SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

HSM - H7 Top Floor

HÄMEENKADUN YLLÄ!

Ylimmässä kerroksessa sijaitseva, suurella kattoterassilla varustettu saunatila tarjoaa löylyt 10-30 hengelle. Saunatilassa on tyylillä sisustettu lounge muhkeine istuinryhmineen. 

Lisänä erillinen 15-20 henkilön kokoustila. Saunan lauteet lukeutuvat kaupungin laajimpiin, eli isompikaan joukkue ei jää kylmäksi!

Saunatilan takka ei valitettavasti ole käytössä.

Oleskelutilat ja saunatila ovat esteettömiä. Terassille kaksi porrasta.

RUOKAILU JA CATERING
Tarjoamme myös catering-palvelut, ruokalista löytyy osoitteesta www.lihapullakeisari.fi. Toteutamme myös sinun toiveesi. Minimitoimitus 10 hlö.

MUUT LISÄPALVELUT
Voitte halutessanne tilata online-varauksen yhteydessä mm. pyyhkeet, varaukseen lisätunteja sekä ruoat.

RAJOITUKSET SEKÄ SUOSITUKSET
Saunatilat ovat vuokrattavissa normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen täältä>

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Säästä aikaa ja vaivaa. Tilaa pyyhkeet saunojille valmiiksi.
5,00 €/kpl
Saunontalisä päiväkokoukseen (klo 8-17 välillä)
Kokousvuoroon klo 8-17 välillä ei sisälly oletuksena saunan käyttö. Valitse lisäpalveluna tarvittaessa. Iltavuoroon klo 17 alkaen saunan käyttöoikeus sisältyy automaattisesti.
34,99 €/kpl
Lisätunnit klo 01-03
Voit valita 1 tai 2 lisätuntia tilaisuuteesi.
50,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakkaidemme huomioitavaksi:
Saunatilat ovat vuokrattavissa tällä hetkellä normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen osoitteessa: https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista ja/tai muista lisäpalveluista on sovittava etukäteen tilan omistajan (HSM Saunat) kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

2. MAKSUEHDOT
Yksityishenkilöiltä edellytetään varauksen maksamista ennakkoon verkkomaksuna, luottokortilla tai ulkopuolisen rahoitusyhtiön kautta. Tilaisuus tulee olla maksettuna 100% ennen tilaisuuden alkua. Yrityksille myös laskutus. Laskutuslisä 10 €/lasku sis. alv 24%.

Kaupantekohetkeksi katsotaan varausvahvistuksen päivämäärä.

3. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja (HSM Saunat) voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muutoin korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen alle 14 vrk tilaisuuden ajankohdasta, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.  14vrk ennen tilauksen ajankohtaa perutuista varauksista 50%.

Saunatiloissa ei saa järjestää vastikkeellista anniskelua eikä maksullisia tilaisuuksia esim. pääsylippujen muodossa.

Tilan omistajalla (HSM Saunat) on oikeus peruuttaa/keskeyttää tilaisuus mikäli väärinkäytöksiä esiintyy ja/tai on syytä epäillä niin tapahtuvan. Edellä mainituissa tilanteissa asiakkaalle (tilaaja) ei korvata jo maksettuja tilavuokria ja/tai muita tilattuja lisäpalveluita.

4. PERUUTUS KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset/rajoitukset estävät tilaisuuden pidon on molemmin puolinen force majeure-tilanne; tilaisuuden varausmaksut ja lisäpalvelut (pois lukien cateringpalvelut) palautetaan sellaisenaan, kuitenkin mahdolliset transaktio-, välitys- ja laskutuspalkkiot huomioiden. Tilanteissa, joissa varaus perutaan asiakkaan (tilaaja) omien Koronasuositusten tms. syiden vuoksi, noudatetaan HSM Saunojen normaaleita peruutusehtoja (3.Peruutus). Tilaisuutta voidaan kuitenkin siirtää sellaisenaan tietyillä ehdoilla (5. Tilaisuuden siirto Koronatilanteessa).

Cateringpalveluiden osalta viranomaisten määräysten/rajoitusten vuoksi peruutetuissa varauksissa, joissa esimerkiksi ruoka- tms. muita tarvikkeita on jo hankittu peruttua tilaisuutta varten, ei edellä mainittuihin hankintoihin kohdistuvia kuluja korvata asiakkaalle. Tilanteissa, joissa asiakasta (tilaaja) ei ole peruutushetkellä vielä laskutettu, mutta hankintoja on kuitenkin suoritettu, on asiakas (tilaaja) velvollinen korvaamaan hankinnoista aiheutuneet kulut HSM Saunoille.

5. TILAISUUDEN SIIRTO KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset ja/tai asiakkaan (tilaaja) omat suositukset estävät tilaisuuden järjestämisen, on tilaisuuden ajankohtaa mahdollista siirtää veloituksetta. Siirretyissä varauksissa ovat kuitenkin voimassa alkuperäisten varauksien peruutusehdot päivämäärineen. Siirretyistä varauksista ei varausmaksuja tms. kuluja palauteta.

6. VAHINGOT
Asiakas (tilaaja) on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmansille osapuolille aiheuttamansa mahdolliset vahingot täysimääräisinä. Asiakas (tilaaja) on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa sisäkalusteiden vienti terassille on kielletty. Sisäkalusteille aiheutuneet vauriot esim. sateen sattuessa laskutetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta (tilaaja).

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihkutiloihin ja löylyhuoneeseen on kielletty. Asiakkaan (tilaaja) ja vieraiden toiminnasta aiheutuneet mahdolliset henkilövahingot saunatiloissa eivät velvoita/koske tilan omistajaa (HSM Saunat).

7. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tilojen omistajalla (HSM Saunat) on järjestyshäiriötilanteessa (tai muunlainen tilojen väärinkäyttö) oikeus keskeyttää tilaisuus ilman ennakkovaroitusta sekä tyhjentää vuokrattu tila. Tilaisuuden keskeyttämisestä aiheutuneista kustannuksista (esim. vartijoiden kutsuminen) vastaa vuokraaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lisäksi nuuskapusseja ja/tai muita tupakkatuotteita ei saa laittaa wc-pönttöön, lavuaariin, suihku- ja saunatiloihin ja/tai jättää lattiapinnoille; ainoastaan roska-astioihin.

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihku- ja löylyhuoneeseen on kielletty.

Vuokraaja (tilaaja) vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Vartijakäynnit kohteissa automaattisesti vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Kaikkien mahdollisien lisätoimenpiteiden kustannuksista vastaa varaaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

 8. RUOKAILUT JA ASTIASTOT
Asiakkaalla on mahdollisuus tilata ruokatarjoilut HSM Saunoilta. Hinnat sisältävät astiaston sekä niiden tiskauksen; asiakkaan ei siis tällöin tarvitse huolehtia käyttämiensä astioiden tiskauksesta. Catering palvelut minimissään 10 henkilölle. Toimitusmaksu 20e/tilaus. Tiedustelut ja tilaukset myynti@hsm.fi sekä puhelimitse 040 546 81 99

Mikäli asiakas tuo omat ruoat, astiasto on tällöin myös käytettävissä. Kuitenkin edellyttäen, että astiat ovat tilaisuuden päättymisen jälkeen palautettu niille kuuluville paikoilleen puhdistettuina. Puhdistamattomista astioista veloitetaan lisämaksu 2,00e/astiasto/hlö sis. alv 24%, minimiveloitus 20,00e sis. alv 24% + laskutuslisä 10,00e sis. alv 24%.

9. YLEINEN SIISTEYS JA SIIVOUS
Tilojen vuokrahintoihin sisältyy perussiivous. Tilat tulee kuitenkin siistiä asiakkaan (tilaaja) toimesta ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei toisin ole sovittu.

Saunatiloissa ovat juomapulloille/-tölkeille osoitetut roska-astiat sekä roskille erikseen. Käytetyt juomapullot/-tölkit tulee sijoittaa/palauttaa niille varatuille paikoilleen tyhjennettyinä. Asiakas on vastuussa tilojen normaalista siisteydestä; kaatuneet juomat/ruoat lattialta pyyhittyinä.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa kaikki juomapullot/-tölkit ja astiat sekä ruoantähteet tulee asiakkaan huolehtia sisätiloihin niille kuuluville paikoilleen tilaisuuden päättyessä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää (tilaaja) voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

10. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti.hsmsaunat@gmail.com tai puhelimitse numeroon 050 33 88 121. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

- - - -

INFO
Saunaohjeet, avainten haku/palautus ja muu tarvittava saunainfo lähetetään erikseen sähköpostitse lähempänä tilaisuuttanne.

- - - -
Päivitetty 13.10.2020
HSM Saunat

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.05
Tilan kunto
4.03
Hinta/laatu-suhde
4.26
Varustelu
4.18
Tilan siisteys
4.29
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 38 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 610 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 38 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 4
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4

Kokous

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
13
06/2024

Hyvin tilaa ja tarjoilut sai mukavasti jääkaappiin. Paikat siistit ja viihtyisät. Ei harmittanut vaikkei takkaa pystynyt käyttämään, talvella voisi olla toisin


Palaute annettu 10.6.2024 12:49:06 nimellä Kimmo.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
3
6
05/2024

Kaipasimme tiloihin viinipullon avaajaa. Reiät vessojen seinissä sekä heti rappukäytävästä sisään tullessa lukitun oven rikkinäinen pieli kummastuttivat eivätkä olleet mukavaa katsottavaa. Nämä seikat eivät toki vaikuttaneet saunomis- ja illanviettointoon, mutta yleiseen viihtyvyyteen ehkä hivenen. Suihkutiloissa pesuaineet oli aika lopussa, joten kovin moni ei pystynyt peseytymään hikoiluttavat saunomisen lopuksi. Näistä huolimatta sauna oli kuuma, kattoterassilta oli mukavat maisemat ja äänentoistovehkeet loivat sopivaa tunnelmaa. Ilta oli onnistunut.


Palaute annettu 6.5.2024 08:47:55 nimellä Saunamajuri.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
2
Siisteys
2
-
03/2024

Tilat vaatisivat pientä ehostusta, esim vessan ovenkahvan voisi kiristellä kuntoon ettei tarvitse pelätä jäävänsä vessan oven taakse jumiin. Tuolien jalkojen ollessa jo kovin huterat uusia niitä tuonne "kokoustilaan". Kylpytilan lattia näytti olevan kovin likaisen oloinen ja siisteys jäi tässä hieman mietityttämään. Saunatila varattu, jossa mahdollisuus saunoa. Silti kertakäyttöpeflettejä oli tilan puolesta tasan yksi.

Tilassa oli jonkinlainen kaiutin, mutta tätä ei saatu kyllä toimimaan. En tiedä oliko käyttäjässä vika vai mikä oli.


Palaute annettu 25.3.2024 12:59:30 nimellä Tiina.

Tilan vastaus:.
Moi, kiitos palautteesta. Välitän kunnossapitoon liittyvät asiat eteenpäin. Samoin peflettipuutteesta olen pahoillani, niitä pitäisi ehdottomasti olla aina riittävästi. Peflettejä olisimme toimittaneet, mikäli olisitte asiasta ilmoittaneet. Äänentoisto toimi kyllä kun itse kokeilin.

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
24
12/2023

Hyvät selkeät ohjeet, avaimen nouto läheltä sekä hyvät tilavat tilat.


Palaute annettu 5.1.2024 00:22:48 nimellä jökö.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
25
09/2023

Paikka erinomaisella sijainnilla, ainoa miinus rappukäytävän sisäoven etälukituksen toimimattomuudesta (=alakertaan täytyy aina mennä avaamaan sisäovi vieraiden saapuessa, etäavaus eteisen painikkeesta ei sisäoveen toiminut). Saunatilat, oleskelutila ja ruokailutila siistit ja asianmukaiset.


Palaute annettu 2.10.2023 10:46:48 nimellä Emma P..
 

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
22
09/2023

Iso porukka mahtui vallan hyvin syömään ja istuskelemaan nauttien komeista maisemista. Paras hinta - laatusuhde tähän asti! Pukuhuoneessa saisi olla iso matto jotta vesi ei pääsisi olohuoneeseen


Palaute annettu 11.9.2023 15:11:45.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
17
09/2023

Varattuna oli sauna ja ruuat Lihapullakeisarista. Kaikki toimi ajallaan ja ohjeiden mukaan. Saunatila vastaa esittelyä. Vedenkeitintä ei ollut.


Palaute annettu 4.9.2023 17:01:17 nimellä Soile.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
20
05/2023

Hyvä sauna ja hyvä terassi. Keskustan kattosaunoista varmaan kivoin, missä oon ollut.


Palaute annettu 15.5.2023 16:31:58 nimellä Tero.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
30
05/2023

Kaikki hoitui helposti ja ohjeet olivat selkeät! Tila oli siisti ja kuvien mukainen :)


Palaute annettu 8.5.2023 15:03:34 nimellä Katja.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
-
04/2023

Hyvät tilat sinänsä kaikin puolin. Vessan oven kahva rikki ja yksi verho kokoushuoneessa rikki. TV videotykin kankaan edessä, en tiedä onko tuotu tykin tilalle vai mikä idea.


Palaute annettu 27.4.2023 11:26:55.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 4
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Lihapullakeisari Oy
Tilan osoite Hämeenkatu 7, 7.krs
33100 Tampere

Sijainti kartalla