Caio Oulu Saunatila

Kaksi erillistä saunaa omine pukeutumistiloineen ja WC:ineen. Viihtyisässä tilassa vietät kaveriporukan tai yritysjuhlan helposti ja vaivattomasti. 

Virkistävien löylyjen jälkeen voitte nauttia baarin antimista rauhallisessa kabinetissa , jonne mahtuu istumaan kaikkiaan 12 henkilöä. 

Saunan koko:n. 5+8 henkilöä

Siivous:Tilan siivous kuuluu hintaan

Varustelu:

Kabinetissa videotykki+valkokangas ja erillinen äänentoistojärjestelmä (Tilojen äänenvoimakkuus voidaan säätää erikseen, mahdollisuus omaan soittolistaan), saatavilla lautapelejä. Ravintolassa myös iso screen.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 2.50
Tilan kunto
3.00
Hinta/laatu-suhde
2.50
Varustelu
3.00
Tilan siisteys
3.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 2 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 15 osallistujaa.

Tämä tila on saanut selvästi keskimääräistä heikompia arvosanoja. Jos vaatimustaso on korkealla, tämä tila ei ole ehkä oikea valinta, mutta erilaisiin rentoihin tilaisuuksiin tila voi tarjota riittävät puitteet.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 2 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
6
04/2018

Palvelu oli erinomaista, tilat olivat puhtaat ja saunasta sai kunnon löylyt. Ainoa korjausehdotukseni olisi, että heti kohteen alkutiedoissa kerrottaisiin pyyhkeiden olevan maksullisia ja ettei omia juomia saa tuoda tiloihin. Se poikkeaa kuitenkin aiemmista kokemuksistani saunatilojen vuokrauksessa, joten ehdin varata kohteen ennen kuin huomasin lopussa mainittavan juomakiellosta.


Palaute annettu 17.4.2018 13:56:23 nimellä Roope .
 

Polttarit

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
2
Varustelu
2
Siisteys
2
9
01/2018

Tilat eivät mitkään hulppeat, mutta ihan ok. Naisporukkaa harmitti kovasti peilin puuttuminen saunatiloista. Edes wc:ssä tällaista ei (enää) ollut. Kuppilan ovet olivat lukittuina vielä klo 18.10, vaikka ravintola aukesi klo 18 ja saunatilan vuokra-ajankin piti alkaa klo 18. Harmiksemme sauna laitettiin lämpiämään vasta saavuttuamme ja saimme keksiä ajanvietettä saunaan pääsyä odotellessa. Alkuillasta henkilökuntaa oli vaikea tavoittaa. "Paperihommat" häiritsivät asiakkaita, vai olikohan se toisin päin. Ostimme pussillisen sipsejä, joiden parasta ennen -päiväys oli puolen vuoden takaa.
Tämän kokemuksen perusteella emme suosittelisi ko. saunatilaa. Onneksi meiltä löytyi huumorintajua.


Palaute annettu 22.1.2018 22:04:53 nimellä Hills.
 

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 22 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Caio Oulu
Tilan osoite Sammonkatu 10
90570 Oulu

Sijainti kartalla