SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Areenan monikäyttötila

  • Sorinsilta 4 A 15, 33100 Tampere

Viihtyisä ja moneen muuntautuva kokous-ja koulutustila Nokia Areenan yhteydessä. Kokoustilaan on helppo tulla. Se  on kaupungin ydinkeskustassa ja alle viiden minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta ja linja-autoasemalta. Autolla liikkuvia palvelee samassa kiinteistössä oleva Nokia Areenan Aimo park -parkkihalli. 

Talon kahdeksannessa kerroksessa sijaitsevassa kokoustilassa on suuri kokouspöytä, jonka ääreen mahtuu noin 10 henkilöä. Tilassa on wifi ja oma kannettava tietokone on yhdistettävissä kokoustilan isoon screeniin. 

Tila on muunnettavissa luokkamuotoiseksi koulutustilaksi ilman pöytiä tai pienryhmän ympäränmuodossa olevaksi keskustelu-, työskentely- ja koulutustilaksi. Tällöin tilan kapasiteetti nousee noin 12 henkilöön. 

Tilassa on mahdollista pitää liikunnallisia tai kehonhuollollisia harjoituksia ja se on muunnettavissa näitä varten treenisali -muotoon. Tilaan mahtuu hyvin 6-8 jumppamattoa. 

Tilasta on upeat avarat näkymät yli kaupungin, joka tekee tästä kokous-ja koulutustilasta mieltä rentouttavan. Tilassa on viherkasveja ja sohvaryhmiä. Tämä tila antaa mahdollisuuden kokouksen-tai koulutuksen lomassa pidettäviin virkistäviin taukoihin. Samassa kerroksessa on myös iso ulkoterassi, jossa on mahdollisuus käydä jaloittelemassa ja haukkaamassa happea. 

Tässä kokoustilassa on myös kaksi erillistä huonetta, joissa molemmissa on työpisteet. Työpisteistä on hyvät kaupunkinäkymät.  Tilassa on täysin varusteltu keittiö.  

Kokoustilassa on pieni sauna, joka on tilattavissa erikseen. Saunaan mahtuu mukavimmillaan kolme henkilöä kerrallaan.  

 

.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen scriptorh@tutanota.com tai puhelimitse numeroon 0451813918. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 12 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Heikki Nousiainen
Tilan osoite Sorinsilta 4 A 15
33100 Tampere

Sijainti kartalla