SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Periscope Spa

  • Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere

PRIVAATIT SAUNAT JA JACUZZIT TAMPEREEN KATTOJEN YLLÄ

Ravintola Periscopen vaikuttavan 1000m2 kattoterassin päädyssä sijaitsee saunaosasto Periscope Spa, jossa pääset nauttimaan näköalasaunojen löylyistä ja jacuzzien poreista vuoden ympäri Tampereen kattojen yllä! Näkymä saunatiloista on suoraan Ratinan stadionille, jonka pelejä ja tapahtumia voi seurata samalla hulppeasti kuplivaa tai cocktaileja siemaillen!

Periscope Spa:n saunatilat sisältävät yhteensä kaksi näköalasaunaa ja kolme jacuzzia, kaksi pukuhuonetta peseytymistiloineen, runsaasti oleskelutilaa sekä saunakabinetti ja takkahuone. Pukuhuoneissa on lukollisia pukukaappeja tavaroiden säilytykseen sekä mm. shampoota ja hiustenkuivaaja. Myös pyyhkeet kuuluvat paketteihin.

Saunaosaston paketit koostuvat kolmesta erilaisesta kokonaisuudesta; Standard, Superior ja Deluxe. Voit valita mieluisan näistä valmiista paketeista. Saunaosastomme taipuu myös loistavasti jopa 50-80 hengen yksityistilaisuuksiin.

Saunakabinettiin on mahdollisuus tilata ennakkoon buffettarjoilua. Saunajuomia voi tilata joko ennakkoon tai paikan päällä spa-osaston host-henkilökunnalta. Lisäksi spa-osastolla on kaksi baarikaappia, jotka voidaan avata käyttöön sovitusti ja laskutamme näistä kulutuksen mukaan.

Sijainti Tampereen keskustassa, kivenheiton päässä Nokia Areenalta takaa vaivattoman saapumisen joko julkisilla tai omalla autolla. 

VARAUSKALENTERIIN TÄSTÄ
Lisätietoa saunatiloista voi kysyä myyntipalvelustamme info@ravintolaperiscope.fi tai puh. 050 5999 188 (arkisin klo 10-15)

Nähdään Periscopessa!

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Periscope Group Oy
Tilan osoite Vuolteenkatu 1
33100 Tampere

Sijainti kartalla