SaunaTime

  • Käsityöläiskatu 10, 20100 Turku

 

Paketti 2 alkaen 150€/h 

Nyt myös saatavana normipaketin lisäksi isomalle porukalle (yli 6 hlö) saunatimen yhteydessä olevat ravintolatilat. Ravintolassamme pääsee pelaamaan biljardia tai vaikka hakkaamaan nyrkkipallokonetta. Käytössänne on baarimikko joka vastaa juomistanne sekä musiikista. Halutessanne voitte tilata myös tanssijan (erillistä maksua vastaan) joka siältää yhden shown. Täällä on hieno mahdollisuus ja hyvät puitteet juhlia synttäreitä,polttareita tai firman juhlia. Soita ja tiedustele lisää paketistamme 0400 444547/ Teppo Lindvall

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 6 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Ohjelmapalvelu Extacy
Tilan osoite Käsityöläiskatu 10
20100 Turku

Sijainti kartalla