Maisemasauna

  • Yrjönkatu 23, 28100 Pori

Kattokerroksen saunatila tarjoaa hyvät mahdollisuudet erilaisiin illanviettoihin, juhliin, yhdistysten ja järjestöjen kokouksiin. Saunassa on minikeittiö, pukuhuone, 3 suihkua, 2 WC:tä, oleskelutila, pöytä 16 tuolilla. Maisemasaunan nimi tulee isosta parvekkeesta, josta aukeaa näkymä kaupungin yli. Keittiössä on mahdollisuudet valmistaa hyvät ruuat isommallekin porukalle. Astioita löytyy tarvittaessa ihan juhlaruokailuunkin.  

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
3,00 €/kpl
Loppusiivous
Loppusiivousta ei tarvita, jos keräät roskat roskiin, pullot/tölkit niile varattuihin paikkoihn. Yleisilme on siisti ja tavarat paikoillaan. Loppusiivous ei kata eritteiden siivoamista, oksennus yms vaan niistä ja mahdollisesta desinfioinnista laskutetaan erikseen.
99,99 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 18 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Sahakohe Oy
Tilan osoite Yrjönkatu 23
28100 Pori

Sijainti kartalla