SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Pankin Sauna

Pankin kokous- ja saunatilat sijaitsevat Kuninkaankadulla kuudennessa kerroksessa, Tampereen ydinkeskustassa. Monipuoliset tilat mahdollistavat erilaisten kokousten ja illanviettojen järjestämisen. Neuvottelu-/oleskelutilassa istumapaikat noin 20 henkilölle sekä kokouspöytä 10 henkilölle. Tilaan kuuluu myös tilava terassi sisäpihanäkymällä. Saunan löylyihin mahtuu kerralla noin 6 saunojaa. Saunaosastolla on suihkut 4 henkilölle, pukuhuone sekä 3 wc:tä. Kokous- ja saunatilan voi varata osaksi päivää, illaksi tai koko päiväksi.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä lisäpalveluja. Valittavana on seitsemän erilaista ja herkullista saunamenu-kokonaisuutta sekä pientä makeaa.

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Napostelu: 1,5 litran limsa
Pepsi, Pepsi max, 7up, jaffa
3,99 €/kpl
Napostelu 3: 500g karkkia
500 grammaa irtokarkkeja
7,99 €/kpl
Kertakäyttöastiat
Sisältää kertakäyttöiset aterimet, lasit sekä lautaset

HUOM: Tilatessa ruoat kuuluvat astiat hintaan eikä tätä tarvitse valita
37,20 €/kpl
Saunamenu 1: Pyttipannu
- Kermaista pyttipannua
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Suolakurkkua
- Talon Leipää ja levitetä
17,50 €/kpl
Saunamenu 2: Lihapullat
- Itsetehdyt lihapullat
- Kirkasta perunasalaattia
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Tapin dippiä
- Talon leipää ja levitettä
17,50 €/kpl
Saunamenu 3: Kinkkukiusaus
- Kermaista kinkkukiusausta
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Suolakurkkuja
- Talon leipää ja levitettä
16,50 €/kpl
Saunamenu 4: Lohikiusaus
- Kermaista lohikiusausta
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Suolakurkkuja
- Talon leipää ja levitettä
18,50 €/kpl
Saunamenu 5: Siivet
- Friteerattuja kanansiipiä (15 kpl/hlö) sekä
sopivasti tulista siipikastiketta
- Lohkoperunoita
- Kurkku- ja porkkanatikkuja
- Aurajuustokastiketta ja Tapin dippiä
17,50 €/kpl
Saunamenu 6: Octoberfest-menu
- Valikoima erilaisia täyslihamakkaroita
- Kirkasta perunasalaattia
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Suolakurkkua
- Dijonmajoneesia ja sinappia
- Talon leipää ja levitettä
18,50 €/kpl
Saunamenu 7: Falafel-pyöryköitä
- Kirkasta perunasalaattia
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Tzatzikia
- Talon leipää ja levitettä

Kysy myös muita kasvisvaihtoehtoja!
17,50 €/kpl
Pyyhkeet
5€/Pyyhe
5,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Näitä vuokrausehtoja sovelletaan Tampereen Kauppakatu 26 6. kerroksessa sijaitsevien saunatilojen vuokrauksessa. Saunatilojen vuokranantaja on Baaris Oy. Näissä vuokrausehdoissa vuokralaisella tarkoitetaan Koskikeskuksen saunatilat sähköisessä vuokrausjärjestelmässä varannutta/vuokrannutta henkilöä. Myös saunatiloja yrityskäyttöön vuokrattaessa vastuullinen vuokralainen on vuokrausjärjestelmässä nimetty henkilö. Vuokralainen sitoutuu noudattamaan näitä vuokrausehtoja.


1 § VARAAMINEN

Vuokralaisen tulee olla vähintään 18-vuotias. Vuokralainen antaa suostumuksensa henkilöllisyytensä (nimi ja sotu) tarkistamiseen avainta noudettaessa ja vastaa siitä että hänen sähköisessä vuokrausjärjestelmässä antamansa henkilö- ja varaustiedot ovat oikeita.

Sähköisessä vuokrausjärjestelmässä tehty varaus on vuokralaista sitova huomioiden kuitenkin 3§ mukaiset peruutusehdot.

Saunan vuokra muodostuu tilavuokrasta ja mahdollisesta pyyhemaksusta.

Vuokralaisen tulee varausta tehdessään ilmoittaa mahdollinen alennuskoodinsa. Vuokralaisen tulee tarvittaessa pystyä todistamaan oikeutensa mahdolliseen alennukseen. Mahdollisissa alennuskoodin väärinkäyttötilanteissa vuokranantajalla on harkintansa mukaan oikeus joko yksipuolisesti purkaa tehty varaus tai periä vuokralaiselta normaalivuokra korotettuna 50 %:lla


2 § AVAINPALVELU

Saunatilojen avain on noudettavissa K-market Ratikan ( Hämeenkatu 29 ) kassalta. Lisäohjeet saunan sijainnista saat vuokrauspäivänä tekstiviestillä varauksessa ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Avain noudettavissa vuokrausajan alettua. Ylimääräisestä ajasta veloitamme 50€ / tunti.

Avain jätetään saunatiloihin pöydälle saunatiloista poistuttaessa. Vuokralainen vastaa saunatilojen asiallisesta lukitsemisesta vuokra-ajan päätyttyä. Saunatiloihin ei ole mahdollista palata (esimerkiksi tavaroiden noutoa varten) avaimen luovuttamisen ja vuokra-ajan päättymisen jälkeen. Mahdollisia löytötavaroita voi tiedustella Pirkanmaan löytötavaratoimistosta, Suvantokatu 10, 33100, puh. 0600-300 758 (Alkaen 2,18 €/min+mpm/pvm).

Kadotetusta kulunvalvontatunnisteesta ja avaimesta peritään vuokralaiselta 150 euroa.

3 § PERUUTUSEHDOT

Tilaajalla on oikeus seuraavien peruutus- ja varausehtojen puitteissa peruuttaa kokous- ja saunatilan vuokran kirjallisesti osoitteeseen: myynti@juhlatilattampere.fi . Vahvistetun varauksen perumisesta laskutamme:

- 50% vuokra hinnasta jos peruutus tehdään 28 vrk sisällä ennen tilaisuutta
- 75% vuokra hinnasta jos peruutus tehdään 14 vrk sisällä ennen tilaisuutta
- Täyden tilavuokran jos peruutus tehdään 7 vrk sisällä ennen tilaisuutta

Peruutuspyynnöt perusteluineen sähköpostitse osoitteseen myynti@juhlatilattampere.fi .

Vuokranantaja pidättää itselleen oikeuden perua varaus yksipuolisesti ilman velvoitteita viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen vuokrapäivää. Äkillisestä esteestä (vesivahinko, tulipalo, ilkivalta, yms.) johtuen vuokranantaja voi perua vuokrauksen vielä vuokrapäivänä ilman korvausvelvoitteita vuokralaiselle.


4 § VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS

Saunatilojen vuokralainen vastaa vuokra-aikana vuokranantajalle ja/tai kiinteistön omistajalle tai niiden omaisuudelle vuokratilojen käytöstä aiheutuneista vahingoista. Vuokralainen on myös vastuussa vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jos vahinko on seurausta vuokralaisen huolimattomasta toiminnasta vuokrauksen aikana (esimerkiksi vesihana/suihku/hella/uuni/kahvin- tai vedenkeitin on jäänyt päälle yms.). Vahingonkorvausvastuu kattaa materiaali- ja korjaustyökustannukset. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan vuokralaiselta toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

Vuokraan sisältyy saunatilojen normaali yleissiivous (esim. tiskaus ja roskien poisvienti) siivousliikkeen toimesta. Vuokralaisen toimesta saunatilojen tulee olla siistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen (=irtoroskat roskiin, pullot koreihin, tölkit kasaan, astiat keittiön tiskipöydälle, mahdolliset eritteet siivottava, kaatuneet
juomat pyyhittävä). Vuokralaisen mahdollisesti saunatiloihin jättämät ylimääräiset, viileässä säilytettävät elintarvikkeet tulee laittaa jääkaappiin. Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee lisäsiivoustarvetta, laskuttaa vuokranantaja vuokralaista siivouksesta toteutuneiden tuntien perusteella 40€ / tunti.

Vuokralaisen tulee ilmoittaa vuokranantajalle viivytyksettä viimeistään heti vuokrapäivää seuraavana arkipäivänä saunatiloissa mahdollisesti tapahtuneista vahingoista osoitteeseen myynti@juhlatilattampere.fi

5 § JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Saunatiloissa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan 30 henkilöä.

Vuokralainen vastaa vuokra-aikana vuokrakohteessa omasta ja vieraidensa toiminnasta ja sen mahdollisesti aiheuttamista häiriöistä ja henkilö- sekä esinevahingoista.

Saunatiloja ei saa ali-, edelleen- tai jälleenvuokrata, eikä saunatiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin saa myydä pääsylippuja.

Omien alkoholijuomien nauttiminen ja tarjoilu voimassa olevien lakien mukaisesti täysi-ikäisille henkilöille saunatiloissa on sallittua, mutta alkoholijuomien myynti ja välittäminen tms. vastikkeellinen tarjoaminen on kiellettyä.

Lasipullojen ja -astioiden vieminen pukuhuone- ja saunaosastolle on kielletty mahdollisen lasirikkoontumisen aiheuttaman tapahturmariskin vuoksi.


Vuokranantajalla tai sen valtuuttamalla edustajalla (esim. vartiointiliikkeellä) on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus saunatiloissa, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille, vaaraa kiinteistölle tai irtaimistolle, tai mikäli tiloissa on tai epäillään olevan päihtyneitä alaikäisiä henkilöitä. Vuokralaisella ei ole oikeutta vuokrahyvitykseen, mikäli tilaisuus joudutaan keskeyttämään vuokralaisesta johtuvasta syystä.

Vuokralainen ei saa tuoda vuokratiloihin omia äänentoistolaitteita.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Tupakointi on sallittu saunatilojen ulkoterassilla. Tupakointi ei saa aiheuttaa haittaa ulkopuolisille.

Kynttilöiden polttaminen kokous- ja saunatiloissa on kielletty.

Ulkoterassilla ei saa käyttäytyä naapurissa olevia asuinrakennuksia häiritsevästi.

6 § MAKSUEHDOT

Varaus maksetaan verkkomaksuna varauksen yhteydessä. Varaus vahvistuu vasta, kun vuokralainen on maksanut vuokran sähköisessä varausjärjestelmässä.

7 § POISTUMISOHJEET

Asiakkaan tulee noudattaa tiloissa olevia poistumisohjeita. Tiloista poistutaan 1 kerroksen kautta vihreitä nappeja painamalla. Ovissa on automaattiset hälytysjärjestelmät jotka aktivoituvat mikäli ovea pidetään auki yli minuutin (1 min). Hälytyksen tullessa asiakas on velvollinen korvaamaan vartiointiliikkeen lähettämän laskun (150€ / hälytys).

8 § REKLAMAATIOT

Mahdolliset reklamaatiot on esitettävä heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä vuokranantajalle sähköpostitse osoitteeseen myynti@juhlatilattampere.fi

Vuokranantaja ei vastaa sellaisesta vuokralaiselle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu vuokranantajalle riippumattomista syistä.

Nämä vuokrausehdot on laadittu 1.11.2022. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Baaris Oy
Kuninkaankatu 26, 33100 Tampere
y-tunnus 2835623-6

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.29
Tilan kunto
4.14
Hinta/laatu-suhde
3.86
Varustelu
3.14
Tilan siisteys
4.29
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 7 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 155 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 7 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 7. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
2
Siisteys
4
30
12/2023

Tila on pienehkö, n. 20 hengelle sopiva.Emme tienneet, että pyyhkeet olisi pitänyt tilata etukäteen, vaan luulimme että ne on valmiina ja veloitus menee sitten käytön mukaan. Tämä olisi hyvä, jos lukisi selvästi esittelyssä. Pöytäpaikkoja on vähän, eli jouduimme porrastamaan 20 hengen ruokailun, jotta kaikki saivat syödä pöydän ääressä. Muuten tila on viihtyisä, sauna oli hyvä ja parveke iso. Myös soittopeli soi hienosti!


Palaute annettu 12.12.2023 07:14:44 nimellä Kari M.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
30
08/2023

Yllätyin positiivisesti tilassa olleesta PartyBoxista ja hintaan kuuluvasta loppusiivouksesta.


Palaute annettu 2.9.2023 13:28:50 nimellä IK.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
30
04/2023

Kiva tila ja selkeät ohjeet koko vuokraukseen.


Palaute annettu 1.5.2023 16:44:02 nimellä juhlija.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
4
Varustelu
2
Siisteys
4
10
03/2023

Sauna oli päällä reilun tunnin niin sammui ja meni aika pitkän aikaa että löydettiin kaappi josta sai kellosta vääntämällä saunan päälle.... hieman porukka kiroili ja manas asiaa.


Palaute annettu 22.3.2023 17:31:51 nimellä JR.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
2
Varustelu
2
Siisteys
2
20
02/2023

Saunatilat ihan toimivat ja siistit. Huonekaluissa kulumisen merkkejä. Ei astioita. Ei myöskään AV välineitä. Bluetooth kaiutin taustamusiikkia varten.


Palaute annettu 14.2.2023 12:05:30.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
2
Varustelu
4
Siisteys
5
15
12/2022

Tilat ovat ihan siistit ja olivat meille tarkoitukseen sopivat.
Hissi oli valitettavasti rikki, joten kipuaminen ylös tarvikkeiden kanssa oli harmillista.

Sauna ei ollut lainkaan päällä, kun seurueemme piti aloittaa saunominen. Puhelimitse asiaan saatiin apu, kiitos siitä. Mutta harmillisen lyhyeksi jäi saunomiset melko kiireisen aikataulumme takia.

Sekä saunan/suihkun että muiden tilojen lattiat olivat poikkeuksellisen liukkaat, useampi henkilö seurueesta liukastui. Isommilta vahingoilta onneksi vältyttiin, ja nämä liukastumiset tapahtuivat tosiaan ennen kuin yhtäkään annosta alkoholia oli nautittu.


Palaute annettu 18.12.2022 17:10:32.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
2
Siisteys
5
20
12/2022

Tilat vanhanaikaiset mutta toimivat. Iso TV tai screeni saisi kuulua varustukseen. Sijainti hyvä, paitsi roudauksen kannalta. Autoa ei saa oven eteen mistä kantaa kamaa sisään ja ulos.


Palaute annettu 12.12.2022 07:35:02 nimellä Matti Hakala.
 

Näytetään tulokset 1 - 7. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 30 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Baaris Oy
Tilan osoite Kuninkaankatu 26
33100 Tampere

Sijainti kartalla