäksi myös paljun käytön, pyyhkeet ja loppusiivouksen.

Keittiö on hyvin varusteltu sisältäen esimerkiksi seuraavia mukavuuksia: jääkaappi pakastelokerolla, yhdistelmäuuni, induktiotaso ja astianpesukone. Lisäksi keittiössä on ruuanlaittovälineet, perusmausteet, öljyt jne. Pihalla oleva grilli on myös vapaasti käytössänne.

Viihdejärjestelmän hoitaa Samsungin 55” Smart-tv ja vedenkestävä Bluetooth-kaiutin, jonka voi ottaa mukaan paljulle tai saunaan.

Luonnonmaan uusi K-kauppa palvelee noin kahden kilometrin päässä saunalta. Naantalin keskustaan on autoillen noin 10 minuutin matka, ja Turun keskustaan noin 30 minuuttia.

Huom! Mikäli tila ei riitä teidän porukallenne, voit varata myös viereisen saunan käyttöön! Tällöin tiloihin mahtuu yhteensä 15-20 henkeä, ja käytössänne ovat tuplasaunat ja -paljut.    

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa valojen sammutuksesta ja tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen vstilajasauna@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0405140670. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 8 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja VS Tila ja sauna
Tilan osoite Lounatuuli
21100 Naantali

Sijainti kartalla