SaunatFI Töölö

  • Mechelininkatu 45, 00250 Helsinki

Saunat.fi Töölö

 

Esittely

Saunat.fi Töölö sijaitsee Helsingin Töölössä Mechelininkadulla hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden keskellä. Tämä tunnelmallinen sauna sijaitsee omassa rauhassaan kiinteistön kellarikerroksessa. Saunat.fi Töölössä voit viettää mukavan saunaillan, pieniä juhlia tai vaikka pienen taloyhtiön kokouksen.

Saunatilaan mahtuu enintään 15 henkilöä, löylyhuoneeseen viitisen henkilöä. Tilassa saa olla klo 22 asti.

Tilavuokra sisältää AV-välineistön, äänentoiston, normaalin loppusiivouksen, pyyhkeet ja perusastiaston.

 

Tilaratkaisut

Töölön tunnelmallisissa tiloissa on loungetila, jossa on pöytä kuudelle henkilölle sekä suuri ja mukava kulmasohva. Tiloissa on myös keittiö, pukuhuone, löylytilat, WC, sekä suihkutila jossa on kaksi suihkua. Lisäksi tiloissa on TV sekä maksuton WiFi yhteys asiakkaiden käytettävissä.

 

Sauna- ja suihkutilat

Löylyhuoneeseen mahtuu jopa kuusi henkilöä kerralla saunomaan. Suihkutiloissa on kaksi suihkua. Lisäksi suihkutiloissa on shampoot ja vartalonpesuaineet vapaasti asiakkaiden käytettävissä.

 

Keittiö

Tiloihimme voit joko tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut tai tilata herkulliset tarjottavat kauttamme. Tutustu catering-palveluihimme tästä. Lisää tietoa tarjoiluistamme ja varaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme info@saunat.fi. Tilassa on baaritiski, jonka ääreen mahtuu viitisen henkilöä istumaan. Kätevän kokoinen keittiö on varusteltu keittolevyillä, mikrolla, jääkaapilla, lämpölevyllä, sekä veden- ja kahvinkeittimellä.

 

Lisäpalvelut

-Pyyhe- ja laudeliinasetti 5 €/kpl

-Catering – alkaen 19,00€/hlö – Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

-Lisäsiivous 55 €/h

 

Tilojen soveltuvuus

-Löylyhuone 6 henkilölle

-Juhlat jopa 15 henkilölle

-Kokoukset pöydän ääressä 6 henkilölle, rennommat kokoukset n. 12 henkilölle

 

Mechelininkatu 45, 00250 Helsinki

Tervetuloa!

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Saunat.fi / Time for tea catering Oy
Tilan osoite Mechelininkatu 45
00250 Helsinki

Sijainti kartalla