SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Henria sauna

Tarvitsetko juhlille saunatilaa? Henria sauna on tyylikäs ja hyvin varusteltu tila Nokialla, joka on ensiluokkaisessa kunnossa. Kokonaisuudessaan tila soveltuu jopa noin 40 hengen tilaisuuksiin.

Tila koostuu tilavasta oleskelutilasta, olohuoneesta, saunaosastosta, terassista ja ruokailutilasta. Wc tiloja on 2 kappaletta, toinen yläkerrassa ja toinen alakerrassa.

Oleskelutilasta löytyy iso 12 hengen pöytä, kädenvääntöpöytä, pingispöytä, 75 tuumainen tv, JBL 1000 kaiutin, vanhan ajan flipperi pelikone, iso jääkaappi ja pieni sohvaryhmä.

Olohuoneesta löytyy hierontatuoli, biljardipöytä, neljän istuttava baaritiski minijääkaapilla, sohvaryhmä, JBL 1000 kaiutin, 75 tuumainen tv, PS4 johon saatavilla 2 ohjainta ja ajopenkki autopeleihin. Karaoken laulumahdollisuus löytyy myös ja tähän kaksi mikrofonia.

Saunaosaston pukuhuone on tilava ja varustettu omalla jääkaapilla saunojia varten. Suihkuja löytyy 4 kappaletta ja saunaan mahtuu noin 12 henkeä.

Terassilta löytyy iso 4,5 metriä pitkä 16 hengen pöytä, 12 hengen sohvaryhmä, kaasu- ja pallogrilli. Terassin kruunaa 9 hengen poreallas.

Ruokailutila on varustettu 12 hengen ruokailupöydällä ja keittiöllä. Keittiöstä löytyy jääkaappi pakastin, uuni, mikro, tiskikone ja iso astiasto.

Tällä saunatilalla saa järkättyä tilaisuuksia isolle porukalle kaikilla lisävarusteilla!

Tilan vastuullisen varaajan tulee olla vähintään 30-vuotias ja täytyy hyväksyä tilan vuokra sopimus.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Vuokraehto sopimuksen saa varauksen yhteydessä.
Tilan vastuullisen varaajan tulee olla vähintään 30-vuotias.
(luottotiedot mahdollisesti tarkastetaan)

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 5.00
Tilan kunto
5.00
Hinta/laatu-suhde
5.00
Varustelu
4.00
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 40 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
40
11/2023

Paikka sinällään oli hieno ja hyvinvarusteltu ja jopa isompi kuin mitä kuvista pystyi päättelemään, paljon oli erilaista aktiviteettimahdollisuutta saunan ja porealtaan lisäksi. Positiivista palautetta tuli ystäviltä ja halusivat tulla ehdottomasti uudestaan joku kerta, moni kysyikin, että mistä sää löysit tällaisen paikan joten kaikilla oli tosi kivaa, niilläkin jotka ei välittänyt saunoa tai kylpeä. Siivousvälineitä oli hieman vaikea löytää ja tämä onkin varmaan ainoa ”valituksen” aihe + että tiskikone oli vähän pieni lähes 40 hengelle.


Palaute annettu 27.11.2023 14:33:19 nimellä SK.
 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 40 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Rakennus Henria Oy
Tilan osoite Vinkakatu 4
37150 Nokia

Sijainti kartalla