SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Penthouse Santalahti

Tule viihtymään Tampereen uudelle tapahtumapaikalle, Santalahteen. Tässä tarjolla upea kattohuoneisto, isolla terasilla, josta on hienot näkymät Näsijärvelle. Terassilla voit nautiskella neljän hengen poreammeessa, tai istuskella ja ihailla näkymistä näsijärvelle sekä kaupunkiin. Terasilta löytyy 8-hengen ruokailupöytä, sekä neljän hengen sohvaryhmä. Taloyhtiön edessä on kätevästi ylikulkusilta, jota pitkin pääsee Santalahden rantaan tai Tampereen uuteen tapahtumapuistoon. Edestä löytyy myös bussipysäkki, jolla helposti pääsee kaupunkiin.

Huoneistossa on iso kylpyhuone, jossa kaksi sadesuihkua. Lämpimän saunan ja raikastavan suihkun jälkeen, voit kääriä itsesi pehmeään kylpytakkiin.

Iso keittiö on varustettu huolella ja voit joko itse valmistaa ruoat, tai tilata huoneistoon pitopalvelun kautta kaikki herkut. Huoneistoon saat tuoda omat juomat mukana. Tarvittaessa voimme auttaa omien juomien tai ruokien toimituksen kanssa. Todella ison ruokapöydän äärelle mahtuu isompikin porukka kerralla syömään tai kokoustamaan. Ruokapöydän vieressä on 65 tuuman tv, jota voi hyödyntää kokousmateriaalia esittäessä. Huoneistossa on nopea internet yhteys mikä mahdollistaa vaikka videoneuvottelut.

Olohuoneen puolella löytyy runsaasti lisä tilaa, laadukkaat nahkasohvat ja 75 tuuman televisio.

Huoneistossa on kolme makuuhuonetta parisängyillä. Lisävuoteina toimii laadukkaat ilmapatjat. Kokonaisuudessaan huoneistoon mahtuu yöpymään 12-hengen porukka. Tarvittaessa samasta taloyhtiöstä löytyy lisää kalustettuja huoneistoja yöpymistä varten.

Mahdollisuus vuokrata huoneisto muutamaksi tunniksi tai vuorokaudeksi.

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella juuri teille sopivan tilaisuuden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Kylpytakkivuokra
Kylpytakin vuokra
5,00 €/kpl
Lisätunti klo 23.30 jälkeen
Lisätunti klo 23.30 jälkeen
30,00 €/kpl
Loppusiivous
Loppusiivous
153,76 €
Pyyhevuokra
Pyyhevuokra
2,00 €/kpl
Yöpyminen tilavuokran yhteydessä
Yöpyminen ilta-tilavuokran yhteydessä. Sovittava aina erikseen tilan omistajan kanssa.
80,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen heidi@avellanlkv.fi tai puhelimitse numeroon 0504942693. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 5.00
Tilan kunto
5.00
Hinta/laatu-suhde
5.00
Varustelu
5.00
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 3 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 38 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 3 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 3. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
18
09/2020

Siistit ja toimivat tilat. Sauna pienempi kuin kuvien perusteella odotimme, mutta poreamme auttoi. Kylmemmillä ilmoilla lämmitin katetulla teraasilla voisi olla hyvä. Yksi iso miinus oli, ettei kylpyhuoneen edessä olevalla lattialla ollut mitään mattoa tai muuta, joka estäisi lattiaa kastumasta. Kun 15 henkeä ravaa saunan, jääkaapin ja poreammeen väliä, olohuoneen lattia kulkuväylällä lainehti eikä tätä varten ollut varattu edes pyyhkeitä joihin olisi voinut kuivata.


Palaute annettu 28.9.2020 09:43:29 nimellä SP.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
20
06/2020

Huikea paikka tuo Santalahti Penthouse, suosittelemme lämpimästi! Kaikki toimi hienosti!


Palaute annettu 15.6.2020 07:19:43 nimellä Irja Lahtinen.

Tilan vastaus:.
Suuret kiitokset teille ja tervetuloa uudelleen:)

 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
-
06/2020

Todella hienot ja siistit. Näkymä upea!


Palaute annettu 12.6.2020 05:25:40.

Tilan vastaus:.
Suuri kiitos teille kun valitsitte meidän paikan ja tervetuloa uudelleen:)

 

Näytetään tulokset 1 - 3. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Grande Homes Oy
Tilan osoite Rantatie 37A 49
33250 Tampere

Sijainti kartalla