SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Padel Nokia Sport Club

  • Hallitie 11, 37140 Nokia

Padel Nokian tiloissa Nokian Harjuniityssä järjestät yllätyssynttärit, rennon saunaillan tai onnistuneen virkistyspäivän. Padel Nokia Sport Club -saunatilan sekä padelkentän voit vuokrata joko yhdessä tai erikseen, riippuen tilaisuutesi luonteesta. 

Padel Nokia Sport Club on ylellinen saunatila, joka sijaitsee padelhallin 2. kerroksessa, kentän välittömässä läheisyydessä. Sport Clubin terassilta avautuu myös koko kentän kattava näkymä padelkentälle. Sport Clubin noin 175m2 kokoinen tila on varusteltu modernilla keittiöllä astiastoineen, mukavalla lounge-alueella, 12-14 hengen kokouspöydällä sekä 12 hengen upealla saunaosastolla. Klubilta löytyvät myös bilispöytä, shuffleboard, 40", 50" sekä 80" näytöt sekä äänentoisto. Tilaan mahtuu mukavasti maksimissaan noin 60 henkilöä. 

Padel Nokia Sport Club varustelu: 

  • Keittiö & astiasto 
  • Tilaan saa tuoda omat juomat & ruuat
  • 80”, 50” ja 40” näytöt sekä äänentoistojärjestelmä
  • Kokouspöytä 12-14 hengelle 
  • Saunatilat 12 hengelle 
  • Bilis & shuffleboard 
  • Parveke, josta näkymä padel-kentälle
  • Tilaa yhteensä noin 60 hengelle

Sport Clubin varatessasi voit tuoda tilaan omat ruuat sekä juomat. Mikäli kaipaat cateringia tilaisuuteesi, voit myös pyytää tarjousta catering-palveluista kauttamme. Tilan varaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. 

 

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Pyyhkeet toimitettuna pukuhuoneeseen.
2,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa tilojen tarkastuksessa heti tiloihin saavuttuaan ja ilmoittamaan mahdollisesti löytämistään vaurioista. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat sekä piha-alueet tulee siivota samaan kuntoon kuin tiloihin saapuessa mikäli loppusiivousta ei ole erikseen tilattu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS

Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@padelnokia.fi tai puhelimitse numeroon 0505055876. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 60 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Kasiklubi Oy
Tilan osoite Hallitie 11
37140 Nokia

Sijainti kartalla