Merikartanon Sauna

  • Löfvingintie 98 A, 06200 Porvoo

Lämpimästi tervetuloa Merikartanon Porvoossa sijaitsevaan yksityiseen ja erilliseen sauna-kokoustilarakennukseen merenrantaan. Sauna sijaitsee lähellä vanhaa Porvoon kaupunkia ,Hommanäsin maatilalla. Matkaa Porvoon keskustasta n.10km ja meille pääsee myös vesiteitse. Laituriin mahtuu usempi vene samanaikaisesti! Saunatilassa on viihtyisä takkahuone, jossa on mukava oleskelualue viettää aikaa yhdessä. Takkahuoneesta pääsee suoraan merinäköalaterassille, jossa myös palju asiakaskäyttöön. Terassilla on useita tuoleja joista voi katsella merimaisemaa virvokkeita nauttien. Saunaan mahtuu samanaikaisesti lauteille 20 pax löylyttelemään. Suihkutilassa 3 suihkua ja paljon istumatilaa vilvoitteluun. Lisäksi löytyy erillinen pukeutumishuone, jossa useampi vaatteiden säilytys mahdollisuus. Pyyhkeitä on myös saatavilla. Etukäteen sovittaessa hintaan kuuluu myös perinteisen savusaunan käyttöoikeus, joka sijaitsee n.20m saunarakennuksesta. Koe maailman parhaimmat pehmeät löylyt savusaunan lauteilla! Laituri sijaitsee lähellä saunatilaan, josta voi käydä virkistäytymässä merivedessä. Saunallemme saa tuoda omat virvokkeet ja niille on kaksi jääkaappia saunatilassa sekä yläkerrassa 1 jääkappi vielä lisäksi. Tilanvuokraukseen sisältyy yläkerran kokous-juhlatilan käyttöoikeus. Kokous-juhlatilaan mahtuu 50 pax istumaan. Tilasta löytyy myös iso terassi josta myös upeat merimaisemat. Yläkerrantilaa voi käyttää kokoustilana & juhlatilana. 

 

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Ellei ole asiasta etukäteen erikseen sovittu!


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti@porvoonmerikartano.fi tai puhelimitse numeroon 0442368071. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Kartanon majoitus ja juhlapalvelu oy
Tilan osoite Löfvingintie 98 A
06200 Porvoo

Sijainti kartalla