SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Tila Lounge & Showroom

Tila Lounge & Showroom on pieteetillä remontoitu ja design-kalusteilla sisustettu monitoimitila 10 – 60 henkilön juhliin, tapahtumiin ja edustustilaisuuksiin! Tilamme koostuvat useasta eri tilasta, jotka mahdollistavat monenlaiset tilaisuudet niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille.

Tunnelmallinen takkahuone tarjoaa pitkän neuvottelu- ja ruokailupöydän jopa 20 henkilölle. Pöydän päässä on iso 75 tuuman näyttö, johon saa helposti langattoman yhteyden kannettavalta tietokoneelta.

Toisella puolella takkaa on lounge-tila, jossa on istumapaikat 16 henkilölle. Käytöstä poistetussa takassa palavat kynttilät luovat tilaan tunnelmaa ja valaistuksen voi säätää aina tilanteen mukaan. Takkahuone tarjoaa edustavan ja tunnelmallisen Tilan kaikenlaisille tilaisuuksille.

Illan päätteeksi voit rentoutua saunassa ja nauttia uima-altaan virkistävästä vaikutuksesta. Uima-altaan vesi pidetään 17-asteisena, jotta tilan hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni. Viileä vesi virkistää ja saa veren kiertämään mukavasti kuuman saunan jälkeen. Kannattaa kokeilla vaikka ei olisikaan kokenut avantouimari.

Saunan yhteydessä sijaitsevassa allas-loungessa voit seurustella, katsoa isolta näytöltä elokuvia ja urheilutapahtumia tai kuunnella musiikkia langattomasta kaiuttimesta. Samalla voit nauttia omista kylmistä juomista ja lämpimistä saunamakkaroista.

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

YLEISTÄ
Tämä sopimus koskee Tila Loungen tilojen vuokrausta. Tila Lounge sijaitsee osoitteessa: Näsilinnankatu 9, 33210 Tampere.

VUOKRANANTAJA
Tila Partnerit Oy, y-tunnus:1017863-8

VUOKRALAINEN
Vuokralaisen tulee olla täyttänyt 26 vuotta. Vuokralaisella ei saa olla mak-suhäiriömerkintää.

SOPIMUSEHTO
Vuokralainen vahvistaa tilauksen tekemällä lukeneensa ja hyväksyvänsä tämän sopimuksen ehdot. Sopimus syntyy kun vuokranantaja maksaa laskun.

MAKSUEHTO
3 pvä netto laskupäivämäärästä lukien. Maksu on suoritettava kuitenkin aina ennen vuokra-ajan alkua.

PERUUTUSEHTO
Tilan varauksen voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 30 päivää ennen sovittua varauspäivää. Jos varaus perutaan 30 – 15 päivää ennen sovittua varauspäivää, palautetaan vuokrasta 50%. Myöhemmin peruutetusta varauksesta peritään täysi vuokra.

VUOKRANANTAJAN VASTUU
Vuokranantaja vastaa siitä, että tilat ovat asiakkaan käytössä sovittuna aikana, ja että tilat ovat siistit ja asianmukaisessa kunnossa. Vuokranantaja ei ole kuitenkaan vastuussa sellaisesta ylivoimaisesta tilanteesta, joka voidaan luokitella Force Majeure -esteeksi. Tällaisessa tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle.

VAHINGONVASTUU
Vuokralainen on vastuussa tiloille ja sen irtaimistolle aiheutetuista vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kuluista. Vuokralainen vastaa myös taloudellisesta vahingosta, joka aiheutuu tilojen vuokraustoiminnan keskeytymisestä vahingonteon johdosta. Vuokralainen on vastuussa esineiden katoamisesta niiden hankintahinnalla.

TILAAN SAAPUMINEN
Vuokralainen saa tilat käyttöönsä sovittuna päivänä sovittuun aikaan.


TILAN KÄYTTÖ
Tila Lounge sijaitsee asuinkerrostalon kellarissa joten talon asukkaita häiritsevän kovan melun tuottaminen, esim. kovaääninen musiikin soitto, on kiellettyä. Tila Loungessa tulee noudattaa samoja sääntöjä kuin kerrostaloasumisessa yleensäkin. Maksullisten tapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.

Tilassa saa oleskella korkeintaan 60 henkilöä.

TILASTA POISTUMINEN
Tiloista on poistuttava viimeistään klo 24:00 ja huolehdittava että ulko-ovi menee lukkoon. Vuokralaisen on huolehdittava keittiön lieden, uunin ja muiden päällä olevien sähkölaitteiden poiskytkemisestä sekä valojen ja kynttilöiden sammuttamisesta tiloissa. Tiloista poistuminen on tapahduttava normaalisti, huomioiden talon asukkaat.

TUPAKOINTI
Tupakointi on ehdottomasti kiellettyä Tila Loungessa ja koko Näsilinnankatu 9 kerrostaloalueen tontilla. Tila Loungen ulko-oven edessä tupakointi on ehdottomasti kielletty, koska se häiritsee talon asukkaita.

SIIVOUS
Tilan normaali loppusiivous sisältyy vuokraan, mutta käytetyt astiat on tiskattava. Mikäli vuokralainen ei ole toiminut tiloissa normaalia siisteyttä noudattaen ja lisäsiivoukselle on tarvetta, niin siitä veloitetaan erikseen tehtyjen lisätuntien mukaan 40,00 €/h + alv. Toimitamme aina valokuvat lisäsiivoustilanteesta lisäsiivouslaskun yhteydessä.

Pullot, tölkit ja roskat on palautettava niille varattuun tilaan keittiöön. Jos näin ei ole tehty, niin ylimääräisestä lisäsiivouksesta veloitetaan 40 €/h + alv (minimiveloitus on 1 h).

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 5.00
Tilan kunto
5.00
Hinta/laatu-suhde
5.00
Varustelu
5.00
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 8 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
8
05/2022

Meillä oli tiimipäivät Tila Lounge & Showroomissa. Tila oli erinomainen ja todella siistissä kunnossa. Viihdyimme hyvin ja ilta meni mukavasti. Ainut pieni miinus oli uima-altaan veden lämpötila, joka oli monen mielestä todella kylmää. Altaan lämpötila oli noin 15 °C, joka tuntui monen mielestä avantouinnilta :) Ainakin uimareissu virkisti!


Palaute annettu 9.5.2022 11:53:20 nimellä Jari.

Tilan vastaus:.
Hei Jari, Kiitos paljon positiivisesta palautteesta! Uima-altaan vesi on ympäri vuoden n. 17°C. Uima-altaan vettä ei lämmitetä laisinkaan, koska haluamme pitää Loungen hiilijalanjäljen mahdollisimman pienenä. 17°C vesi virkistää saunan jälkeen ja siitä tulee erittäin mukava ja freesi olo, kunhan veteen ensin uskaltaa mennä. Suosittelen kaikille testaamaan.

 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 40 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Tila Partnerit Oy
Tilan osoite Näsilinnankatu 9
33210 Tampere

Sijainti kartalla