SaunaOnline Taloyhtiö
 

Villa Härmälänranta

  • Viimankatu 2, 33900 Tampere

Tasokkaisiin 300 m2 edustustiloihin mahtuu 100 henkilöä  ja ruokaileilevia istumapaikkoja 80. Tilamme soveltuvat niin juhlahetkiin, häihin, yrityksille kokouksiin sekä asiakastilaisuuksiin ja kaikenlaisiin saunailtoihin.Tila on esteetönja toimii hyvinmyös 5-15 hengen ryhmillä.

Kiinteisössämme on kaksi sähkösaunaa, poreallas,oma ranta laiturilla sekä 80 neliön terassi. Lisäksi Villa Härmälänranta sijaitsee Härmälänsaaren sataman välittömässä läheisyydessä, joten kaikkien muiden kulkumuotojen lisäksi voit saapua millä tahansa veneellä ja laivalla mm. Laukontorilta

Keittiö ja ruoka

Villa Härmälänranta rakentaa asiakkaiden toiveiden mukaiset menut. Kaikki sivuillamme esiintyvät menut ovat ehdotuksia. Ruoka valmistetaan omassa keittiössä ja toteutamme ruokaelämyksiä moneen makuun.

Menuehdotuksemme ovat jaettu seuraaviin kategorioihin: kokousruokailut, seurustelu ja illanvietto sekä juhla ja häätilaisuudet.Haluamme luoda yksilöllisiä ruokakokemuksia valitsemienne pääraakatuotteiden ympärille.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Loppusiivous
Haluatko tilata tilaisuuteesi loppusiivouksen?
85,00 €/kpl
Kinkkukiusaus
Sisältää
Salaatin,leivät,levitteen ja kahvin

17,37 €/kpl
Poreamme
119,99 €/kpl
Pyyhkeet
4,50 €/kpl
Toinen sauna
75,00 €/kpl
Ylikypsää possun niskaa punaviinikastikkeella
Sisältää Uunijuureksia,yrttiset lohkoperunat,salaattibuffet
Leivät,levite ja kahvi

27,90 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 100 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja JLH Henkilöstöpavelut Oy
Tilan osoite Viimankatu 2
33900 Tampere

Sijainti kartalla