SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Saunatila Ylöjärvellä

Upea ja hyvin varusteltu tila Ylöjärvellä. Puitteet jopa 60 hengen juhliin, saunailtoihin ja yritystilaisuuksiin! 

Juhlatilasta löytyy iMac, hyvä bluetooth-äänentoistolaitteisto, langaton karaoke, juhlatunnelmaa luovat diskovalot, baaritiskit, videotykki ja sähköinen 115" screen, nyrkkipallokone (toimii 1€ ja 2€ kolikoilla), sekä laadukas biljardipöytä. TV-huoneessa on myös PlayStation, johon löytyy paljon erilaisia pelejä.

Tilavan ja hienon saunan löylyihin mahtuu 8-10 henkilöä kerralla. Saunasta on helppo siirtyä terassille paljuun.

Juhlatilassa on istumapaikat 50-60 hengelle. Tiloissa on myös makuupaikat 4 hengelle.

Keittiötarvikkeet/ laitteet: pakastin, kolme jääkaappia, kahvinkeitin, mikro, vedenkeitin sekä liesi.

 

HOX! Mikäli asiakas ei ota loppusiivousta erillisenä palveluna, on asiakkaan vastuulla siivota tila siihen kuntoon, kuin tila on ollut varauksen alkaessa.

Mikäli siivous laiminlyödään ja tila tarvitsee pikaisella aikataululla siivoajan paikalle, laskutetaan palvelu asiakkaalta jälkikäteen.

Tilan omistajalla oikeus perua tehty varaus, mikäli herää epäilystä tilan väärinkäytöstä tai kyvyttömyydestä huolehtia tilan kunnossapidosta. 

 

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Liinavaatteet x2 settiä
18,60 €/kpl
Pyyhe kpl
3,72 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan tulee olla 25 vuotta täyttänyt.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti@pirkanmaansaunatilat.fi tai puhelimitse numeroon 0413170781. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.63
Tilan kunto
4.56
Hinta/laatu-suhde
4.52
Varustelu
4.78
Tilan siisteys
4.67
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 27 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 742 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 27 palautetta.

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 3
1 | 2 | 3

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
-
12/2022

Todella siisti ja hyvä paikka. Ainoa miinus puuttuvista ruokailuvälineistä ja astioista.


Palaute annettu 12.12.2022 14:57:25.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
4
35
09/2022

Tilat olivat oikein hyvät. Pinnat olivat uudehkoja ja ehjiä. Kalusteet olivat hyväkuntoisia ja siistejä sekä käytännöllisiä. Isolta näytöltä oli mukava seurata sieltä tulevia videoita/pelejä. Äänentoisto oli oikein hyvä. Sauna hyvän kokoinen, karaoke laitteisto sekä nyrkkeily masiina toimi vallan mallikkaasti. Iso plussa yöpymis mahdollisuudesta. Rauhallinen sijainti.

Miinuksena roskien vienti paikan puuttuminen (meilläkin auto jo valmiiksi ihan täynnä ja sitten piti kuskailla vuotavia roskiksia kotiin ja koittaa sulloa ne johonkin)
Jääkaapit aika pikkuiset isolle porukalle.
Paljun lämmitysluukku aidatun terassin takana kulku aina ulko-oven kautta voisikohan aitaan suunnitella porttia helpottamaan kulkua ?

Kokonaisuudessaan oikein hyvä kokemus.


Palaute annettu 26.9.2022 07:14:34 nimellä Jenni. S..

Tilan vastaus:.
Mukava kuulla että viihdyitte ja kiitos palautteesta! Roskienvienti on lähtökohtaisesti asiakkaan vastuulla mikäli ei ole loppusiivousta otettu eli siivota lähtiessää paikka samaan kuntoon kun tullessaan. Loppusiivouksen yhteydessä siivooja siivoo ja viee kaikki roskat pois. :) Terassilta ei oo tehty portti pelkästään siivousta ajatellen. Ennen Terassin aitoja voitte vain kuvitella sitä hiekan ja roskan määrää paljussa, saunassa ja sisätiloissa. :)

 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
40
09/2022

Kaikki sujui hyvin ja asiakaspalvelu oli ystävällistä. Olimme hyvin tyytyväisiä tilaan.


Palaute annettu 12.9.2022 08:40:29.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
30
05/2022

Homma toimi näppärästi!


Palaute annettu 27.5.2022 10:45:54 nimellä Piia.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
40
04/2022

Tähän tarkoitukseen erinomaisesti sopiva paikka!


Palaute annettu 28.4.2022 14:02:17.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
40
04/2022

Mukava ja tilava paikka juhlistaa kevättä työporukan kesken. Mahtui isompikin lössi ja jopa bändi 😄 Kiitos jälleen! Tulemme varmasti jatkossakin käyttämään palveluitanne!


Palaute annettu 25.4.2022 12:23:18 nimellä Ellu.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta! Laitan samantien sähkörille viestiä, kyntinten vaihdon jälkeen ei ole himmennin toiminut! Laitetaas toimimaan :)

 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
40
01/2022

Tilat olivat loistavat ja kaikki viihtyivät hyvin. Oli todella hauska ilta ja yö. Juhlimme työporukalla ja tän korona tilanteen keskellä nää juhlat teki hyvää kaikille ja jaksaa taas painaa hommia (ollaan hoitajia). Kiitos teille!


Palaute annettu 10.1.2022 12:05:24.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
55
10/2021

Todella hieno ja toimiva saunatila! Ainoastaan se harmitti että toinen mikrofoni ei toiminut(vaihdoimme patterit, mutta siitä huolimatta se ei toiminut) ja siivousvälineet oli vaikeasti löydettävissä. Muuten kaikki toimi hienosti! Suosittelemme tätä tilaa myös muille! :)


Palaute annettu 26.10.2021 13:35:39.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
2
Varustelu
5
Siisteys
3
25
10/2021

Kokemuksena muuten hyvä, mutta lattiat olivat todella tahmeat. Iltaa myös häiritsi lyöntikoneen sekä karaoke mikkien toimimattomuus (toinen vain toimi).


Palaute annettu 4.10.2021 18:55:16 nimellä Sara.

Tilan vastaus:.
Ensimmäinen palaute johon täytynee vastata. Lyontikone ja mikkien toimintakunto käyty palautteen jälkeen tarkistamassa, Mikeissä ei ilmennyt mitään ongelmaa eikä ole ollut kellään tämän varauksen jälkeenkään. Lyöntikone oli työnnetty täyteen 5centin kolikoita vastoin ohjeita. Pahoittelut tahmeista lattioista, mikäli näin on päässyt käymään!

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
10
04/2021

Täydelliset puitteet meidän pienen porukan synttärikemuille. Tiloissa olisi järjestänyt isommankin porukan kemut. Kuin oma baari sauna- ja nukkumismahdollisuudella! Ei moitittavaa!


Palaute annettu 5.5.2021 15:52:37 nimellä Pajunen.
 

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 3
1 | 2 | 3

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Pirkanmaan Sauna ja Juhlatilat Oy
Tilan osoite Vaihtotie 2
33470 Ylöjärvi

Sijainti kartalla