Merikartanon Sauna

  • Löfvingintie 98 A, 06200 Porvoo

Lämpimästi tervetuloa Merikartanon Porvoossa sijaitsevaan yksityiseen ja erilliseen sauna-kokoustilarakennukseen merenrantaan. Sauna sijaitsee lähellä vanhaa Porvoon kaupunkia ,Hommanäsin maatilalla. Matkaa Porvoon keskustasta n.10km ja meille pääsee myös vesiteitse. Laituriin mahtuu usempi vene samanaikaisesti! Saunatilassa on viihtyisä takkahuone, jossa on mukava oleskelualue viettää aikaa yhdessä. Takkahuoneesta pääsee suoraan merinäköalaterassille, jossa myös palju asiakaskäyttöön. Terassilla on useita tuoleja joista voi katsella merimaisemaa virvokkeita nauttien. Saunaan mahtuu samanaikaisesti lauteille 20 pax löylyttelemään. Suihkutilassa 3 suihkua ja paljon istumatilaa vilvoitteluun. Lisäksi löytyy erillinen pukeutumishuone, jossa useampi vaatteiden säilytys mahdollisuus. Pyyhkeitä on myös saatavilla. Etukäteen sovittaessa hintaan kuuluu myös perinteisen savusaunan käyttöoikeus, joka sijaitsee n.20m saunarakennuksesta. Koe maailman parhaimmat pehmeät löylyt savusaunan lauteilla! Laituri sijaitsee lähellä saunatilaan, josta voi käydä virkistäytymässä merivedessä. Saunallemme saa tuoda omat virvokkeet ja niille on kaksi jääkaappia saunatilassa sekä yläkerrassa 1 jääkappi vielä lisäksi. Tilanvuokraukseen sisältyy yläkerran kokous-juhlatilan käyttöoikeus. Kokous-juhlatilaan mahtuu 50 pax istumaan. Tilasta löytyy myös iso terassi josta myös upeat merimaisemat. Yläkerrantilaa voi käyttää kokoustilana & juhlatilana. 

 

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Kartanon majoitus ja juhlapalvelu oy
Tilan osoite Löfvingintie 98 A
06200 Porvoo

Sijainti kartalla