SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Ruskon Tropiikki

Ruskon Tropiikissa voit pitää niin päivä- kuin iltatilaisuudetkin; kokoukset, koulutukset, juhlat. Korkealaatuiset saunatilamme sijaitsevat Oulun Ruskossa, Konetie 20ssä.

Kokoustilojamme voi helposti muunnella erilaisiin tilaisuuksien ja istumapaikkoja on jopa 32. Tilasta löytyvät nykyaikaiset AV-laitteet. Kokoustilan vieressä on suuri, huippuvarusteltu keittiö isoine jää- ja pakastinkaappeineen.

Viihtyisällä saunaosastollamme on kaksi erillistä pukuhuonetta, joka mahdollistaa eri saunaryhmien joustavan kylpemisen. Sauna on tarkoitettu noin 20 henkilön käyttöön. Lisäksi tiloissamme on poreallas, sisäterassi kalusteineen oleskelua varten, jääkaappi ja kulku ulkoterassille.

Suurella ulkoterassilla on kalusteet usealle kymmennelle sekä kaasugrilli, joka on vapaasti vuokralaisten käytössä.

Tilan siivous sisältyy hintaan.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
6,20 €/kpl
MENU 1 - Savuporokiusaus
Savuporokiusaus, vihersalaatti ja patonki+levite

Hinta: 14 eur/hlö (sis. alv)
Valitse ruokailijoiden määrä.
Ruokailut laskutetaan erikseen.
0,00 €/hlö
MENU 2 - Kinkkukiusaus
Kinkkukiusaus, vihersalaatti ja patonki+levite

Hinta: 14 eur/hlö (sis. alv)
Valitse ruokailijoiden määrä.
Ruokailut laskutetaan erikseen.
0,00 €/hlö
MENU 3 - Possun filettä kermakastikkeessa
Paahdettua possun ulkofilettä kermakastikkeessa, kermaperunat, uunijuurekset sekä vihersalaatti.

Hinta: 21,50 eur/hlö (sis. alv)
Valitse ruokailijoiden määrä.
Ruokailut laskutetaan erikseen.
0,00 €/hlö
MENU 4 - Tortillat
Venhätortillat (2 kpl/hlö), maukkaat kana-ja jauhelihatäytteet, salaatti, tomaatti, kurkku, paprika, punasipuli, salsa, ranskankerma sekä nachosipsit

Hinta: 17,50 eur/hlö (sis. alv)
Valitse ruokailijoiden määrä.
Ruokailut laskutetaan erikseen.
0,00 €/hlö
MENU 5 - Pientä naposteltavaa
Pientä naposteltavaa; sipsejä, pähkinöitä, dippiä ym.

Hinta: 4,00 eur/hlö (sis. alv)
Valitse ruokailijoiden määrä.
Ruokailut laskutetaan erikseen.
0,00 €/hlö
MENU 6 - Keittolounas
Päivän keitto leipineen.

Hinta: 9,00 eur/hlö (sis. alv)
Valitse ruokailijoiden määrä.
Ruokailut laskutetaan erikseen.
0,00 €/hlö
MENU 7 - Makkaralajitelma
Maukas makkaralajitelma, perunasalaatti, ketsuppi, sinappi, paahdettu sipuli

Hinta: 17,00 eur/hlö (sis. alv)
Valitse ruokailijoiden määrä.
Ruokailut laskutetaan erikseen.
0,00 €/hlö
Muu ruokailu
Tarjoamme myös muita ruokavaihtoehtoja. Ole yhteydessä niin kerromme lisää.

Puhelin: 044 736 2348
Sähköposti: ruskonlounasruokala@gmail.com
0,00 €/hlö

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. Yleisehdot

Nämä vuokrausehdot liittyvät Ruskon Tropiikin sauna- ja koulutustilan vuokraussopimukseen. Vuokranantaja on tilan omistaja / alivuokralainen. Vuokralainen on tilan vuokraava yhteisö tai yksityishenkilö. Vuokralaisella ei ole oikeutta siirtää sopimusta edelleen kolmannelle. Mikäli vuokralainen rikkoo näitä sopimusehtoja ja rikkomuksen takia vuokranantajalle aiheutuu kuluja ja/tai tuottojen menetyksiä, on vuokralaisen korvattava ne vuokranantajalle täysimääräisinä. Vuokraussopimuksesta aiheutuvat riidat ratkaistaan vuokranantajan kotipaikkaa lähinnä olevassa tuomioistuimessa eli Oulun käräjäoikeudessa.

2. Vuokrattavan sauna- ja koulutustiloista käyttö

Vuokra-aika on vuokralaisen tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan vuokranantajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.
Vuokralainen on velvollinen huolehtimaan tiloista yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö huolehtii omista tiloistaan. Sauna- ja koulutustiloissa sisällä tupakointi on ehdottomasti kielletty. Lemmikkieläimiä ei tiloihin saa tuoda. Myöskään saunavihtoja ei saa viedä saunatiloihin. Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.

3. Vuokralaisen vastuu

Vuokralainen vastaa sauna- ja koulutustiloista ja siihen kuuluvista varusteista niiden täydestä uushankinta-arvosta. Vuokralainen on velvollinen korvaamaan sauna- ja koulutustiloista kadonneet tavarat ja varusteet niiden uushankinta-arvon mukaisesti. Jos sauna- ja koulutustilojen ovet on jätetty lukitsematta ja tiloista sen takia varastetaan tai katoaa tavaraa, on vuokralainen vastuussa vahingosta kokonaisuudessaan. Kadonneista pyyhkeistä perimme 30 euroa / kappale.

4. Tilojen huolto sekä korjaukset

Vuokralainen maksaa mahdollisesti sauna- ja koulutustiloista käyttämänsä erilliset palvelut suoraan niiden tuottajalle. Mikäli tiloissa rikkoutuu laitteita tai tavaroita väärän käytön takia, on vuokralainen velvollinen maksamaan kaikki tästä aiheutuvat korjaus- ja muut kulut. Mikäli laitteissa vuokrauksen aikana ilmenee käyttöhäiriöitä on niistä välittömästi ilmoitettava vuokranantajalle.


5. Sauna- ja koulutustiloista avainten palauttaminen

Vuokralaiselle ei anneta avaimia saunatiloihin, vaan tilan lukitus toimii koodilukkojen avulla. Avainkoodit saa noin vuorokautta ennen tilaisuuden ajankohtaa vuokrasopimuksessa ilmoitettuun puhelinnumeroon tekstiviestinä.

Sauna- ja koulutustilojen pitää vuokrauksen jälkeen olla samassa kunnossa, jossa se oli sitä vuokrattaessa, normaalia siivousta ja pesua lukuunottamatta. Normaalilla siivouksella ja pesulla tarkoitetaan 1.5 h siivousta / siivouskerta. Mikäli tilat ovat erityisen epäsiistit vuokranantajalla on oikeus veloittaa vuokralaiselta lisäkulut ylimääräisestä siivouksesta siivousliikkeen tuntitaksan mukaan. Erikseen peritään kaikki muut kulut, jos tiloissa on esim. pidetty lemmikkieläimiä, tupakoitu, tiloihin on jostain tarttunut muu poikkeava haju tai poreammeen vesi on sotkettu. Poreammeen veden vaihto 700 eur / kerta. Vuokranantajalla on oikeus periä vuokralaisen aiheuttamista normaaleista poikkeavista toimista aiheutuvista lisäkuluista maksu, jotka aiheutuvat sauna- ja koulutustilojen saattamiseksi samaan kuntoon, missä ne vuokra-ajan alkaessa olivat. Jos vuokranantajalla on syytä epäillä, että tiloissa on ollut enemmän henkilöitä mitä ennakkoon on ilmoitettu, voi vuokranantaja periä lisämaksua olettamansa henkilömäärän perusteella.

6. Vuokra ja viivästyskorko

Vuokran suuruus määräytyy vuokraushetkellä voimassa olevan erillisen varausvahvistuksen mukaisesti. Vuokra peritään ennakkoon varauksen yhteydessä.


7. Varauksen peruuttaminen ja siitä aiheutuvat kulut

Ylivoimaisesta esteestä johtuen vuokranantaja voi perua varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta vuokranantaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, vuokranantajalla ei ole velvollisuutta siirtää varausta toiseen ajankohtaan, palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 5.00
Tilan kunto
5.00
Hinta/laatu-suhde
5.00
Varustelu
5.00
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 0 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
-
12/2023

Laadukas ja tilava paikka pitää tilaisuus isommallakin porukalla. Saunatilat kylpylätasoa.


Palaute annettu 19.12.2023 08:30:34 nimellä T.

Tilan vastaus:.
Hyvä Ruskon Tropiikin varaaja. Kiitos mukavasta palautteesta. On ilo kuulla, että tilamme olivat teidän mieleenne ja että tapahtumanne oli onnistunut. Rauhallista joulun aikaa. Terveisin Marika MAHEVA OY

 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 32 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Tek Kiinteistöt Oy
Tilan osoite Konetie 20
90620 Oulu

Sijainti kartalla