SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Polku Hotel Rantasauna

Polku Hotel Nuuksion Rantasauna sijaitsee kauniilla Kurjolammen rannalla. Laadukkaisiin saunatiloihin mahtuu noin 16 ihmistä. Sauna- ja suihkutilojen lisäksi rakennuksessa on kokous- ja ruokailutilaksi soveltuva viihtyisä järvimaisella varustettu takkahuone. Istumapaikkoja on noin kymmenelle hengelle pöydän ääressä. Rantasaunalla on erillinen pukeutumistila ja kaksi wc:tä.

Sauna lämmitetään automaattisesti huippulöylyjä varauksen mukaisesti. Saunarakennuksen ovi on valmiiksi auki teitä varten. Sauna sammuu automaattisesti varausajan päätyttyä.

Hotellia ympäröi Nuuksion Kansallispuisto ja monimuotoisella järviylängöllä ulkoilu saunomisreissun yhteydessä on oivallinen tapa virkistäytyä ja nauttia metsän rauhasta.

Rantasaunan vieressä sijaitseva kota on erikseen vuokrattavissa mahdollistaen uniikin illanvieton jopa 30 henkilölle.

Polku Hotel Nuuksiossa on 17 juuri remontoitua hotellihuonetta sekä paikallisia ja moderneja makuja tarjoava uusi ravintola. Hotellirakennuksessa on lisäksi kokoustiloja ja kuntosali.

Lämpimästi tervetuloa!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisähenkilö
Rantasaunan vuokrahinta sisältää 6 henkilöä. Lisähenkilöt 15€/hlö.
15,00 €/hlö
Pyyhevuokra
12,40 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen aleksi@polkunuuksio.com tai puhelimitse numeroon 0458838188. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.75
Tilan kunto
4.75
Hinta/laatu-suhde
4.25
Varustelu
4.50
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 4 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 13 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 4 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 4. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
5
04/2024

Todella suositeltava paikka, toimivat tilat ja väljät lauteet. Kaikki oli siistiä.


Palaute annettu 15.4.2024 11:45:39 nimellä Jokinen.
 

Muu tapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
2
05/2023

Kiva tunnin sauna- ja uintireissu puolison kanssa. Tilat oikein siistit.


Palaute annettu 20.5.2023 11:23:12.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
2
01/2023

Siistit tilat, sauna ja avantomahdollisuus. Yleistiloissa on aika kylmä ja takkaan ei ole puita tarjolla vaikka erikseen näitä pyysimme maksun yhteydessä. Kaipaisi lisää panostusta omistajalta siihen nähden, että tuntihinta on kuitenkin aika kova. Kertakäyttö tossujakin voisi olla tai edes vinkki omille varvastossuille jos haluaa uimaan jne.. pieniä asioita millä saisi paikasta heti paremman.


Palaute annettu 22.1.2023 20:05:02.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
4
08/2022

Isot ja siistit tilat, hyvä sauna ja laituri. Olisin kaivannut jotain ohjeistusta kun saavuimme kukaan ei ollut vastassa ja kun lähdimme emme tienneet pitääkö sauna sammuttaa itse ja miten tila jätetään. Lisäksi sauna oli unohtunut lämmittää meitä varten valmiiksi, saavuimme sovitusti 18:00 ja sauna olikin valmis vasta 19:00. Tämä onneksi hyvitettiin niin, että saimme 1h saunavuoron sijasta saunoa samalla rahalla 2h.


Palaute annettu 1.9.2022 09:47:11 nimellä Synttärit.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestasi! Päivitin ohjeistuksen, vasta aloitettu tämän varausjärjestelmän käyttö... tervetuloa uudelleen!

 

Näytetään tulokset 1 - 4. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 16 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Polku Nuuksio resort hotel Oy
Tilan osoite Kurjolammentie 38
03220 Nuuksio

Sijainti kartalla