SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Kymppikerho

KYMPPIKERHO

Kymppikerho – sauna ja kokoustila Tampereen keskellä

Tampereen pääpostin talon kattokerroksessa sijaitseva ja upeaksi remontoitu Kymppikerho mahdollistaa yrityksesi, joukkueesi tai ystäväpiirisi saunaillat ja palaverit huikeilla näkymillä ydinkeskustan sykkeeseen.

Kokoustamaan mahtuu jopa 25 henkeä. Kokoustilasta löytyy HD-tv, kunnon äänentoistolaitteisto, tabletti yms.

Tilaussaunan ja kokoustilan vuokraamisen yhteydessä tarjoamme myös monipuolisia ruokatarjoiluita. Herkullisista menuistamme on helppoa valita tilaisuuteen parhaiten sopiva kattaus. Ja kaikki tämä erittäin kilpailukykyiseen hintaan! Kymppikerholla ei ole anniskeluoikeuksia, joten alkoholijuomia emme voi tiloihin toimittaa. Omat virvokkeet.

Kulku Postitalon rautatieaseman puoleisesta päädystä (B-rappu). Hissi vie kerrokseen n:o 9, josta rappuset saunalle.

Kokoustila

  • istumapaikat n. 25 henkilölle
  • AV-laitteisto (tv, digiboksi, dvd-soitin, stereot)
  • huikeat näkymät kaupungille

 

Sauna

  • pukuhuoneessa säilytystilat vaatteille ja tavaroille
  • lauteillle mahtuu samanaikaisesti noin 8 henkilöä
  • kaksi suihkua

 

Lisäksi
Keittiössä uuni, jääkaappi, keittolevyt, astianpesukone, paljon viileää säilytystilaa, kahvinkeitin, astiastot
Kattoterassi jolta kaupunkinäkymät etelään, itään ja länteen. WC

Arkisin ilta 18-02 370€
Arkisin koko päivä 440€
Pe-la 09-16 200€, (huom. mahdolliset lisätunnit) ilta 18-02 530€, koko päivä 595€ Sunnuntai 390€
Lisätunnit 40€/h 02-06

Avainten luovutus maksukuittia vastaan viereisestä holiday inn hotellin tiskiltä.

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
PE ja LA Lisätunti 02-06 välille (40€ tunti)
Huom! Vain Perjantai ja Lauantai illan varauksiin
40,00 €/kpl
Saunan esilämmitys 30€
30,00 €/kpl
Pyyhkeet 5€/kpl
5,00 €/kpl
Jos alle 10 annosta/ pizzaa 20€ toimitusmaksu
Jos tilaat vähemmän kuin 10 annosta/ pizzaa niin valitse tästä kuljetusmaksu 20€
20,00 €
12 siipeä + ranskalaiset
17,90 €/kpl
Pizza Margherita
Tomaattikastike, juusto, parmigiano, reggiano-raaste, tuore basilika, oliiviöljy, mozzarella
15,90 €/kpl
Pizza La Pera
Sitruuna aioli, juusto, sinihomejuusto, päärynä, balsamicokastike, rucola
16,89 €/kpl
Pizza The pancetta
Valkosipulimajoneesi, juusto, mustapippuri, pancetta coppata, pistaasi, tuore basilika
16,89 €/kpl
Pizza Curado&Mozzarella
Tomaattikastike, juusto, jamon curado, mozzarella, oliiviöljy, tuore rucola
16,89 €/kpl
Pizza Spicy Salami
Tomaattikastike, juusto, salami, parmigiano reggiano-raaste, chilihiutaleita, hunajaa
16,89 €/kpl
Pizza Pollo de Irja
Tomaattikastike, juusto, kana, ananas, sinihomejuusto
16,89 €/kpl
Pizza El Clasico
Tomaattikastike, juusto, sinihomejuusto, ananas, jamon curado
17,90 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Varausehdot
Päivitetty 01.02.2023

Asiakkaidemme huomioitavaksi:

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista ja/tai muista lisäpalveluista on sovittava etukäteen tilan omistajan (yhtiö) kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

2. MAKSUEHDOT
Yksityishenkilöiltä edellytetään varauksen maksamista ennakkoon verkkomaksuna, luottokortilla tai ulkopuolisen rahoitusyhtiön kautta. Tilaisuus tulee olla maksettuna 100% ennen tilaisuuden alkua. Yrityksille myös laskutus. Laskutuslisä 10 €/lasku sis. alv 24%.

Kaupantekohetkeksi katsotaan varausvahvistuksen päivämäärä.

3. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja (Yhtiö) voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muutoin korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen alle 14 vrk tilaisuuden ajankohdasta, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta. 14vrk ennen tilauksen ajankohtaa perutuista varauksista 50%.

Saunatiloissa ei saa järjestää vastikkeellista anniskelua eikä maksullisia tilaisuuksia esim. pääsylippujen muodossa.

Tilan omistajalla (yhtiö) on oikeus peruuttaa/keskeyttää tilaisuus mikäli väärinkäytöksiä esiintyy ja/tai on syytä epäillä niin tapahtuvan. Edellä mainituissa tilanteissa asiakkaalle (tilaaja) ei korvata jo maksettuja tilavuokria ja/tai muita tilattuja lisäpalveluita.

4. PERUUTUS KORONATILANTEESSA
Mikäli viralliset määräykset/rajoitukset estävät tilaisuuden pidon on molemmin puolinen force majeure-tilanne; tilaisuuden varausmaksut ja lisäpalvelut (pois lukien cateringpalvelut) palautetaan sellaisenaan, kuitenkin mahdolliset transaktio-, välitys- ja laskutuspalkkiot huomioiden. Tilanteissa, joissa varaus perutaan asiakkaan (tilaaja) omien Koronasuositusten tms. syiden vuoksi, noudatetaan (yhtiö) normaaleita peruutusehtoja (3.Peruutus). Tilaisuutta voidaan kuitenkin siirtää sellaisenaan tietyillä ehdoilla (5. Tilaisuuden siirto Koronatilanteessa).

Cateringpalveluiden osalta viranomaisten määräysten/rajoitusten vuoksi peruutetuissa varauksissa, joissa esimerkiksi ruoka- tms. muita tarvikkeita on jo hankittu peruttua tilaisuutta varten, ei edellä mainittuihin hankintoihin kohdistuvia kuluja korvata asiakkaalle. Tilanteissa, joissa asiakasta (tilaaja) ei ole peruutushetkellä vielä laskutettu, mutta hankintoja on kuitenkin suoritettu, on asiakas (tilaaja) velvollinen korvaamaan hankinnoista aiheutuneet kulut vuokraajalle (yhtiö).

5. TILAISUUDEN SIIRTO KORONATILANTEESSA
Mikäli viralliset määräykset ja/tai asiakkaan (tilaaja) omat suositukset estävät tilaisuuden järjestämisen, on tilaisuuden ajankohtaa mahdollista siirtää veloituksetta. Siirretyissä varauksissa ovat kuitenkin voimassa alkuperäisten varauksien peruutusehdot päivämäärineen. Siirretyistä varauksista ei varausmaksuja tms. kuluja palauteta.

6. VAHINGOT
Asiakas (tilaaja) on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmansille osapuolille aiheuttamansa mahdolliset vahingot täysimääräisinä. Asiakas (tilaaja) on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa sisäkalusteiden vienti terassille on kielletty. Sisäkalusteille aiheutuneet vauriot esim. sateen sattuessa laskutetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta (tilaaja).

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihkutiloihin ja löylyhuoneeseen on kielletty. Asiakkaan (tilaaja) ja vieraiden toiminnasta aiheutuneet mahdolliset henkilövahingot saunatiloissa eivät velvoita/koske tilan omistajaa (yhtiö).

7. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tilojen omistajalla (yhtiö) on järjestyshäiriötilanteessa (tai muunlainen tilojen väärinkäyttö) oikeus keskeyttää tilaisuus ilman ennakkovaroitusta sekä tyhjentää vuokrattu tila. Tilaisuuden keskeyttämisestä aiheutuneista kustannuksista (esim. vartijoiden kutsuminen) vastaa vuokraaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lisäksi nuuskapusseja ja/tai muita tupakkatuotteita ei saa laittaa wc-pönttöön, lavuaariin, suihku- ja saunatiloihin ja/tai jättää lattiapinnoille; ainoastaan roska-astioihin.

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihku- ja löylyhuoneeseen on kielletty.

Vuokraaja (tilaaja) vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Vartijakäynnit kohteissa automaattisesti vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Kaikkien mahdollisien lisätoimenpiteiden kustannuksista vastaa varaaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

8. RUOKAILUT JA ASTIASTOT
Asiakkaalla on mahdollisuus tilata ruokatarjoilut (yhtiöltä). Hinnat sisältävät astiaston sekä niiden tiskauksen; asiakkaan ei siis tällöin tarvitse huolehtia käyttämiensä astioiden tiskauksesta. Catering palvelut minimissään 10 henkilölle. Toimitusmaksu 20e/tilaus. Tiedustelut ja tilaukset ville.koistinen@wanhatappi.fi sekä puhelimitse 0400-635185

Mikäli asiakas tuo omat ruoat, astiasto on tällöin myös käytettävissä. Kuitenkin edellyttäen, että astiat ovat tilaisuuden päättymisen jälkeen palautettu niille kuuluville paikoilleen puhdistettuina. Puhdistamattomista astioista veloitetaan lisämaksu 2,00e/astiasto/hlö sis. alv 24%, minimiveloitus 20,00e sis. alv 24% + laskutuslisä 10,00e sis. alv 24%.

9. YLEINEN SIISTEYS JA SIIVOUS
Tilojen vuokrahintoihin sisältyy perussiivous. Tilat tulee kuitenkin siistiä asiakkaan (tilaaja) toimesta ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei toisin ole sovittu.

Saunatiloissa ovat juomapulloille/-tölkeille osoitetut roska-astiat sekä roskille erikseen. Käytetyt juomapullot/-tölkit tulee sijoittaa/palauttaa niille varatuille paikoilleen tyhjennettyinä. Asiakas on vastuussa tilojen normaalista siisteydestä; kaatuneet juomat/ruoat lattialta pyyhittyinä.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa kaikki juomapullot/-tölkit ja astiat sekä ruoantähteet tulee asiakkaan huolehtia sisätiloihin niille kuuluville paikoilleen tilaisuuden päättyessä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää (tilaaja) voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

10. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen ville@koisty.fi tai puhelimitse 0400-635185. vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.23
Tilan kunto
3.69
Hinta/laatu-suhde
3.85
Varustelu
3.92
Tilan siisteys
3.46
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 13 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 307 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 13 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 2
<< Edellinen 1 | 2

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
3
13
06/2024

Tila oli hyvän kokoinen 12 hlön tilaisuuteen, loistavalla sijainnilla ja löylyt olivat hyvät! Tilassa näkyy käytön jäljet, verhoja riekaleina, sohvan päällysteet rikki, TV oli yltä päältä sotkussa ja terassin metallikynnys on vääntynyt ja siitä sojotti metallinpala ulospäin (voi olla vaarallinen, kannattaa korjata asap). Pienillä fiksauksilla tilasta saisi vielä viihtyisämmän. :)


Palaute annettu 13.6.2024 08:53:47.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
4
20
03/2024

Todella tyytyväinen jo monta kertaa saunatilaa vuokranneena! Asiat hoituu hyvin. Tällä kertaa oli hieman erikoista että toisen parvekkeen ovi oli täysin auki ja tilassa oli täten aluksi todella kylmä, lisäksi ovi ei mennyt edes kunnolla kiinni.


Palaute annettu 12.3.2024 16:33:12 nimellä Katri.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
1
25
12/2023

Olin hyvissä ajoin ennen tilaisuutta yhteydessä tilan vuokraajaan ja kerroin huoleni aiemmista kommenteista tilan siisteyteen liittyen. Pyysin erikseen huolehtimaan, että tilat ovat siistit, koska vuokrasin ne kuitenkin juhlallista tilaisuutta varten.

Tästä huolimatta tiloihin mennessämme vessan roskakori oli täynnä papereita ja niitä oli myös lattialla. Likaisia astioita oli myös ympäri keittiötä, joten jouduimme siivoamaan tilaa. Toinen joukkomme jäsen oli näistä heti yhteydessä vuokraajaan ja sovittiin, että vuokraaja olisi yhteydessä minuun asiasta mahdollista kompensaatiota varten. Jännityksellä odotan, mutta kuitenkin hengitystä pidättämättä, kuuluuko vuokraajasta ikinä mitään.


Palaute annettu 7.12.2023 14:50:17 nimellä Kalle.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
35
12/2023

Saunatila oli kiva ja avaimet saatiin helposti. Miinuksena oli ovisysteemi, kun jonkun piti kokoajan käydä alakerrassa päästämässä porukkaa sisälle ja tila oli vielä 10 kerroksessa monen oven takana. Mistään ovista ei päässyt sisälle eikä ulos ilman avaimia, paitsi jostain tietyistä kerroksista ja hissikään ei toiminut ilman avainta. Useampi tuoli oli myös vähän huterassa kunnossa siellä, mutta muuten tila oli oikein kiva ja tunnelmallinen. Näkymät olivat myös hyvät.


Palaute annettu 5.12.2023 14:01:37 nimellä Yritysvaraaja.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
2
30
11/2023

Tila oli toimiva tiimillemme. Se mihin kiinnitimme huomiota oli tilan epäsiisteys.Ikkunalaudoilla oli kuolleita ampiaisia, lattiat olivat epäsiistit, pölyä ja likaa löytyi roppa kaupalla. Tilassa oli myös tölkkejä siellä täällä.


Palaute annettu 6.11.2023 11:55:05.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
1
Hinta/laatu
1
Varustelu
4
Siisteys
1
25
10/2023

Juhlat onnistuivat ja tilat olivat muuten ok:t, mutta niitä ei oltu siivottu (ainakaan kunnolla). Seinillä ja katoissa oli jotain ruskeita räiskeitä sekä edellisten juhlijoiden sotkuja kuten pyyhkeitä, teippejä, juomia ja roskia ympäri tilaa. Lisäksi tilat olivat kipeästi pintaremontin tarpeessa ja antoivat vähän kolkon mielikuvan. Itse kuvissa näytti paremmalta. Tilassa on potentiaalia ja sijainti ihan 10 mutta olisin toivonut kallista maksua vastaan edes siistimmät tilat. Vuokran antaja tosi mukava mutta sähköpostiin vastaamisessa kesti melko kauan ja joutui välillä muistuttelemaan.


Palaute annettu 23.10.2023 14:02:35 nimellä Emilia .
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
2
Siisteys
4
40
09/2023

Itoimiva tila juhlilleni. Iso terassi oli kiva plussa ja toi hyvin lisätilaa. Lisää kylmätilaa olisin toivonut sekä mahdollisuuden käyttää tv:n internettiä jotta olisi saanut ison näytön heijastettua vierailleni. Siisti tila ja upeat näkymät!


Palaute annettu 18.9.2023 11:03:33.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
2
Siisteys
2
20
08/2023

Saunatilalla voisi olla kapasiteetin mukaisesti myös yhtä monta kuoharilasia. Nurkista löytyi edellisten juhlioiden roskia.


Palaute annettu 7.8.2023 16:30:02.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
30
06/2023

Juhlat onnistuivat hyvin. Jääkaappitila oli erinomainen ruokien ja juomien säilytykseen. Toimiva ilmastointi olisi ollut nyt paikallaan kun saatiin kovat helteet juhlien ajaksi. Onneksi ristivedolla ja hyvällä huumorilla tästäkin selvittiin, mutta koen että tila tällaisenaan soveltuu paremmin kylmempään ajankohtaan. Tilan vuokraaja oli hyvin asiallinen ja ystävällinen, kun hänen kanssaan keskustelin vuokraukseen liittyvistä käytännön asioista.


Palaute annettu 19.6.2023 12:48:42 nimellä MiiaN.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
05/2023

Hyvät tilat ja sauna, terassi oli kiva kun sattui hyvä kelikin. Joitain haasteita päästä tilaan mutta selvisi nopeasti kun soitettiin vuokraajalle.


Palaute annettu 30.5.2023 10:03:27 nimellä Jouni.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 2
<< Edellinen 1 | 2

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 40 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja zip-kiinteistöt oy
Tilan osoite Rautatienkatu 21
33100 Tampere

Sijainti kartalla