SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Nekalan Sauna

NEKALA

Sauna- ja kokoustila Tampereen keskellä. 

Viihtyisä ja edullinen Sauna- ja kokoustila Nekala on juuri remontoitu kokonaisuudessaan! Tila sopii hyvin 15-20 henkilön porukoille. 

Nekalassa on moderni saunaosasto pukuhuoneella.

Baaripöytä sekä mukavat oleskeluryhmät kutsuvat illanviettoon. Viihdykkeeksi tilan keskelle on sijoitettu biljardipöytä. Tilasta löytyy musiikkilaitteet, TV, videoprojektori / suuri taulu-tv sekä WiFi-yhteys.

 

Keittiö on hyvin varusteltu. Keittiöstä löytyy iso jääkaappi, tiskikone, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä liesi. 


 

Avainten luovutus maksukuittia vastaan ravintola wanhan tapin tiskiltä joka sijaitsee 2 korttelin päässä saunatilasta.

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lauantai Lisätunti 02-06 välille (30€ tunti)
HUOM! Vain Lauantain varauksiin.
30,00 €/kpl
Saunan esilämmitys 30€
30,00 €/kpl
Pyyhkeet 5€/kpl
5,00 €/kpl
Jos alle 10 annosta/ pizzaa 20€ toimitusmaksu
Jos tilaat vähemmän kuin 10 annosta/ pizzaa niin valitse tästä kuljetusmaksu 20€
20,00 €
12 siipeä + ranskalaiset
17,90 €/kpl
Pizza Margherita
Tomaattikastike, juusto, parmigiano, reggiano-raaste, tuore basilika, oliiviöljy, mozzarella
15,90 €/kpl
Pizza La Pera
Sitruuna aioli, juusto, sinihomejuusto, päärynä, balsamicokastike, rucola
16,89 €/kpl
Pizza The pancetta
Valkosipulimajoneesi, juusto, mustapippuri, pancetta coppata, pistaasi, tuore basilika
16,89 €/kpl
Pizza Curado&Mozzarella
Tomaattikastike, juusto, jamon curado, mozzarella, oliiviöljy, tuore rucola
16,89 €/kpl
Pizza Spicy Salami
Tomaattikastike, juusto, salami, parmigiano reggiano-raaste, chilihiutaleita, hunajaa
16,89 €/kpl
Pizza Pollo de Irja
Tomaattikastike, juusto, kana, ananas, sinihomejuusto
16,89 €/kpl
Pizza El Clasico
Tomaattikastike, juusto, sinihomejuusto, ananas, jamon curado
17,90 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Varausehdot
Päivitetty 01.02.2023

Asiakkaidemme huomioitavaksi:

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista ja/tai muista lisäpalveluista on sovittava etukäteen tilan omistajan (yhtiö) kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

2. MAKSUEHDOT
Yksityishenkilöiltä edellytetään varauksen maksamista ennakkoon verkkomaksuna, luottokortilla tai ulkopuolisen rahoitusyhtiön kautta. Tilaisuus tulee olla maksettuna 100% ennen tilaisuuden alkua. Yrityksille myös laskutus. Laskutuslisä 10 €/lasku sis. alv 24%.

Kaupantekohetkeksi katsotaan varausvahvistuksen päivämäärä.

3. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja (Yhtiö) voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muutoin korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen alle 14 vrk tilaisuuden ajankohdasta, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta. 14vrk ennen tilauksen ajankohtaa perutuista varauksista 50%.

Saunatiloissa ei saa järjestää vastikkeellista anniskelua eikä maksullisia tilaisuuksia esim. pääsylippujen muodossa.

Tilan omistajalla (yhtiö) on oikeus peruuttaa/keskeyttää tilaisuus mikäli väärinkäytöksiä esiintyy ja/tai on syytä epäillä niin tapahtuvan. Edellä mainituissa tilanteissa asiakkaalle (tilaaja) ei korvata jo maksettuja tilavuokria ja/tai muita tilattuja lisäpalveluita.

4. PERUUTUS KORONATILANTEESSA
Mikäli viralliset määräykset/rajoitukset estävät tilaisuuden pidon on molemmin puolinen force majeure-tilanne; tilaisuuden varausmaksut ja lisäpalvelut (pois lukien cateringpalvelut) palautetaan sellaisenaan, kuitenkin mahdolliset transaktio-, välitys- ja laskutuspalkkiot huomioiden. Tilanteissa, joissa varaus perutaan asiakkaan (tilaaja) omien Koronasuositusten tms. syiden vuoksi, noudatetaan (yhtiö) normaaleita peruutusehtoja (3.Peruutus). Tilaisuutta voidaan kuitenkin siirtää sellaisenaan tietyillä ehdoilla (5. Tilaisuuden siirto Koronatilanteessa).

Cateringpalveluiden osalta viranomaisten määräysten/rajoitusten vuoksi peruutetuissa varauksissa, joissa esimerkiksi ruoka- tms. muita tarvikkeita on jo hankittu peruttua tilaisuutta varten, ei edellä mainittuihin hankintoihin kohdistuvia kuluja korvata asiakkaalle. Tilanteissa, joissa asiakasta (tilaaja) ei ole peruutushetkellä vielä laskutettu, mutta hankintoja on kuitenkin suoritettu, on asiakas (tilaaja) velvollinen korvaamaan hankinnoista aiheutuneet kulut vuokraajalle (yhtiö).

5. TILAISUUDEN SIIRTO KORONATILANTEESSA
Mikäli viralliset määräykset ja/tai asiakkaan (tilaaja) omat suositukset estävät tilaisuuden järjestämisen, on tilaisuuden ajankohtaa mahdollista siirtää veloituksetta. Siirretyissä varauksissa ovat kuitenkin voimassa alkuperäisten varauksien peruutusehdot päivämäärineen. Siirretyistä varauksista ei varausmaksuja tms. kuluja palauteta.

6. VAHINGOT
Asiakas (tilaaja) on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmansille osapuolille aiheuttamansa mahdolliset vahingot täysimääräisinä. Asiakas (tilaaja) on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa sisäkalusteiden vienti terassille on kielletty. Sisäkalusteille aiheutuneet vauriot esim. sateen sattuessa laskutetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta (tilaaja).

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihkutiloihin ja löylyhuoneeseen on kielletty. Asiakkaan (tilaaja) ja vieraiden toiminnasta aiheutuneet mahdolliset henkilövahingot saunatiloissa eivät velvoita/koske tilan omistajaa (yhtiö).

7. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tilojen omistajalla (yhtiö) on järjestyshäiriötilanteessa (tai muunlainen tilojen väärinkäyttö) oikeus keskeyttää tilaisuus ilman ennakkovaroitusta sekä tyhjentää vuokrattu tila. Tilaisuuden keskeyttämisestä aiheutuneista kustannuksista (esim. vartijoiden kutsuminen) vastaa vuokraaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lisäksi nuuskapusseja ja/tai muita tupakkatuotteita ei saa laittaa wc-pönttöön, lavuaariin, suihku- ja saunatiloihin ja/tai jättää lattiapinnoille; ainoastaan roska-astioihin.

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihku- ja löylyhuoneeseen on kielletty.

Vuokraaja (tilaaja) vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Vartijakäynnit kohteissa automaattisesti vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Kaikkien mahdollisien lisätoimenpiteiden kustannuksista vastaa varaaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

8. RUOKAILUT JA ASTIASTOT
Asiakkaalla on mahdollisuus tilata ruokatarjoilut (yhtiöltä). Hinnat sisältävät astiaston sekä niiden tiskauksen; asiakkaan ei siis tällöin tarvitse huolehtia käyttämiensä astioiden tiskauksesta. Catering palvelut minimissään 10 henkilölle. Toimitusmaksu 20e/tilaus. Tiedustelut ja tilaukset ville.koistinen@wanhatappi.fi sekä puhelimitse 0400-635185

Mikäli asiakas tuo omat ruoat, astiasto on tällöin myös käytettävissä. Kuitenkin edellyttäen, että astiat ovat tilaisuuden päättymisen jälkeen palautettu niille kuuluville paikoilleen puhdistettuina. Puhdistamattomista astioista veloitetaan lisämaksu 2,00e/astiasto/hlö sis. alv 24%, minimiveloitus 20,00e sis. alv 24% + laskutuslisä 10,00e sis. alv 24%.

9. YLEINEN SIISTEYS JA SIIVOUS
Tilojen vuokrahintoihin sisältyy perussiivous. Tilat tulee kuitenkin siistiä asiakkaan (tilaaja) toimesta ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei toisin ole sovittu.

Saunatiloissa ovat juomapulloille/-tölkeille osoitetut roska-astiat sekä roskille erikseen. Käytetyt juomapullot/-tölkit tulee sijoittaa/palauttaa niille varatuille paikoilleen tyhjennettyinä. Asiakas on vastuussa tilojen normaalista siisteydestä; kaatuneet juomat/ruoat lattialta pyyhittyinä.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa kaikki juomapullot/-tölkit ja astiat sekä ruoantähteet tulee asiakkaan huolehtia sisätiloihin niille kuuluville paikoilleen tilaisuuden päättyessä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää (tilaaja) voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

10. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen ville@koisty.fi tai puhelimitse 0400-635185. vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.33
Tilan kunto
4.27
Hinta/laatu-suhde
4.53
Varustelu
4.40
Tilan siisteys
4.33
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 15 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 233 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 15 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 2
<< Edellinen 1 | 2

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
-
06/2024

Tilat oli hyvän kokoiset 15 hengelle, biljardipöytä ja muut koneet olivat hyvää ajanvietettä. Bluetoothilla toimiva kaiutin oli myös hyvä lisä. Ainoa miinus oli oleskelutilasta suora näkymä pukuhuoneeseen kun oli molempia sukupuolia paikalla. Siihen olisi hyvä saada vaikka jonkinlainen verho näkösuojaksi.


Palaute annettu 17.6.2024 06:05:06 nimellä Pete.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
18
01/2024

Tilat oli täydelliset meidän synttärikemuihin.
Sijainti loistava. Varauksen teko ja yhteydenpito vuokranantajaan helppoa.
Suosittelen!


Palaute annettu 21.1.2024 13:45:35 nimellä Sari K.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
4
20
12/2023

Hyvän kokoiset tilat ja saunassa hyvät löylyt.


Palaute annettu 2.1.2024 12:08:45.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
4
20
12/2023

Puitteet juuri meidän porukalle sopivat, asiointi omistajan kanssa sujuvaa ja vaivatonta.


Palaute annettu 4.12.2023 09:08:19 nimellä Elina.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
16
11/2023

Hyvät puitteet kaveriporukan pikkujouluille.


Palaute annettu 28.11.2023 00:31:52 nimellä Juuka.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
3
15
10/2023

Puitteet ihan ok. Vähän on tila jo nähnyt aikaa ja osittain nuuskat seinällä tai listojen päällä häiritsi, mutta ei suurempaa valittamista. Sauna ja pesuhuone jeppis ja terassi. aterimet yms olisi voineet olla selkeämmin. Lisäksi tilan ohjeistus olisi ollut hyvä olla saatavilla.


Palaute annettu 2.11.2023 09:33:31 nimellä Joni Periviita.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
4
20
10/2023

Viihtyisä tila varustettuna hyvällä äänentoistolla ja aktiviteeteilla. Ainoa miinus pienehkö saunatila.


Palaute annettu 22.10.2023 12:19:55.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
-
09/2023

Aivan mahtava paikka ei mitään valitettavaa😍! Koko varpajais porukka nautti paikasta !


Palaute annettu 4.9.2023 16:04:51 nimellä Santeri.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
25
08/2023

Ihan hyvät tilat tuommoiseen tilaisuuteen.
Puku- ja pesuhuoneen lattiamateriaali pirun liukas. Pitää olla varovainen.


Palaute annettu 29.8.2023 19:48:02 nimellä Mane.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
12
06/2023

Tila oli todella hyvä ja siisti.
Oli monenlaista biljardipöytä sekä karaokelaitteet .


Palaute annettu 30.6.2023 17:38:52 nimellä Safke.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 2
<< Edellinen 1 | 2

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja zip-kiinteistöt oy
Tilan osoite Kuoppamäentie 3A
33800 Tampere

Sijainti kartalla