Lyy:n sauna

  • Hallituskatu 20 D, 96100 Rovaniemi

Ylioppilaskunnan saunatila sijaitsee Rovaniemen keskustassa osoitteessa Hallituskatu 20 D, ylimmässä kerroksessa. Noin 63 neliöinen tila sopii mainiosti erilaisiin kokouksiin sekä vapaamuotoisiin illanviettoihin. Saunatila on remontoitu täysin vuonna 2012.

Varustelu: Sauna (noin 6 hlö), jääkaappi-pakastin, liesi, uuni, kahvinkeitin, mikro, astiasto (10€ erillismaksusta), tv sekä cd-soitin esimerkiksi puhelimeen sopivalla aux-liitännällä.  Pyyhkeet ja pesuaineet eivät sisälly hintaan.

Vuokran määrä on 100 € / vuorokausi ylioppilaskunnan jäsenelle ja ylioppilaskunnan ulkopuoliselle henkilölle maanantaista torstaihin tai 120€ / vuorokausi ylioppilaskunnan jäsenelle perjantaista sunnuntaihin tai 220 € / vuorokausi ylioppilaskunnan ulkopuoliselle henkilölle perjantaista sunnuntaihin. Jäsenet saavat jäsenpalvelusta (lyy@lyy.fi /044 787 5670) alennukseen oikeuttavan etukoodin.

Hinnat on ilmoitettu arvonlisäverottomina. Koska vuokranantaja ei ole hakeutunut arvonlisäverovelvolliseksi, vuokraan ei lisätä kulloinkin voimassa olevaa arvonlisäveroa.

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Lapin Yliopiston Ylioppilaskunta
Tilan osoite Hallituskatu 20 D
96100 Rovaniemi

Sijainti kartalla