SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Villa Hietasaari / Rantasauna

Idyllinen huvilamiljöö Villa Hietasaari sijaitsee lähes hehtaarin laajuisella aidatulla tontilla perinteikkäässä Oulun Hietasaaressa keskellä rauhallista, merellistä metsämaisemaa. Silti Oulun keskustaan on vain parin kilometrin matka. Tontin länsipäässä on 1910 rakennettu huvila ja itälaidassa 70 metrin päässä huvilasta rantasauna.

Varaus alkaa varauspäivänä klo 14.00 ja päättyy varauspäivästä seuraavana päivänä klo 10.00. Ovessa on koodilukko, joten voitte saapua ja lähteä tuon ajan välillä silloin kuin teille sopii parhaiten. Ovikoodi toimitetaan varausvahvistuksessa. Vuokra-ajan päättyessä tilat ja piha-alue tulee olla tyhjänä, sekä roskat vietynä jäteastiaan. Normaali loppusiivous sisältyy vuokraan.

Täysin remontoitu saunarakennus sijaitsee meren rannalla lähes hehtaarin kokoisen tontin itäpäässä. Rakennus ja sen sisustus on suunniteltu maksimissaan 14 hengen tilaisuuksia ja 4 hengen majoitusta varten. Autoille löytyy suuri paikoitusalue sisääntuloportin vierestä, joka on vuokralaisten käytössä varauksen ajan. Rakennusten oven eteen pääsee autolla viemään ja hakemaan tavaroita. Huomioithan kuitenkin, että rakennusten oven edusta on pelastustie, jossa autoa ei voi säilyttää. 

Tuvassa/kokoustilassa on suuri ruoka-/ kokouspöytä. Pöydän ympärillä on 12 tuolia ja tarvittaessa pöydän ääreen saa kaksi lisätuolia. Lisäksi iso kulmasohva ja rahi, sekä 70" kääntyvä android-järjestelmällä toimiva smart televisio, jota voit käyttää myös kokousnäyttönä hdmi johdolla. Äänentoistona tiloissa on HifiStudion toimittama laadukas Dali-äänentoistojärjestelmä kahdella etukaiuttimella ja subwooferilla. Tiloissamme on maksuton wifi. 

Astiat löytyvät 14 hengelle; kahvikupit ja asetit, matalat, syvät ja jälkiruokalautaset, juoma-, viini-, snapsi- ja kuohuviinilasit, sekä aterimet. Keittiö on hyvin varusteltu ja se sisältää mm. jääkaappipakastimen, astianpesukoneen, mikron, uunin, induktiolieden, sekä moccamaster kahvinkeittimen. Tiloista löytyvät ruoanlaittotarvikkeet (mm. kattila, paistinpannu ja paistovuoka), joten voit halutessasi valmistaa itse ruuat.Voit myös tilata ruoat perille esimerkiksi Woltin tai Foodoran toimittamanatai tilata haluamasi pitopalvelun.

Kymmenen henkilön tilavassa saunassa voi ihastella kauniita merellisiä maisemia. Harvian 16,6 kw kiuas takaa onnistuneet ja pehmeät löylyt isommallekin porukalle. Tunnelmaa luovat Winledin epäsuoravalaistus ja HifiStudion toimittama äänentoistojärjestelmä. Kertakäyttöiset laudeliinat löytyvät rantasaunalta valmiina vuokrauksenne ajalle.

Upeat Pukkilan laatat, lämpöhaapa panelointi ja Winledin epäsuoravalaistus tuovat luksusta kylpyhetkiin. Neljä suihkua takaa, että isompikin porukka mahtuu peseytymään. Shampoo ja hoitoaine löytyvät rantasaunalta valmiina vuokrauksenne ajalle. Tilavassa pukuhuoneessa on mukavasti istumatilaa saunojille.

Rantasaunalla on 6 hengen ulkoporeallas, jonka voitte vuokrata lisähinnasta käyttöönne koko varauksen ajaksi. Poreallas on suojassa sateelta ja tuulelta lasitetulla terassilla ja sinne pääsee suoraan kylpyhuoneesta. Poreallas on valmiiksi lämpimänä ja se on varustettu kansimekanismilla, jonka saa helposti yksinkin nostettua ja laitettua takaisin kiinni. 

Saunarakennuksessa on kaksi wc:tä. Varaukseen kuuluu aina wc-paperit ja puhtaat käsipyyhkeet. 

Makuuhuoneessa on kaksi 80 cm sänkyä. Tuvassa on levitettävä vuodesohva, johon tyynyt ja peitot löytyvät makuuhuoneen kaapista.

Saunarakennus jatkuu kesäisin suurelle terassialueelle, josta pääset ihastelemaan merimaisemaa. Terassilta löytyy 12 hengen pöytäryhmä ja nuotiopaikka. Terassialueella ei ole talvikunnossapitoa. 

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Poreallas
6 hengen ulkoporealtaan voi vuokrata käyttöön varauksenne ajaksi, poreallas sijaitsee lasitetulla terassilla joten se on mukava käyttää kelistä riippumatta.

Porealtaaseen mentävä aina suihkun kautta. Porealtaaseen ei saa vielä laseja tai lasipulloja.
217,00 €/kpl
Pyyhevuokra
Voitte vaihtoehtoisesti tuoda joko omat pyyhkeet tai varata käyttöönne tarvitsemanne kappalemäärän pyyhkeitä. Käytetyistä ilman varausta tehdyistä tuotteista perimme jälkikäteen kaksinkertaisen hinnan. Kadonneista pyyhkeistä veloitetaan 50 €/pyyhe.
6,20 €/kpl
Lakanat
Voitte vaihtoehtoisesti tuoda joko omat lakanat tai varata käyttöönne tarvitsemanne kappalemäärän lakanoita. Käytetyistä ilman varausta tehdyistä tuotteista perimme jälkikäteen kaksinkertaisen hinnan. Jos vuokraaja majoittuu tiloissa, on petivaatteiden päällä käytettävä aina lakanoita. Jos lakanoita ei ole käytetty, on Villa Hietasaarella oikeus veloittaa 100 € petivaatteiden pesusta aiheutuvaa kulua. Kadonneista lakanoista veloitetaan 50 €/kpl.
15,50 €/kpl
Loppusiivous
Vuokra-ajan päättyessä tilat, piha-alue ja parkkipaikka tulee olla tyhjänä, sekä roskat vietynä jäteastiaan. Normaali loppusiivous sisältyy vuokraan. Loppusiivoukseen on laskettu käytettävää aikaa noin 2 tuntia. Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee normaalin siivouksen lisäksi lisäsiivoustarvetta (esim. oksennus, saunavihdan roskat, tekstiilien pesun tarve, roskien jättö tilaan, yms.) laskuttaa Villa Hietasaari vuokraajaa käytetyn ajan perusteella, 60 € / alkava tunti.
0,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

RANTASAUNAN VUOKRAUSEHDOT

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Tiloja ei saa ali-, edelleen- tai jälleenvuokrata. Vuokratun tilan tulee olla tyhjä varausajan päättyessä. Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Vuokraaja vastaa, että kaikki tilojen käyttäjät noudattavat vuokrausehtoja.

2. SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN
Tiloissa on koodilukko. Koodilukon koodi toimitetaan vuokraajalle varausvahvistuksessa.

Vuokraajan tulee varmistaa lähtiessä, että kaikki ulko-ovet ovat lukittuna, mukaan lukien terassin lasiovien lukot. Vuokraajan tulee varmistaa myös, että hanat ovat kiinni, porealtaan kansi kiinni ja sauna pois päältä.

Vaikka tehdään loppusiivous, on vuokraaja velvollinen tilasta poistuessa viemään kaikki roskat, tölkit ja pullot pihalla oleviin jäteastioihin.

3. RUUAT JA JUOMAT
Tiloihin saa tuoda omat ruoat ja juomat.

4. LAUDELIINAT, PYYHKEET JA LAKANAT
Saunassa tulee käyttää aina laudeliinoja, laudeliinat kuuluvat vuokrauksen hintaan. Käytetyt laudeliinat tulee aina viedä roskakoriin.

Pyyhkeitä on mahdollista vuokrata käyttöön 5 € /kpl ja lakanoita 15 € / kpl. Vuokraus tulee tehdä samalla kuin tila vuokrataan. Käytetyistä tuotteista, joita ei ole ennakkoon vuokrattu, perimme jälkikäteen kaksinkertaisen hinnan. Kadonneista pyyhkeistä tai lakanoista veloitetaan 50 €/kpl.

Sängyssä on käytettävä aina lakanoita. Jos lakanoita ei ole käytetty tai sänkyyn on kaadettu juomia tms., on Villa Hietasaarella oikeus veloittaa 100 € petivaatteiden pesusta aiheutuvaa kulua.

5. ULKOPOREALLAS
Ulkoporeallas on mahdollista varata käyttöön 200 € / vuokraus. Jos varausta ei ole tehty ennakkoon ja allasta käytetään, laskutetaan varaushinta jälkikäteen. Ennen porealtaan käyttöä tulee lukea käyttöohjeet pukuhuoneen seinältä.

6. SIIVOUS
Tilat luovutetaan vuokralaiselle siivottuina. Vuokrauksen aikana asiakas huolehtii siivouksesta itse. Huolehdithan, että kaatuneet juomat yms. siivotaan heti, jotta ne eivät pinttyisi.

Vaikka tehdään loppusiivous, on vuokraaja velvollinen tilasta poistuessa viemään kaikki roskat, tölkit ja pullot pihalla oleviin jäteastioihin.

Normaaliin loppusiivoukseen on laskettu käytettävää aikaa noin 3 tuntia. Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee normaalin siivouksen lisäksi lisäsiivoustarvetta (esim. oksennus, saunavihdan roskat, tekstiilien pesun tarve, roskien tai pullojen jättö tilaan tai pihalle, yms.) laskuttaa Villa Hietasaari vuokraajaa toteutuneiden kustannusten perusteella 50 € / alkava tunti, eritelisä 100 €/erite ja saunavihdan käyttö 50 €.

7. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu. Villa Hietasaarella tai sen valtuuttamalla edustajalla ja viranomaisella on oikeus keskeyttää tilaisuus, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille, vaaraa kiinteistölle ja /tai irtaimistolle. Varaaja on velvollinen maksamaan käynnistä koituneet kustannukset, mikäli siihen tulee tarvetta.

8. TUPAKOINTI
Tupakointi sisätiloissa ja lasitetulla terassilla on kielletty. Sisällä tai lasitetulla terassilla tupakoinnista seuraa 400 € sakkomaksu. Tupakointi tapahtuu ainoastaan ulkotiloissa sille varatuilla paikoilla. Tätä varten on ulkotiloihin asennettu tuhka-astiat, johon tumpit tulee laittaa tupakoitaessa.

9. ELÄIMET
Tilaan ei saa tuoda eläimiä, ellei siitä ole etukäteen sovittu.

10. VAHINGOT
Tilojen vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja /tai huolimattomuudesta, esim. ohjeiden noudattamatta jättäminen. Rikkoutuneet tai siivous-/pesukelvottomat rakenteet, laitteet, huonekalut, tekstiilit ja astiat korvataan uusien hankintahinnoilla ja niiden hankkimiseen/korjaamiseen käytetyllä työajalla, 50 € / alkava tunti.

11. PERUUTUS
Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta. Ylivoimaisesta esteestä (esim. vesivahinko, tulipalo tai ilkivalta) johtuen, Villa Hietasaari voi perua varauksen ilman korvausvelvollisuutta ennen varauksen alkua.

12. MAKSUEHTO
Villa Hietasaari laskuttaa vuokraajalta vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen sovitun vuokrahinnan. Maksuehto on 14vrk netto. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen vuokrausta tehdyissä laskuissa maksuehto on heti. Jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, on Villa Hietasaarella oikeus perua varaus.

13. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Villa Hietasaari pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

14. VUOKRAAJA
Villa Hietasaari (3310150-2),
Pukseritie 7, 90510 Oulu
www.villahietasaari.fi

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.87
Tilan kunto
4.93
Hinta/laatu-suhde
4.53
Varustelu
4.80
Tilan siisteys
4.90
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 30 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 379 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 30 palautetta.

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 3
1 | 2 | 3

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
7
12/2022

Loistavat puitteet ja hieno paikka. Kaikki toimi mainiosti. Ainoa miinus oli kovalla pakkasella keittiön lattian pienelle säädetty lattialämmitys.


Palaute annettu 15.12.2022 14:56:10 nimellä JK.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
14
12/2022

Tila oli erinomainen ja toimi tilaisuuteemme hyvin.


Palaute annettu 6.12.2022 09:40:21.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
15
11/2022

Hyvät puitteet meidän tarpeisiin, riittävän iso sauna ja suihkutila sekä toimiva terassi.

Miinusta tulee äänentoistosta:
- Telkkarista (Youtubesta) kuunneltuna musiikki pätki välillä, ikään kuin olisi ollut huonosti bluetoothilla yhdistetty TV ja kaiuttimet. Suurinpiirtein minuutin välein tuli pieni pätkäys. Tai sitten nettiyhteys mökillä oli sen verran heikko, että koko yhteys pätkäisi.

- Saunassa musiikki oli todella isolla, en tiedä olisiko tuohon ollut säätöä jossain olohuoneen puolella, mutta olisi ehkä hyvä olla siitä maininta saunassa tai säätö siellä jossain lähellä.


Palaute annettu 2.12.2022 14:03:44 nimellä Saunoja..
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
5
11/2022

Tilat olivat hienot ja siistit. Plussaa laajat ohjeet.


Palaute annettu 6.11.2022 11:00:14 nimellä Lotta.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
14
10/2022

Erittäin viihdyttävät ja sopivat tilat järjestää iltamia. Paikkahan on aivan loistava, lähellä ja rauhallinen. Pihallakin mahtuisi touhuamaan vaikka ja mitä.


Palaute annettu 3.10.2022 06:36:53 nimellä Mika.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
12
08/2022

Vietimme kymmenen hengen kesäjuhlat ja tila sopi tähän erinomaisesti, vaikka ulkona myrskysi. Sauna, poreallas, parveke, oleskelutila, ja ympäristö olivat viimeisen päälle hienot!


Palaute annettu 21.8.2022 09:52:15 nimellä Taneli Taipale.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
14
07/2022

Ihana Villa mahtavassa ympäristössä. Sisustettu kauniisti, astioita ja suihkuja riittävästi. Ulkona plussaa ihanan iso terassi , jossa pitkä pöytä . Mahduimme sinne koko porukka nauttimaan hyvästä seurasta,kesäillasta ja ohjelmasta.


Palaute annettu 5.7.2022 09:58:27 nimellä Koulukadun työporukka.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
4
06/2022

Täydellinen paikka kokoukseen, etätyöhön isommallakin porukalla, neuvotteluun, illanviettoon sekä pieniin juhliin. Huikea sijainti, upeat maisemat, mielenkiintoiset yksityiskohdat, hyvä palvelu sekä hienot fasiliteetit.


Palaute annettu 2.7.2022 05:22:40 nimellä Mikko.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
21
06/2022

Ihan mahtavat puitteet! Sopivasti astioita ja musiikkilaitteisto ja sen helppokäyttöisyys ihan parasta! Harmi kun satoi vettä, ei päästy nauttimaan pihan terassista. :(


Palaute annettu 23.6.2022 09:13:06 nimellä Jenna.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
7
05/2022

Todella siisti ja valoisa paikka. Saunatilat ja poreallas kruunasi kokonaisuuden.


Palaute annettu 17.5.2022 06:17:04 nimellä Heli K.
 

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 3
1 | 2 | 3

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 14 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Villa Hietasaari
Tilan osoite Pukseritie 7
90510 Oulu

Sijainti kartalla