SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

AasaSauna

Upea kattosaunatila Oulun keskustassa. Sopii hyvin myös suurempiin juhlatilaisuuksiin!

Oleskelutilassa on pöydät ja tuolit jopa 50 hengen tapahtumiin. Juuri remontoituun moderniin ja viihtyisään saunaan mahtuu kerrallaan 10 saunojaa.

Juomapuolta voi täydentää samasta rakennuksesta löytyvästä K-Marketista ja ruokapuolta pizzeria-ravintola Oulun Veronasta.

 

Varustelu:

60" taulu-tv, HDMI, ilmastointilaite, ac, aircondition

laadukas langaton äänentoistojärjestelmä ja laadukkaat karaokelaitteet mikrofonilla

Kaksi jääkaappia, pakastin, hella, kahvin- ja vedenkeittimet sekä astiasto

 

Vuokrahintaan sisältyy myös hiustenkuivaaja, pyyhkeet ja tilan siivous. Reilu vuokra-aika joka päivä jopa aamuyöhön klo 07.00 saakka. Hyvän sijainnin ansiosta iltaa on myös helppo jatkaa Oulun yössä. Meillä omat eväät ja juomat ovat sallittuja!

 

Pizzeria Oulun Verona on avoinna joka päivä klo 21.30 asti, K-Market Myllytulli avoinna klo joka päivä klo 22.00 saakka.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen vikke.kanninen@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0404116734. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.00
Tilan kunto
3.00
Hinta/laatu-suhde
3.00
Varustelu
3.00
Tilan siisteys
3.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 8 osallistujaa.

Tämä tila on saanut selvästi keskimääräistä heikompia arvosanoja. Jos vaatimustaso on korkealla, tämä tila ei ole ehkä oikea valinta, mutta erilaisiin rentoihin tilaisuuksiin tila voi tarjota riittävät puitteet.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
8
03/2023

Tila hieman hankala matalien poikkipuiden takia. Sauna- ja suihkutila siisti ja hyvä. WC hieman hankalasti suihkutilan takana.

"Äänentoistolaitteina" TV ja Madboy-karaoke parilla DVD:llä.
Eli ei mitään käyttökelpoista. Piti hakea omat ämyrit.

Liikaa sekalaista pöytää ja tuolia tilassa. Tuo lisää ahtautta. Hienoisella järjestelyllä voisi saada toimivan tilan.


Palaute annettu 3.4.2023 10:16:42 nimellä Flotsam.

Tilan vastaus:.
Hei Flotsam! Kiitos hyvästä palautteesta! Olemme pahoillamme ettei tila vastannut odotuksiasi. Äänentoistolaitteeksi päivitetty nyt langaton JBL partybox, jolla pitäisi saada bileet pystyyn. Huippu äänenlaadun lisäksi JBL sisältää karaoketoiminnon kahdella langattomalla mikrofonilla. Tila on nyt myös järjestelty toimivampaan muotoon. Tässä tilassa on käytettävissä 3 wc:tä. Teemme jatkuvasti töitä paremman asiakaskokemuksen saamiseksi. Jos voisit ystävällisesti ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme haluaisimme tehdä varmaksi että seuraava asiakaskokemuksenne olisi mahdollisimman hyvä. Teemme kaikkemme, että yksikään asiakas ei joutuisi lähtemään tiloistamme pettyneenä saamaansa palveluun. Ja jos näin käy kuulisimme siitä mielellämme. Ystävällisin terveisin Aasasaunan väki

 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja CCR Rooms Oy
Tilan osoite Puusepänkatu 4
90100 Oulu

Sijainti kartalla