SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Myyntimiesten sauna

Tunnelmallinen Myyntimiesten sauna soveltuu loistavasti kokous- ja tyky-päivien, polttarien sekä pienempien juhlien viettoon. Juhlatilaan mahtuu 40 hlö ja lauteille mahtuu kerrallaan hieman yli 10 henkilöä. Saunan lauteilta pääset ihailemaan upeaa Airistoa ja terassilta voit pulahtaa mereen uimaan.Saunalle on mahdollista vuokrata myös palju.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista sovitaan erikseen ja niistä veloitetaan erillinen maksu. Vuokrauksesta lähetetään asiakkaalle sähköpostilla lasku, paperilaskusta veloitetaan 5 euron laskutuslisä.

Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Peruutuksen tapahtuessa alle 21 vuorokautta ennen vuokrausta, veloitetaan 50% vuokrahinnasta. 5 vrk tai myöhemmin tapahtuneesta peruutuksesta veloitetaan koko vuokrahinta täysimääräisenä.


3. SIIVOUS JA VAHINGOT
Vuokrahintaan sisältyy astioiden tiskaus ja perussiivous (imurointi, lattioiden ja wc:n pesu). Muiden jälkien (esim. rikkoutuneet pullot, roskat ulkotiloissa, oksennus tai tupakantumpit) siivoamisesta veloitamme toteutuneiden kustannusten lisäksi 150 € korvauksen.

Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tilan omistajalla, sen valtuuttamalla edustajalla ja viranomaisella on oikeus keskeyttää tilaisuus, mikäli siitä katsotaan aiheutuvan vaaraa kiinteistölle ja/tai irtaimistolle. Tilaisuus voidaan keskeyttää myös, mikäli näitä vuokraehtoja ei noudateta.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Tupakointi on sallittu vain sille varatulla alueella pihalla, siten, ettei tupakoinnista aiheudu haittaa.

Lemmikkieläimiä ei saa tuoda sisätiloihin ja ne on pidettävä kytkettynä ulkotiloissa.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta, ikkunoiden sulkemisesta ja sähkölaitteiden (lamput, uuni ym.) sammuttamisesta vuokra-ajan päättyessä. Kynttilät ja ulkotulet sekä niiden riittävän turvallinen asettelu ovat vuokralaisen vastuulla.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen kuuvansauna@gmail.com tai puhelimitse numeroon 044 977 8040. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.00
Tilan kunto
3.00
Hinta/laatu-suhde
3.00
Varustelu
3.00
Tilan siisteys
3.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 25 osallistujaa.

Tämä tila on saanut selvästi keskimääräistä heikompia arvosanoja. Jos vaatimustaso on korkealla, tämä tila ei ole ehkä oikea valinta, mutta erilaisiin rentoihin tilaisuuksiin tila voi tarjota riittävät puitteet.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
25
04/2022

Tila oli sopiva rentoon perhejuhlaan..


Palaute annettu 25.4.2022 15:23:21 nimellä Eeva-Marja.
 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 40 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Trollboende Oy
Tilan osoite Kuuvantie 197
20100 Turku

Sijainti kartalla