Catrame Sauna City

Hyvin varusteltu tunnelmallinen saunatila Uusikadulla, aivan Oulun keskustassa

Mukavaan oleskelutilaan mahtuu iltaa viettämään iltaa 20 hengen seurue. Saunaan mahtuu kerralla noin 8 saunojaa. Lisäksi tilassa on pukuhuone. Toimii  erinomaisesti myös kokouskäyttöön, jonka jälkeen voikin siirtyä saunomaan.

Varustelu:

  • 12 hengen kokous- / ruokapöytä
  • 32" taulu-tv
  • Valkotaulu + tussit
  • Bluetooth musiikkilaitteet
  • Karaokelaitteisto
  • Jääkaappi, mikro, kahvinkeitin sekä astiasto

Kokouksen ja illanvieton helpotukseksi pyyhkeet ja siivous sisältyy vuokrahintaan.

Reilu vuokra-aika, mahdollistaa myös jatkot aamuyöhön klo 07.00 saakka. Tilan keskeisen sijainnin ansiosta iltaa on helppo jatkaa Oulun yöhön!

Meillä omat eväät ja juomat ovat sallittuja! Huippu sijainnin ansiosta voitte tilata ruoat kotiinkuljetuksella helposti saunalle!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!
Facebook
Instagram

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS

Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@catrame.net tai puhelimitse numeroon 0442354237. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 2.75
Tilan kunto
2.75
Hinta/laatu-suhde
3.00
Varustelu
3.00
Tilan siisteys
2.50
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 4 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 59 osallistujaa.

Tämä tila on saanut selvästi keskimääräistä heikompia arvosanoja. Jos vaatimustaso on korkealla, tämä tila ei ole ehkä oikea valinta, mutta erilaisiin rentoihin tilaisuuksiin tila voi tarjota riittävät puitteet.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 4 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 4. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
20
10/2020

Pienehkö tila, jossa pärjää pienemmällä porukalla hyvin mutta esim. yli 12 ihmisellä alkaa tehdä jo tiukkaa. Eteistä tai pukuhuonetta ei ole, joten kannattaa huomioida tämä kenkien ja vaatteiden jne. säilytyksen osalta. Saunassa hyvin tilaa ja hyvät löylyt. Kylppärin valo ei toiminut mutta himmeässä kattoledien valossa näki pestä. Talon pyyhkeet olivat hieman kosteita. Lattia ja pöytä vähän tahmainen. Myöhäinen poistumisaika plussaa mutta selkeästi tilan käyttökuntoon valmistelu seuraavalle käyttäjälle tapahtuu vähän hätäisesti.


Palaute annettu 19.10.2020 10:06:26 nimellä Eki K.
 

Muu tapahtuma

Tilan kunto
1
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
1
8
10/2020

Valitettavasti oli unohdettu mopata lattiat, jalat tarttuivat kiinni ja likaiset muutenkin. Pyyhkeet olivat saunatilan puolesta, mutta kaapista otatteassa ne olivat valmiiksi kosteita.


Palaute annettu 11.10.2020 08:40:05.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
1
Hinta/laatu
1
Varustelu
1
Siisteys
1
21
10/2020

Luvataan karaokelaitteisto, joka ei edes toiminut ja jälkeen päin pyydettiin meitä maksamaan, vaikka ei oltu edes rikottu niitä. Omistaja ei anna sinne jääneitä tavaroita.


Palaute annettu 6.10.2020 10:25:42 nimellä J.H.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
08/2020

Hyvä tila. Kaikki tarpeellinen saunailtaan löytyi. Erityisen hyvää myöhäinen poistuminen ja että siivous kuului hintaan.


Palaute annettu 20.8.2020 22:02:32 nimellä Anu.
 

Näytetään tulokset 1 - 4. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Catrame Oy
Tilan osoite Uusikatu 64
90100 Oulu

Sijainti kartalla