SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Citytalli Sauna

Tervetuloa nautiskeleen Moderneista saunatiloista! 

 

Veistämötie 6 (takalaanila) tallikylän sauna- ja kokoustiloissa voit viettää rentouttavan illan niin työ- kuin ystäväporukan kesken. Uudet ja siistit laadukkaat tilamme tarjoavat loistavat puitteet työhön ja hupiin. 

Neuvottelutiloistamme löydät suuren näytön tietokoneliitännällä esitelmien pitoon. Sauna 6-8 hengelle ja pesuhuoneess kaksi suihkua. Oleskelutiloissa keittiö ja iso sohvaryhmä ja mukavat nojatuolit josta voi katsella vaikka lätkä peliä. 

Parvekkeella 6hengen ulkoporeamme.

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Kylpypyyhe
9,99 €/kpl
Ulkoporeamme
6 hengen ulko poreamme parvekkeella.
124,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti@citytalli.fi tai puhelimitse numeroon 0505217124. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.00
Tilan kunto
5.00
Hinta/laatu-suhde
3.50
Varustelu
4.00
Tilan siisteys
4.50
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 2 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 15 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 2 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
12
03/2024

Asialliset uudehko ja mukavan kokoinen tila työpaikan strategiapäiville ja sen päälle tulevaan saunontaan. Kokous/oleskelutilat ok ja sauna asiallisen mukava ja sen saa haluamaansa lämpötilaan pukuhuoneen oven pielessä olevasta helppokäyttöisestä käyttöpaneelista. Poreamme oli saunontaan mukava lisä, niitä kun ei ole joka saunassa. Ja vaikka ei ihan 4:n saakka riekuttukkaan, niin on mukava kun tila on käytössä pikkutunneille, eli ei tule lähtökiirettä. Viestintä tilan omistajan kanssa oli nopeaa ja sujuvaa.

Ei mikään tila tietenkään aivan täydellinen ole, mutta voisi olla pienellä hienosäädöllä: Porealtaalla voisi olla askelma altaan vierellä, jolloin altaaseen nousu ja altaasta poistuminen olisi helpompaa. Etu ja takaseinän näytöille voisi olla yhteinen hdmi, jolloin niihin voisi jakaa samaa kuvaa. Pukuhuoneessa (tai alatasanteella) voisi olla siivouskomero, niin siivousvehkeet ei olisi näkösällä. Nämä on tosiaan hienosäätöä, eli tämä on tutustumisen arvoinen ja mekin tullaan varmaan uudelleen...


Palaute annettu 15.3.2024 08:56:50 nimellä FMT.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
3
01/2024

Tilat olivat hyvät mutta saunassa ei ollut löylyä joten jäi saunomatta.


Palaute annettu 17.1.2024 13:04:11.
 

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 12 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Citytilat Oy
Tilan osoite Veistämötie 6 B2
90620 Oulu

Sijainti kartalla