Penthouse Santalahti

  • Rantatie 37A 49, 33250 Tampere

Tule viihtymään Tampereen uudelle tapahtumapaikalle, Santalahteen. Tässä tarjolla upea kattohuoneisto, isolla terasilla, josta on hienot näkymät Näsijärvelle (tie välissä). Terassilla voit nautiskella 4-hengen poreammeessa, tai istuskella ja ihailla näkymistä näsijärvelle sekä kaupunkiin. Terasilta löytyy 8-hengen ruokailupöytä, sekä 4-hengen sohvaryhmä. Taloyhtiön edessä on kätevästi ylikulkusilta, jota pitkin pääsee Santalahden rantaan tai Tampereen uuteen tapahtumapuistoon. Edestä löytyy myös bussipysäkki, jolla helposti pääsee kaupunkiin.

Huoneistossa on iso kylpyhuone, jossa kaksi sadesuihkua. Lämpimän saunan ja raikastavan suihkun jälkeen, voit kääriä itsesi pehmeään kylpytakkiin.

Iso keittiö on varustettu huolella ja voit joko itse valmistaa ruoat, tai tilata huoneistoon pitopalvelun kautta kaikki herkut. Huoneistoon saat tuoda omat juomat mukana. Tarvittaessa voimme auttaa omien juomien tai ruokien toimituksen kanssa. Todella ison ruokapöydän äärelle mahtuu isompikin porukka kerralla syömään tai kokoustamaan. Ruokapöydän vieressä on 65 tuuman tv, jota voi hyödyntää kokousmateriaalia esittäessä. Huoneistossa on nopea internet yhteys mikä mahdollistaa vaikka videoneuvottelut.

Olohuoneen puolella löytyy runsaasti lisä tilaa, laadukkaat nahkasohvat ja 75 tuuman televisio.

Huoneistossa on 3 makuuhuonetta ja jokaisessa parisänky. Lisävuoteina toimii laadukkaat ilmapatjat. Kokonaisuudessaan huoneistoon mahtuu yöpymään 12-hengen porukka. Tarvittaessa löytyy, samasta taloyhtiöstä, lisää kalustettuja huoneistoja yöpymistä varten.

Mahdollisuus vuokrata huoneisto muutamaksi tunniksi tai vuorokaudeksi.

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella, juuri teille sopivan tilaisuuden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Kylpytakkivuokra
Kylpytakin vuokra
5,00 €/kpl
Loppusiivous
Loppusiivous
124,00 €
Pyyhevuokra
Pyyhevuokra
2,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Grande Homes Oy
Tilan osoite Rantatie 37A 49
33250 Tampere

Sijainti kartalla