SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

HSM - Ratinanlinnan Sauna

Juuri pintaremontoitu sauna- ja kokoustila!

Huhtikuussa 2024 pintaremontoitu, Koskikeskusta vastapäätä sijaitseva saunatila soveltuu 40 henkilölle. Pöytien ääreen mahtuu yhtä aikaa 30-35 vierasta pöytäjärjestyksestä riippuen.

Oleskelutilassa tunnelmaa luo suuri kaari-ikkuna. Vilvoitteluterassi avautuu Ratinan Kauppakeskuksen ja Linja-autoaseman suuntaan. Tiloista löytyy myös baarikeittiö kylmiöineen, sekä mikro ja kahvinkeitin.

Tilasssa on videotykki ja valkokangas sekä erillinen TV. Äänentoisto aktiivikaiuttimilla tai langattomalla Bluetooth-kaiuttimella.

RUOKAILU JA CATERING
Tarjoamme myös catering-palvelut, ruokalista www.lihapullakeisari.fi. Toteutamme myös omat toiveesi Minimitoimitus 10hlö.

MUUT LISÄPALVELUT
Voitte halutessanne tilata online-varauksen yhteydessä mm. pyyhkeet sekä varaukseen lisätunteja.

RAJOITUKSET SEKÄ SUOSITUKSET
Saunatilat ovat vuokrattavissa normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen täältä>

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Säästä aikaa ja vaivaa. Tilaa pyyhkeet saunojille valmiiksi.
5,00 €/kpl
Saunontalisä päiväkokoukseen (klo 8-17 välillä)
Kokousvuoroon klo 8-17 välillä ei sisälly oletuksena saunan käyttö. Valitse lisäpalveluna tarvittaessa. Iltavuoroon klo 17 alkaen saunan käyttöoikeus sisältyy automaattisesti.
34,99 €/kpl
Lisätunnit klo 01-03
Voit valita 1 tai 2 lisätuntia tilaisuuteesi.
50,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakkaidemme huomioitavaksi:
Saunatilat ovat vuokrattavissa tällä hetkellä normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen osoitteessa: https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista ja/tai muista lisäpalveluista on sovittava etukäteen tilan omistajan (HSM Saunat) kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

2. MAKSUEHDOT
Yksityishenkilöiltä edellytetään varauksen maksamista ennakkoon verkkomaksuna, luottokortilla tai ulkopuolisen rahoitusyhtiön kautta. Tilaisuus tulee olla maksettuna 100% ennen tilaisuuden alkua. Yrityksille myös laskutus. Laskutuslisä 10 €/lasku sis. alv 24%.

Kaupantekohetkeksi katsotaan varausvahvistuksen päivämäärä.

3. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja (HSM Saunat) voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muutoin korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen alle 14 vrk tilaisuuden ajankohdasta, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.  14vrk ennen tilauksen ajankohtaa perutuista varauksista 50%.

Saunatiloissa ei saa järjestää vastikkeellista anniskelua eikä maksullisia tilaisuuksia esim. pääsylippujen muodossa.

Tilan omistajalla (HSM Saunat) on oikeus peruuttaa/keskeyttää tilaisuus mikäli väärinkäytöksiä esiintyy ja/tai on syytä epäillä niin tapahtuvan. Edellä mainituissa tilanteissa asiakkaalle (tilaaja) ei korvata jo maksettuja tilavuokria ja/tai muita tilattuja lisäpalveluita.

4. PERUUTUS KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset/rajoitukset estävät tilaisuuden pidon on molemmin puolinen force majeure-tilanne; tilaisuuden varausmaksut ja lisäpalvelut (pois lukien cateringpalvelut) palautetaan sellaisenaan, kuitenkin mahdolliset transaktio-, välitys- ja laskutuspalkkiot huomioiden. Tilanteissa, joissa varaus perutaan asiakkaan (tilaaja) omien Koronasuositusten tms. syiden vuoksi, noudatetaan HSM Saunojen normaaleita peruutusehtoja (3.Peruutus). Tilaisuutta voidaan kuitenkin siirtää sellaisenaan tietyillä ehdoilla (5. Tilaisuuden siirto Koronatilanteessa).

Cateringpalveluiden osalta viranomaisten määräysten/rajoitusten vuoksi peruutetuissa varauksissa, joissa esimerkiksi ruoka- tms. muita tarvikkeita on jo hankittu peruttua tilaisuutta varten, ei edellä mainittuihin hankintoihin kohdistuvia kuluja korvata asiakkaalle. Tilanteissa, joissa asiakasta (tilaaja) ei ole peruutushetkellä vielä laskutettu, mutta hankintoja on kuitenkin suoritettu, on asiakas (tilaaja) velvollinen korvaamaan hankinnoista aiheutuneet kulut HSM Saunoille.

5. TILAISUUDEN SIIRTO KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset ja/tai asiakkaan (tilaaja) omat suositukset estävät tilaisuuden järjestämisen, on tilaisuuden ajankohtaa mahdollista siirtää veloituksetta. Siirretyissä varauksissa ovat kuitenkin voimassa alkuperäisten varauksien peruutusehdot päivämäärineen. Siirretyistä varauksista ei varausmaksuja tms. kuluja palauteta.

6. VAHINGOT
Asiakas (tilaaja) on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmansille osapuolille aiheuttamansa mahdolliset vahingot täysimääräisinä. Asiakas (tilaaja) on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa sisäkalusteiden vienti terassille on kielletty. Sisäkalusteille aiheutuneet vauriot esim. sateen sattuessa laskutetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta (tilaaja).

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihkutiloihin ja löylyhuoneeseen on kielletty. Asiakkaan (tilaaja) ja vieraiden toiminnasta aiheutuneet mahdolliset henkilövahingot saunatiloissa eivät velvoita/koske tilan omistajaa (HSM Saunat).

7. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tilojen omistajalla (HSM Saunat) on järjestyshäiriötilanteessa (tai muunlainen tilojen väärinkäyttö) oikeus keskeyttää tilaisuus ilman ennakkovaroitusta sekä tyhjentää vuokrattu tila. Tilaisuuden keskeyttämisestä aiheutuneista kustannuksista (esim. vartijoiden kutsuminen) vastaa vuokraaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lisäksi nuuskapusseja ja/tai muita tupakkatuotteita ei saa laittaa wc-pönttöön, lavuaariin, suihku- ja saunatiloihin ja/tai jättää lattiapinnoille; ainoastaan roska-astioihin.

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihku- ja löylyhuoneeseen on kielletty.

Vuokraaja (tilaaja) vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Vartijakäynnit kohteissa automaattisesti vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Kaikkien mahdollisien lisätoimenpiteiden kustannuksista vastaa varaaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

 8. RUOKAILUT JA ASTIASTOT
Asiakkaalla on mahdollisuus tilata ruokatarjoilut HSM Saunoilta. Hinnat sisältävät astiaston sekä niiden tiskauksen; asiakkaan ei siis tällöin tarvitse huolehtia käyttämiensä astioiden tiskauksesta. Catering palvelut minimissään 10 henkilölle. Toimitusmaksu 20e/tilaus. Tiedustelut ja tilaukset myynti@hsm.fi sekä puhelimitse 040 546 81 99

Mikäli asiakas tuo omat ruoat, astiasto on tällöin myös käytettävissä. Kuitenkin edellyttäen, että astiat ovat tilaisuuden päättymisen jälkeen palautettu niille kuuluville paikoilleen puhdistettuina. Puhdistamattomista astioista veloitetaan lisämaksu 2,00e/astiasto/hlö sis. alv 24%, minimiveloitus 20,00e sis. alv 24% + laskutuslisä 10,00e sis. alv 24%.

9. YLEINEN SIISTEYS JA SIIVOUS
Tilojen vuokrahintoihin sisältyy perussiivous. Tilat tulee kuitenkin siistiä asiakkaan (tilaaja) toimesta ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei toisin ole sovittu.

Saunatiloissa ovat juomapulloille/-tölkeille osoitetut roska-astiat sekä roskille erikseen. Käytetyt juomapullot/-tölkit tulee sijoittaa/palauttaa niille varatuille paikoilleen tyhjennettyinä. Asiakas on vastuussa tilojen normaalista siisteydestä; kaatuneet juomat/ruoat lattialta pyyhittyinä.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa kaikki juomapullot/-tölkit ja astiat sekä ruoantähteet tulee asiakkaan huolehtia sisätiloihin niille kuuluville paikoilleen tilaisuuden päättyessä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää (tilaaja) voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

10. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti.hsmsaunat@gmail.com tai puhelimitse numeroon 050 33 88 121. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

- - - -

INFO
Saunaohjeet, avainten haku/palautus ja muu tarvittava saunainfo lähetetään erikseen sähköpostitse lähempänä tilaisuuttanne.

- - - -
Päivitetty 13.10.2020
HSM Saunat

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.22
Tilan kunto
3.84
Hinta/laatu-suhde
4.22
Varustelu
4.06
Tilan siisteys
4.38
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 32 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 819 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 32 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 4
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
25
04/2024

Tilan sijainti on mainio. Pinnat alkavat olla aika kuluneet, joten remonttia koko tila kaipaisi niin pintojen kuin huonekalujen osalta. Videotykkiä emme saaneet yhdistettyä läppäriin, mutta onneksi tilassa on myös TV, ja otimme oman HDMI-kaapelin mukaan. Olisi mielekästä, jos käytetyt aterimet voisi vain laittaa astianpesukoneeseen eikä tarvitsisi odotella milloin kone on valmis jne. APK:ssa ei ole mitään näyttöä tms, mikä kertoisi milloin pesu on valmis.

Tämä tila ratsastaa siis sijainnillaan, jolla hinta oikeutetaan. Muut puitteet eivät valitettavasti vastanneet odotuksiamme.


Palaute annettu 29.4.2024 11:56:12.

Tilan vastaus:.
Moi, kiitos palautteesta. Tilan pintaremontti on tehty juuri vierailunne jälkeen.

 

Koulutustilaisuus

Tilan kunto
1
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
35
01/2024

Melko kuluneet tilat eli eivät sovellu parempiin tapahtumiin.


Palaute annettu 2.2.2024 11:19:55.

Tilan vastaus:.
Moi, kiitos palautteesta. Tilaan on tulossa pintaremontti seuraavien kuukausien aikana.

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
35
12/2023

Tila oli toimiva kaikinpuolin


Palaute annettu 8.12.2023 16:28:27 nimellä Asta.
 

Kokous

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
35
11/2023

Tilat ok hintalaatu suhde. Kahvinkeitin oli surkea.


Palaute annettu 3.12.2023 17:54:14.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
30
10/2023

Pääsimme hyvin perustein poikkeuksellisesti sisään hieman aiemmin. Tilat olivat siistissä kunnossa eikä moitittavaa löytynyt (jollei parvekkeen oven kahvan jäämistä käteen ovea kiinni laitettaessa lasketa).

Suuri, avara tila oli täydellinen 25 hengen porukalle. Istumapaikkoja riitti ja jopa pukuhuoneessakin mahtui olemaan puolet väestä kerralla. Sauna oli riittävän suuri ja kiuas lämpeni nopeasti ja pysyi kuumana. Myös löylyt olivat priimaa.

Kaksi tilavaa jääkaappia ja astioita yms. enemmän kuin tarpeeksi - jopa shottilasejakin löytyi. Vaikea keksiä mitään negatiivista sanottavaa. Erinomaiset tilat, erinomainen sijainti, hintakaan ei ylitsepääsemättömän korkea. Ehdottomasti ykkösvaihtoehto jatkossa.


Palaute annettu 16.10.2023 15:27:19 nimellä TaPa.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
2
Varustelu
5
Siisteys
5
40
09/2023

Edellinen vuokraaja ei palauttanut avainta sovitusti oikeaan ajankohtaan ja paikkaan, joten pääsymme tilaan viivästyi ja siksi emme päässeet saunalle heti kun vuokra-aikamme alkoi.


Palaute annettu 18.9.2023 12:47:49 nimellä Petra K.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
4
35
08/2023

Hyvät tilat vähän isommallekkin seurueelle kaikki mahtui yhteen tilaan. Järjestelyt todella joustavat vuokraajan osalta.


Palaute annettu 18.8.2023 18:41:32 nimellä Joni Majanmaa.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
2
Siisteys
5
40
07/2023

Juhlatila on todella keskeisellä paikalla ja tila itsessään oli siisti ja tilava. Parvekkeen näkymä oli mieletön ja tarjoiluastioita löytyi hyvin eri tarpeisiin.

Pieniä puutteita oli tarjoiluottimissa, sillä niitä ei oikein ollut. Samoin tarvetta olisi ollut myös pakastimelle sekä ilmastoinnille, sillä päivä oli hyvin lämmin, eikä juomat viilentyneet tarpeeksi jääkaapissa.

Yhteydenpito Lassen kanssa onnistui hyvin ja hän oli hyvin asiakaslähtöinen ja rento tyyppi. Hinta-/laatusuhde ok.

Kiitos vielä kun sain järjestää 30-vuotisjuhlat tiloissanne.


Palaute annettu 17.7.2023 23:29:28 nimellä Nico.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
40
06/2023

Kivasti meni ja tila toimi hyvin myös ylppärijuhliin. Tällaisia juhlia (ja miksei muitakin) varten tilassa voisi olla tarjoiluottimia. Aulan sohva on aika kamalassa kunnossa. Pois tai vaihtoon? Oven reikä voisi olla tarpeellista korjata jossain kohtaa?


Palaute annettu 6.7.2023 09:16:02 nimellä Juhlija.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
16
05/2023

Astianpesukoneesta tuli järkyttävän paha haju eikä konetta saanut pyörimään.


Palaute annettu 11.5.2023 11:19:48.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 4
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 40 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Lihapullakeisari Oy
Tilan osoite Aleksanterinkatu 32
33100 Tampere

Sijainti kartalla