Norrkullalandet, Seasong - Strand Seasong rantasauna

  • LAT N 60° 13,94´ LON E 25° 21,65´, 01150 Sipoon saaristo

Strand Seasong

Seasong on Sipoon saaristossa saaristoelämyksiä tarjoava yritys. Kohteemme sijaitsee Norrkullalandetilla, joka on yksi Sipoon suurimmista saarista. Norrkullalandetille pääsee esimerkiksi Kalkkirannasta Pörtö Linen reittiliikenteellä ympäri vuoden. Merimatka kestää noin vartin verran. Helsingin keskustasta ajaa alle tunnissa Kalkkirannan satamaan, jonne voi jättää auton. Talvella laiva vaihtuu teräslaivaan ja kun jää on kovaa, asiakkaita kuljetetaan puolestaan ilmatyynyaluksella. Saareen voi myös saapua omalla veneellä.

Tarjoamme mökkimajoitusta kahdeksan hengen mökeissä joissa jokaisessa on oma sauna. Rannassamme oleva tilaussauna Strand Seasong  kabinetilla sopii pienemmille ryhmille (n 10 henkilöä). Saunan lauteilta avautuu näkymä merelle. Saunan yhteydessä on myös iso terassi ja kylpytynnyri. Strand Seasong toimii kesäisin kesäkahvilana; Café Seasong. Myös laiturin yhteydessä on terassitilaa Seasongin vierailijoille. 

 

 

 

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Loppusiivous
85,00 €/kpl
Palju/kylpytynnyri
Palju sijaitsee Strand Seasongin terassilla
299,99 €/kpl
Pyyhevuokra
3,00 €/hlö
Saunamenu
Saunamenu:
- Grillimakkaraa, kaksi lajia
- lihapullia
- vihersalaattia
- leipää + levitettä
- perunasalaattia
Huom! Omatoiminen grillaus
15,00 €/hlö

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Seasong Travels Oy Ab
Tilan osoite LAT N 60° 13,94´ LON E 25° 21,65´
01150 Sipoon saaristo

Sijainti kartalla