Savilinnan Kabinetti

  • Risto Rytin katu 22, 32700 Huittinen

Savilinnan kabinetti tarjoaa mukavat puitteet kokouksille, virkistystilaisuuksille ja saunailloille Huittisten keskustassa. 

Kabinettitila koostuu viihtyisästä oleskelutilasta, keittiöstä ja saunaosastosta. Oleskelutilassa käytössänne on kokous/ruokapöytä, sohva, taulu-tv, äänentoisto ja internet-yhteys. Televisioon on mahdollista kytkeä myös oma tietokone. Keittiön varustukseen sisältyy jääkaappi, liesi/uuni, kahvin- ja vedenkeittimet sekä astiasto. Keittiöstä löytyy myös kertakäyttöastioita, jotka ovat asiakkaan käytettävissä.

Saunaosastosta löytyy tilava wc, pesutilat sekä luonnollisesti sauna.

Tervetuloa viettämään onnistunut tilaisuus!

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Savilinnan Kabinetti
Tilan osoite Risto Rytin katu 22
32700 Huittinen

Sijainti kartalla