SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

LYYn sauna

Ylioppilaskunnan saunatila sijaitsee Rovaniemen keskustassa osoitteessa Hallituskatu 20 D, ylimmässä kerroksessa. Noin 63 neliöinen tila sopii mainiosti erilaisiin kokouksiin sekä vapaamuotoisiin illanviettoihin. Saunatila on remontoitu täysin vuonna 2012 ja huonekaluhankintoja tehty kesällä 2020. 

Varustelu: Sauna (noin 6 hlö), jääkaappi-pakastin, liesi, uuni, kahvinkeitin, mikro, pieni astiasto sekä tv.  Pyyhkeet ja pesuaineet eivät sisälly hintaan. Avain noudetaan LYYn Ahkiomaantien toimistolta toimiston aukioloaikojen puitteissa. Hausta sovitaan tarkemmin ottamalla yhteyttä ylioppilaskuntaan.

Sauna on käytössäsi varauspäivänä alkaen klo 14.00, ellei muuta sovita. Tilassa ei ole luvallista majoittua, mutta siellä saa olla myöhään yöhön, kunhan ei häiritse naapurirakennusten asukkaita. Varaajan vastuulla on siivota omat jälkensä: siivouksen voi tehdä joko illalla ennen poistumista tai viimeistään varausta seuraavana päivänä ennen klo 10.00.

Hinnat: 
Ylioppilaskunnan läsnäoleville jäsenille: ma – to 100 € / ilta ja pe – su 125 € / ilta.
Ei jäsenille ma – to 120€ / ilta ja pe – su 250€ / ilta.

Jäsenhinnan saat käyttöösi alennuskoodilla ”LYYmato” ma-to välisille varauksille ja alennuskoodilla ”LYYpesu” pe-su välisille varauksille. Jäsenstatus tarkastetaan avainten luovutusten yhteydessä.

Hinnat on ilmoitettu arvonlisäverottomina. Koska vuokranantaja ei ole hakeutunut arvonlisäverovelvolliseksi, vuokraan ei lisätä kulloinkin voimassa olevaa arvonlisäveroa.

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS

Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Vuokrasopimuksen yhteyshenkilö vastaa sopimuksen toteutumisesta ja avaimen noutamisesta LYYn toimistolta (Ahkiomaantie 23 B).

Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.

Tila vuokrataan siinä kunnossa kuin missä se on sopimuksen allekirjoittamishetkellä

Saunatilassa ei ole luvallista yöpyä. Saunatilalla on luvallista olla myöhään, edellyttäen että ei aiheuta häiriötä naapureille. Vuokralainen voi palata aamulla siivoamaan saunatilan. Saunatila on siivottava klo 10:00 mennessä.

Vuokrasopimuksen tekijä on ensisijaisessa vastuussa siitä, että tämän vuokrasopimuksen kaikkia ehtoja noudatetaan ja vastaa kaikista tämän sopimuksen mukaisista velvoitteista vuokra-ajaltaan ja on velvollinen maksamaan mahdolliset sopimussakot ja vahingonkorvaukset vaikka kieltoa rikkonutta henkilöä ei pystyttäisi yksilöimään.

Vuokranantajalla on oikeus evätä vuokralaisen saunan käyttö tulevaisuudessa, mikäli vuokralainen jättää noudattamatta tämän vuokrasopimuksen ehtoja.

2. JÄRJESTYS JA VUOKRALAISTEN VASTUUT

Saunaosastolle saavuttaessa ilmastointi kytketään päälle merkitystä kytkimestä. Saunaosastolta lähtijä huolehtii ilmastoinnin sammuttamisesta.

Vuokralainen suorittaa saunatilassa perussiivouksen käytön jälkeen. Vuokralaisten tulee viedä roskat pois, siivota (näkyvien roskien poistaminen, tahrojen pyyhkiminen, roskien ja pullojen poisvieminen). Roskakatoksen sijainti liitteessä 1. Roskakatoksen ovi toimii saunaosaston avaimella.Jos vuokralainen laiminlyö siivouksen, on vuokranantajalla oikeus laskuttaa siivouskulut vuokralaiselta. Siivouksesta veloitetaan todellisten kulujen mukaan mutta kuitenkin aina vähintään 50 euroa.

Saunaosastolla tai saunaosaston käytävässä tupakoinnista veloitetaan 250 euron sakkomaksu.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


3. PERUUTUS

Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


4. VAHINGOT

Saunan kalustosta, laitteista ja pintamateriaaleista on pidettävä hyvää huolta. Vuokralainen ei saa huolimattomuudellaan tai sopimattomalla käyttäytymisellä vahingoittaa vuokranantajan omaisuutta.

Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Tämän lisäksi laskutetaan laskutusmaksu.Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


5. REKLAMAATIO

Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen lyy@lyy.fi tai puhelimitse numeroon +358447875670. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

6. COVID-19

Saunatiloissa tulee noudattaa viranomaisten ja LYYn ohjeistusta. Saunatilat eivät ole käytettävissä yleistötilaisuuksia varten, mikäli vuokraaja ei voi osoittaa tilaisuuden noudattavan ajankohtaisia viranomaismääräyksiä ja ohjeita.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.29
Tilan kunto
4.29
Hinta/laatu-suhde
4.57
Varustelu
4.00
Tilan siisteys
4.29
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 7 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 122 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 7 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 7. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
12
02/2024

Hyvä kokemus. Koska kaikki eivät saapuneet samaan aikaan oli oven avaus melkoista urheilua kerrosten välillä, muuten tilojen suhteen ei huonoa sanottavaa. Homma toimi kun piti ja tilat olivat kuvausta vastaavat.


Palaute annettu 26.2.2024 09:43:59 nimellä SK.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
5
Varustelu
3
Siisteys
4
25
12/2023

Tila on perussiisti. Saunatila pukuhuoneineen on tilava ja tunnelmallinen. Hankaluutti tuotti se, että rakennuksen alaovea ei saanut avattua saunatilasta käsin. Tämän takia ripotellen saapuneet osallistujat täytyi aina käydä yksitellen hakemassa rakennuksen alaovelta. Tämä tuntui turhauttavalta ja tämän takia saattaa jäädä seuraavalla kerralla tila varaamatta vastaavanlaiseen tilaisuuteen.


Palaute annettu 18.12.2023 15:50:44 nimellä PJTK.

Tilan vastaus:.
Kiitos paljon palautteesta! Oven avaaminen summerilla loppui, kun Kela teki rakennuksessa laajan remontin. Olemme selvittämässä miten sen saisi toimimaan uudelleen.

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
10
09/2023

Tila siisti ja sopivan kokoinen noin 10 -13 henkilölle


Palaute annettu 26.9.2023 11:44:56.

Tilan vastaus:.
Kiitos paljon palautteesta! Juurikin näin: sopiva 10-13 hengelle, mutta enemmänkin mahtuu, jos ja kun ihmiset uskaltavat olla tiiviimmin.

 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
4
20
09/2022

Tila sopiva saunaillan järjestämiseen, ei asuin rakennus


Palaute annettu 12.9.2022 07:41:11.

Tilan vastaus:.
Kiitos paljon palautteesta! Totta, tilassa saakin olla myöhään yöhön, jos ei vain häiritse naapurirakennuksen asukkaita, eli melko meluisaa pitäisi olla!

 

Kokous

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
20
03/2022

Tila oli siisti ja toimiva pieneen kokoustilaisuuteen.


Palaute annettu 25.3.2022 09:37:28 nimellä Outi Puotiniemi.

Tilan vastaus:.
Kiitos paljon palautteesta! Kokous onnistuu hyvin, mutta meidän pitäisi päivittää videotykki ja sille kangas, jotta voisi pitää paremmin myös esitelmiä tms.

 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
20
03/2022

Todella viihtyisät tilat opiskelijoiden näkökulmasta. Sopivan kokoiset tilat ja sijainti mukavalla paikalla. :) Varmasti tullaan vielä toistekin!


Palaute annettu 4.3.2022 12:06:35 nimellä rovaniemen metsäpojat ry.

Tilan vastaus:.
Kiitos paljon palautteesta!

 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
15
12/2019

Viihtyisä tila, josta hienot näkymät Rovaniemen keskustaan. Keittiökomeron varustelutaso hyvä mahdollistaen myös kokkaamisen paikan päällä. Tyylikäs sauna


Palaute annettu 11.12.2019 12:01:01 nimellä KV.

Tilan vastaus:.
Paljon kiitoksia hyvästä palautteesta. Tervetuloa viettämään saunailtaa LYYn saunalle toistekin ja oikeinhyvää joulunaikaa!

 

Näytetään tulokset 1 - 7. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Lapin Yliopiston Ylioppilaskunta
Tilan osoite Hallituskatu 20 D
96100 Rovaniemi

Sijainti kartalla