SaunaOnline Taloyhtiö
 

Sauna ja Juhlatila Garden

  • Radiomiehenkatu 3, 20320 Turku

Sauna ja Juhlatila Garden - Turun vanha TV-tehdas

Toteuta meillä rennot ja omatoimiset sauna-illat, juhlat, kutsut ja yrityspalaverit. Tai vuokraa tila vaikka korttipeli-iltoihinne aamuyön tunneille asti.

Erillinen sisäänkäynti oman valloittavan puutarhan kautta. Täällä olette täysin omassa rauhassa puutarhan ympäröimänä, Turun Mälikkälässä, vain vajaan 5 kilometrin päässä Turun keskustasta. Suora yhteys omaan puutarhaan helpottaa myös tupakoitsijoita, ja pihaa voitte hyödyntää halutessanne myös juhlakäyttöön. Tiloihin voitte vapaasti tuoda omat ruuat ja juomat. Astiastoa löytyy, mutta varmista riittävyys isommalle ryhmälle. Saunaan mahtuu kerrallaan 10 henkilöä. Henkilömäärärajoituksia tiloihin ei ole, mutta emme suosittele yli 30 hengen tilaisuuksia.

Tervetuloa viihtymään!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Loppusiivous
Asiakas siivoaa roskat roskiin, pyyhkeet pyykkikoriin, tölkit ja pullot keräysroskikseen ja tiskit tiskipöydälle (tiskata ei tarvitse). Jos haluat voitte ulkoistaa koko siivouksen meille jolloin hoidamme kaiken, teidän laittaessa vain oven lukkoon.
62,00 €/kpl
Pyyhevuokra
Mikäli ette tuo omia pyyhkeitänne, voitte myös vuokrata ne meiltä.
3,72 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen toni.torkkel@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0451604499. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 30 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Pikkukiulu
Tilan osoite Radiomiehenkatu 3
20320 Turku

Sijainti kartalla