SaunaOnline Taloyhtiö
 

Urusvuoren Sauna & Juhlatila

  • Vajossuonkatu 2, 20360 Turku

Urusvuoren sauna on viihtyisä ja tunnelmallinen sauna/ juhla/ kokoustila n.25hlö

Soveltuu erinomaisesti erinlaisten juhlien, saunailtojen, yritysten tiimipäivien viettoon.

Tiloissamme on keittiö / baaritiski, Astiat n.30hlö (Mikro,hella,painoparila, jääkaappipakastin,astianpesukone, juomacooleri.Popcorni kone käytettävissä sovittaessa.

Meillä on myös braintronics Casada hierontatuoli johon on mukava istutua saunan jälkeen rentoutumaan.

Tilassamme on huippu äänentoistojärjestelmä musiikin kuunteluun tai vaikkapa karaoken laulamiseen n. 30 tuhatta karaokelaulua.Mahdollista liittää oma läppäri tms.äänentoistolaitteisiin tarvittaessa.Tanssilattiakin löytyy.

Saunaan mahtuu 8-10hlö kerrallaan pukuhuone on tilava .Saunan pukuhuoneessa myös jääviileäkaappi ja wc.

Tilastamme löytyy myös pieni parveke vilvoitteluun / tupakointiin. Bussi nro.1 reitti kulkee aivan vierestä.kauppatorille 6.7km,lentoasemalle 1.7km ja satamaan 9.3km.

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen urusvuorensauna@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0449237432. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Urusvuoren Saunatila
Tilan osoite Vajossuonkatu 2
20360 Turku
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla